Jump to content

Vegard

Medlem
 • Content Count

  1 509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Vegard last won the day on mars 31 2013

Vegard had the most liked content!

Previous Fields

 • Portefølje
  SHORT 40/LONG 60 - middels langsiktig

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Hoffa etterlyser gamle kjenninger.

 2. Hei

  Lenge siden du var innom her.

  ser vi deg snart her igjen ?

 3. Bruker Saxo Bank, der kan du handle gull og sølv spot eller med futures. Langsiktig kan du kjøpe metaller spot, og evt. hedge mot valutarisken med en short USDNOK-posisjon. Tror det kreves 2% margin, dvs still 2000 kroner for å handle 100 000 kroner i gull/sølv. Men pass på gearingen, det er rimelig volatile råvarer. Sjekk www.saxobank.com.
 4. Har brukt SaxoTrader i et par år, og er veldig fornøyd med plattformen. Stoploss i valuta utføres normalt øyeblikkelig, jeg har ikke hatt noen som helst problemer med stops i noen valutakryss jeg har handlet, og har hatt mange hundre trades. Gearingen deres er på 100 ganger for de større kryssene. Du får også god tilbakemelding dersom du kontakter meglerne over chatten i plattformen om du har spørsmål. Anbefaler å bruke danske Saxobank og ikke Netfonds Omnitrader. I tillegg til valuta handles aksjer med lave marginkrav på en haug børser verden over, samt futures og valutaopsjoner og -forwards.
 5. Blir med på spillet deres. Gjør klar for hard kamp. Jeg har kjøpt olje og medisin gjennom Marathon Oil og Merck. Solgt husbyggere og Deutsche Bank pga renteutsiktene i US og EU.
 6. Gode tekniske longkandidater i USA, basert hovedsaklig på søk etter stabile, lange trender over minst et år: HAL (bonus: breakaway gap på fredag) VLO CHK CME FLIR ASPM UPL Som en portefølje kan dette fungere godt over tid.
 7. Stenger NOI-tråden til fordel for denne da.
 8. Mener Tomra har brutt opp over en stigende kile. Høyde i kilen 3 kroner, gir et potensiale på omtrent 31 kroner. FAST: Jeg nevnte negativ divergens og dobbelttopp, men dobbelttoppen brytes ikke før 16 kroner brytes, og vil miste gyldighet dersom topp nummer to blir for høy.
 9. FAST Stygg RSI-divergens i dagchartet, og en dobbelttopp kan dannes ved brudd på 16. Nasdaq er i negativ modus, så følg med på denne.
 10. AksjePer: Bruk funksjonen "Code" rundt det du limer inn, så får du samme formatering som utklippsstedet, slik Pirelli gjorde ved innliming av eiere.
 11. Olje fyker til himmels, og det bør kanskje også rigg og oljeservice? Smedvig lagger de andre riggaksjene litt. DNO er et oljebet i godt driv SIN var virkelig i slaget på fredag, og kan gå bra også neste uke. Kjøp derfor: SME - 125 DNO - 94,75 SIN - 35,90
 12. Gode longkandidater i langsiktig stigende trend: DNBNOR SME STL AKVER PRS YAR ORK NHY STO SNI TGS
 13. Du tar visst uansett ikke poenget. Sletter denne idiotiske diskusjonen om fem minutter.
 14. Zoonic Å tilbakevise betyr å avvise, det samme som å nekte i retten. Å bevise er noe annet, da har man håndfaste bevis på at man er uskyldig. I dette tilfellet f. eks. en tradelog. Les innleggene nøyere neste gang.
 15. Det har jeg heller aldri påstått. Jeg tilbakeviser, noe som ikke betyr det samme som å motbevise. Lær deg forskjellen eller spør Tekniker'n.
×
×
 • Create New...