Jump to content

joker@forum

Trainee
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Sørlandet
 • Interests
  Jakt, fiske, golf, eiendom, sosialt samvær ;-)
 1. God nyhet vedr. IVM, ser ut til at Australia åpner for denne metoden nå http://www.theage.com.au/news/national/tec...4521401729.html
 2. Nå har Medicult vært hos Wallstreet reporter Ian Roberts, sjekk her http://www.wallstreetreporter.com/linked.php?id=17685
 3. Man tror A-Viral`s AV-1101 kan bidra mot kreft fordi AV 1101 i lavere doser stimulerer visse interleukiner som igjen øker immunreaksjonen. Den stimulerende effekten er målt både i lab, og på de 8 testpersonene ved AMC i Amsterdam (Hollands Rikshospital) http://cws.huginonline.com/A/131701/PR/200403/936391_5.html Om dette igjen vil medføre en demping av kreften er derimot ikke sikkert, men dette er ikke et skudd i blinde. Ref. Immunsystemet kan knuse kreftceller 06.okt 2005 05:00 Av: Yngve Vogt , Journalist, Apollon Norske forskere har gjennomskuet hvordan immunsystemet kan ta knekken på kreftceller. Oppdagelsen kan føre til en helt ny immunkur mot kreft. http://www.forskning.no/Artikler/2005/oktober/1127207019.54 Studien skal nå være i gang, resultatet får vi innen utgangen av 1Q. Man starter med føflekk-kreft (humant melanom) Cellelinjen er valgt ut fra to kriterier. 1. Cancertypen er uhelbredelig, for da vil selv en oppholdende effekt være av interesse, altså er terskelen for nytteverdi lavere. Og kan man vise effekt for en krefttype, så kan man forvente effekt for en hel rekke krefttyper. 2. Cellelinjen skal være kjent for å respondere på forskjellige stoffer fra før. Studiene utføres hos Dyrelaben på Folkehelseinstituttet (den er GLP-sertifisert)
 4. Ok, men hva tror Du ledelsen ser? De har investert millioner, de har gjordt sine millioner i andre investeringer og har teften for riktige valg. Hvorfor fortsetter de? Hvorfor vil de med fagkunnskap gå videre? Jeg tror de kan få noe ut av dette, det er tross alt som oftest innsiderne som vet når de kan høste.
 5. ;) Til Torsdag, 30 juni kl. 16 starter årets GF. Tror vi kan forvente informasjon om utførte forsøk(på dyr), og om ett par muligheter som virker spennende. Hva de har utført av forsøk så langt i år er holdt "top secret", de ville ikke ut med info før de satt med noe som kunne brukes videre. Er nesten 100% sikker på at de har funnet noe, nytt forskningsprogram legges ut og de har diverse forskere i sitt planlagte opsjonsprogram. Vi ser sannsynligvis nye dører som åpnes, og forhåpentligvis ett nytt lys i horisonten. Dagens verdi av selskapet er lav, det ligger ikke noen forventninger i markedet. Skal man sikre seg billige aksjer så spørs det om ikke tiden er inne nå, men hvem vet. Markedet behøver ikke å reagere nevneverdig selv om positive signaler kommer ut, mange har rimelig tynnslitte forhåpninger til hva selskapet kan få til. Vi får krysse fingrene, jeg tror på en kurs over 0,10 i tiden etter GF.
 6. re amatøren For tiden pågår det forskning i norge, det har også vært utført tidligere. (Dyreforsøk pågår, ikke pressemeldt) GF 30 Juni blir vel forhåpentligvis noe mer enn gravøl, men la oss ikke ha for store forhåpninger. Man blir lett utålmodig i jakten på det store, tror hele tiden at gjennombrudd er nært. Men jeg tror derimot at kapasiteter som Danielsen og Karlsen ikke har investert i blinde, de har de siste 2-3 årene tegnet seg opp til over 50% av aksjene. Big Pharma har allerede snust på selskapet ifm RA forsøket, la oss håpe at kontakten er der fremdeles. Det snakkes om kreft og lupus, også hudlidelser. Hvis AV-1101 er en effektiv hemmer av cytokine produksjonen, og derfor en effektiv modulator av immune responsen så kan denne medisinen få stor verdi. Ett lodd i selskapet gir uansett en oppside på 10-100 gangeren hvis det skulle komme noe positivt ut av dette. Hvorfor ikke gamble litt, ledelsen har gamblet flere millioner......hvorfor?
 7. :D Nye patenter publisert, selskapet kjører for tiden forsøk på dyr. GF i slutten av Juni vil bli brukt til å informere vedr. utførte og planlagte forsøk.
×
×
 • Create New...