Jump to content

joker@forum

Trainee
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Sørlandet
 • Interests
  Jakt, fiske, golf, eiendom, sosialt samvær ;-)
 1. joker@forum

  MEC - Medicult

  God nyhet vedr. IVM, ser ut til at Australia åpner for denne metoden nå http://www.theage.com.au/news/national/tec...4521401729.html
 2. joker@forum

  MEC - Medicult

  Nå har Medicult vært hos Wallstreet reporter Ian Roberts, sjekk her http://www.wallstreetreporter.com/linked.php?id=17685
 3. Man tror A-Viral`s AV-1101 kan bidra mot kreft fordi AV 1101 i lavere doser stimulerer visse interleukiner som igjen øker immunreaksjonen. Den stimulerende effekten er målt både i lab, og på de 8 testpersonene ved AMC i Amsterdam (Hollands Rikshospital) http://cws.huginonline.com/A/131701/PR/200403/936391_5.html Om dette igjen vil medføre en demping av kreften er derimot ikke sikkert, men dette er ikke et skudd i blinde. Ref. Immunsystemet kan knuse kreftceller 06.okt 2005 05:00 Av: Yngve Vogt , Journalist, Apollon Norske forskere har gjennomskuet hvordan immunsystemet kan ta knekken på kreftceller. Oppdagelsen kan føre til en helt ny immunkur mot kreft. http://www.forskning.no/Artikler/2005/oktober/1127207019.54 Studien skal nå være i gang, resultatet får vi innen utgangen av 1Q. Man starter med føflekk-kreft (humant melanom) Cellelinjen er valgt ut fra to kriterier. 1. Cancertypen er uhelbredelig, for da vil selv en oppholdende effekt være av interesse, altså er terskelen for nytteverdi lavere. Og kan man vise effekt for en krefttype, så kan man forvente effekt for en hel rekke krefttyper. 2. Cellelinjen skal være kjent for å respondere på forskjellige stoffer fra før. Studiene utføres hos Dyrelaben på Folkehelseinstituttet (den er GLP-sertifisert)
 4. Ok, men hva tror Du ledelsen ser? De har investert millioner, de har gjordt sine millioner i andre investeringer og har teften for riktige valg. Hvorfor fortsetter de? Hvorfor vil de med fagkunnskap gå videre? Jeg tror de kan få noe ut av dette, det er tross alt som oftest innsiderne som vet når de kan høste.
 5. Se siste pressemelding: www.a-viral.com
 6. ;) Til Torsdag, 30 juni kl. 16 starter årets GF. Tror vi kan forvente informasjon om utførte forsøk(på dyr), og om ett par muligheter som virker spennende. Hva de har utført av forsøk så langt i år er holdt "top secret", de ville ikke ut med info før de satt med noe som kunne brukes videre. Er nesten 100% sikker på at de har funnet noe, nytt forskningsprogram legges ut og de har diverse forskere i sitt planlagte opsjonsprogram. Vi ser sannsynligvis nye dører som åpnes, og forhåpentligvis ett nytt lys i horisonten. Dagens verdi av selskapet er lav, det ligger ikke noen forventninger i markedet. Skal man sikre seg billige aksjer så spørs det om ikke tiden er inne nå, men hvem vet. Markedet behøver ikke å reagere nevneverdig selv om positive signaler kommer ut, mange har rimelig tynnslitte forhåpninger til hva selskapet kan få til. Vi får krysse fingrene, jeg tror på en kurs over 0,10 i tiden etter GF.
 7. re amatøren For tiden pågår det forskning i norge, det har også vært utført tidligere. (Dyreforsøk pågår, ikke pressemeldt) GF 30 Juni blir vel forhåpentligvis noe mer enn gravøl, men la oss ikke ha for store forhåpninger. Man blir lett utålmodig i jakten på det store, tror hele tiden at gjennombrudd er nært. Men jeg tror derimot at kapasiteter som Danielsen og Karlsen ikke har investert i blinde, de har de siste 2-3 årene tegnet seg opp til over 50% av aksjene. Big Pharma har allerede snust på selskapet ifm RA forsøket, la oss håpe at kontakten er der fremdeles. Det snakkes om kreft og lupus, også hudlidelser. Hvis AV-1101 er en effektiv hemmer av cytokine produksjonen, og derfor en effektiv modulator av immune responsen så kan denne medisinen få stor verdi. Ett lodd i selskapet gir uansett en oppside på 10-100 gangeren hvis det skulle komme noe positivt ut av dette. Hvorfor ikke gamble litt, ledelsen har gamblet flere millioner......hvorfor?
 8. :D Nye patenter publisert, selskapet kjører for tiden forsøk på dyr. GF i slutten av Juni vil bli brukt til å informere vedr. utførte og planlagte forsøk.
 9. Jeg får ett inntrykk av at Du besitter kunnskaper vedr. dette, problemet vårt er at vi ennå ikke vet helt hva AV-1101 står for. Danielsen har investert mer enn 10millioner de siste 2,5 årene. Denne investeringen tilsvarer ca. 0,20øre aksjen, jeg regner med at de vil prise selskapet for salg. Det fremførbare underskuddet er på ca. 70mill., bare dette isolert sett vil vel kunne forsvare en kurs på 0,10øre+ ?
 10. Trekker med meg det positive fra tidligere tester i påvente av melding, mest relatert til at det ikke fantes bivirkninger http://press.arrivenet.com/bus/article.php/316396.html
 11. Nå kan vi snart vente resultatene fra RA forsøket, dvs når som helst i Desember mnd. Antar om ca. 14dgr., dette blir spennende.
 12. Competitive Outlook on HIV: R&D and Business Development Sep 2004 http://www.researchandmarkets.com/reports/225057/ BIOPROSP Tromsø 14.10.2004 http://www.mabit.no/pdf/amlie.pdf
 13. A-Viral's study on RA stopped. A-Virals study on RA in Amsterdam is stopped because it seems likely that the study drug at 200 mg daily in combination with Plaquenil can give serious side effects. All patients that were enrolled at the time the study was stopped, will have a final check where also the study parameters are measured. Since the number of patients are about half of the number planned for in the study, and not so many have finished the whole program, we will only get indicative data as to whether there is any efficacy of the drug in RA therapy. Blood samples will be analyzed as well. After this is done, the code for the trial will be opened and the report will be made. If there are positive findings on efficacy, we will check whether the severe side effect clearly is a function of co-medication with Plaquenil, and also other explanations for the side effect will be explored. The patient seems to recover fully. Lysaker Oct 30th 2004
 14. Tror det er håp om at testen vil fortsette, men med mindre dose. Vi får forhåpentligvis høre noe i neste uke. Det er mulig at studien åpnes, dvs at de finner ut av pasientense reaksjoner på medisinen ved å se hvem som har fått medisinen VS hvem som har fått placebo. Da kan vi muligens få en melding vedr. virkningen så langt?
 15. Det er klart at man ville vurdert å selge hele røkla hvis man får litt tilbake, dvs. 15-20 øre - problemet er bare det at det ikke finnes kjøpere. På den annen side så ville man hatt det forferdelig vondt om den ene pasientens bivirkning skyldes helt andre ting enn AV-1101. Jeg har allerede kalkulert inn risikoen ved å tape alt(det gjør man når man investerer i risiko). Vi har fått en nedtur, og jeg er beredt til å se alt falle i grus. Men jeg har en liten tro som sier at den ene pasientens bivirkning oppsto som følge av noe annet enn AV-1101, og at testen fortsetter. Hvis ikke så er det mulig at ledelsen har ett annet kort i ermet, de har tross alt investert mye de siste 2 årene pga potensialet til AV-1101 og ønsker på en eller annen måte å få litt tilbake. Alzheimer, MS og Lupus skal også være lidelser denne medisinen gir positive indikasjoner mot. Jeg fortsetter å skrive såfremt det er noe å skrive. Hvis testen fortsetter så er det stort potensiale, snakker fort om 500mill for rettighetene til AV-1101 for leddgikt ved ett positivt fase 2.
×