Jump to content

stockinfo.no

Medlem
 • Posts

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stockinfo.no last won the day on oktober 2 2014

stockinfo.no had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stockinfo.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  IT, aksjer

stockinfo.no's Achievements

 1. Har laget en graf (med data inkludert) fra Oslo Børs. Grafen går fra 01.01.1983 og fram til i dag. Den oppdateres ikke automatisk, men jeg oppdaterte den nylig. Den ligger som Excel-dokument. http://aksjeguiden.no/oseax_1983_2014.xls
 2. linkene under og et hundretalls andre mer eller mindre spennende linker kan du finne på siden min ;-) PS: tjener ingen penger på hjemmesiden min, og den er helt reklamefri, så anser ikke dette som reklame...det er bare en god gammeldags hjemmeside tross alt
 3. har lest den og er enig med Anghus; boka kommer ikke med noen magisk formel, men den forteller om en god investeringsstrategi. Kunne like gjerne vært skrevet at warren buffet kanskje? Invester i solide selskaper som tjener penger så går det nok bra. Liten grei bok som går kjapt å lese, men ville ikke betalt flere hundre kroner for den!
 4. Thanx, det funka...fant ikke noe i bånn av siden, men linken var gull!!
 5. Hvordan får jeg byttet passord?
 6. OKi, thanx Filosofen :D Sto forresten ikke pålydene for CRU, hvorfor trenger skattemyndighetene pålydene anyway?? Hvor finner jeg pålydene i CRU om ikke OSE har det?
 7. Hvor finner man "pålydene" for aksjene, for eks CRU, SRI, JIN? Jeg har fått x-antall ark ferdig utfylt og de ser greie ut og postene skal vel legges sammen og overføres til gevinst/tap på RF1061-skjema. MEN de har ikke fått med seg intradag-tradingen og her er det også endel handler jeg må fylle ut manuelt på RF-skjema. Hvordan regner man da sluttsummen i RF-skjema? Slenger man bare på summene fra de ferdigutfylte skjemaene på det RFskjema jeg selv har fylt ut? Skjønte noen det?!?! hehe...moro dette her!!
 8. Disse skattesjekkes med lupe Av dn.no 28.04.2005 Hvert år tar liknings-myndighetene ut enkelte poster i selvangivelsen som blir gjenstand for en ekstra grundig sjekk. Her er postene hvor du bør ha dokumentasjonen i orden. - I år vil vi ha fokus på aksjer og verdipapirer, samt forhold knyttet til utlandet, slik som eiendom, sier informasjonsdirektør Lise Halvorsen i Skattedirketoratet til Dagbladet. Dette sjekker likningskontoret i år: Aksjesalg: Mange bruker feil kjøpspris på aksjene, mens andre selger tapsaksjer rett før nyttår og kjøper dem tilbake dagen etterpå. De sistnevnte kan risikere at fradraget blir underkjent. Boligutleie: Fradrag i forbindelse med skattepliktig utleie får en ekstra sjekk. Også boligsalg blir gjennomgått. Ekstraordinær boligskade: Ekstraordinær skade på egen bolig som overstiger 10.000 er fradragsberettiget. God nok dokumentasjon er svært viktig. Pyramidespill: T5PC-deltagere og andre som har tapt på pyramidespill må kunne dokumentere tapene sine. Har du ført opp reisefradrag, fradrag for store sykdomsutgifter eller har inntekt/eiendom i utlandet, så bør du også ta en ekstra kikk på disse postene før selvangivelsen leveres. Kilde: Dagbladet
 9. Enig i det goof, men anbefalingene til Odin er som regel ganske bra, dvs de treffer mye mer en de bommer, ihvertfall den siste tiden hvor jeg har fulgt analysene deres...Begrunnelsene pleier også å være bedre :) men nå er det jo ikke noen dyptgående analyser dette her.
 10. Vegard, se på denne siden for dagens analyse av FAST fra Odin Sec (nedre halvdel på siden).
 11. Er enig med Pirelli her, er nok gevinstsikring som ble festbrems i kombinasjon med at JIN har gått mye den siste tiden, og noen pust i bakken må selv en knallaksje som JIN få :) Tipper JIN går ca 10% de neste dagene..
×
×
 • Create New...