Jump to content

ola

Medlem
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

 1. lenge siden jeg har vært her nå, har ikke tid til å følge med på dagtid lenger og da er det jo ikke like moro...

 2. Hoffa etterlyser gamle kjenninger.

 3. tandy!! du er i minus!!! faktisk enda mer enn hva jeg var... nesten en mnd siden jeg har sett på det her nå. Er det no særlig aktivitet?
 4. Takk for forklarende svar, RiskyTrader! Så det vil si at de med lån sannsynligvis vil tjene mest på høy inflasjon og at cash er den dårligste løsningen? Inflasjonsmålet til norges bank har vel så langt vært ~2,5%, hva er regnet som høy inflasjon? Vil rentene fortsette å stige helt til inflasjonen går tilbake til normalt hvis det ikke skulle være andre faktorer som gjør at rentene "må" holdes lave?
 5. Noen som kan fortelle meg hva som i praksis vil skje med inflasjon for en person med: 1.000.000 kr i lån 1.000.000 kr i bankinnskudd 1.000.000 kr i aksjemarkedet Hvordan vil disse komme ut av det? Vil f.eks. aksjemarkedet klare å "korrigere" for en større inflasjon?
 6. Jeg tror vi skal noe opp fra dagens nivå siden mange produsenter ikke tjener penger med dagens pris. Tror også det vil være mindre usikkerhet i markedet når vi kommer mot sommeren og da tror jeg oljen skal opp.
 7. haha, heftig! Det der hadde jeg ikke tenkt over at gikk an engang.. Fremdeles 301 dager igjen å gjøre det på
 8. Ja, her går det fort i svingene Kan man måtte tvangsselge? hehe
 9. FAS har vel ikke vært veldig rett hittil, hehe..
 10. haha, det er vel sånn her det skal være? ;) jeg tror egentlig vi er rundt en (midlertidig?) bunn så da er det ok å være i minus ei stund...
 11. haha, der var halvparten borte!
 12. tar det ofte veldig lang tid før ordrene går inn eller?
 13. nå er jeg også med. kommer og tar deg tandy!
 14. ola

  fond (norge)

  Takk for gode innspill!
×
×
 • Create New...