Jump to content

Goof

Trainee
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Goof last won the day on november 1 2010

Goof had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Akershus
 1. Driver å ser litt på mulighetene for valutahandel. Det er utallige sider hvor dette tilbys på nettet, og desverre er det ikke så enkelt å skille de seriøse fra useriøse. Har sett en del på SaxoBank (samarbeider med Netfonds), og regner med å åpne en konto der. Har lest en del negativt om handelsplatformen deres (Saxo Trader, ikke OmniTrader gjennom netfonds). Hovedsakelig at den er ustabil, og ikke alltid utfører stop-loss ordre raskt nok. Noen som har noen erfaringer, eller kan anbefale andre seriøse tilbydere av valutahandel? mvh. jarand
 2. Vurderer å begynne å handle på NASDAQ igjen etter at jeg tviler mer og mer på utviklingen på OSEBX fremover. Tidligere har jeg vært avhengig av å sjekke kursene på wap regelmessig, da Nordnet (selv ikke gjennom Wintrade) tilbyr stop-loss eller kursalarm på amerikanske aksjer. Kjenner dere til en SMS tjeneste som tilbyr kursalarm? mvh. jarand
 3. Er det noen som kjenner til en tjeneste som tilbyr kursalarmer for amerikanske aksjer? Nordnet har ikke dette. <_<
 4. TOMRA http://i2.photobucket.com/albums/y25/jlonne87/14d2dce9.png Etter 4 måneder med oppgang har TOM gått inn in noe brutal konsolideringsformasjon (mye pga svak OSEBX). Konsolideringen kom i form av en Cup and handle formasjon, som brøt ut i forrigje uke, og har nå fått en throwback til støtten (stiplede linje), noe som skjer for 75 % Cup and handle formasjonene. Volumbalansen er god, og de siste dagenes nedgang har vært på lavt volum. Har selv handlet en del TOM. Legger man cup and handle formasjonen til grunn for kjøpet, er nedsiden liten, ettersom støtten brytes allerede 45,5. Poten
 5. Mulig reversal i RGT i form av et stigende triangel, brøt ut i dag på greit volum. Kan også tolkes som en stigende wedge, men heller mer mot triangelformasjonen.
 6. Hadde ikke trodd at så mange satt med aksjer for over 500 000.
 7. Mulig bull flag i RGT. Kan bryte nedgående trendlinje i morgen.
 8. PAN blir veldig interessant om den bryter 2.20. Følger med på den tett.
 9. Bra konsolideringsformasjon i GGS ja, volumet synker i takt med akjsen. Men ville ikke kjøpt i påvente av brudd, kjøp heller når trendlinjen (den fallende) brytes på over gjennomsnittilg volum.
 10. Det er ikke mye liv i TA tråden her lenger. Hvet ikke om det har en sammenheng med at tråden har blitt rimelig vanskelig å navigere etter at Zoonic begynte med daglige analyser. Kunne ikke dette bli tatt i en annen tråd, slik at vi fikk kortere mellomrom mellom de postene som faktisk dreier seg om TA? Kunne muligens økt aktiviteten igjen.
 11. Oppgangen i FJO tilsa at en konsolideringsformasjon skulle komme. Denne har nå vist seg i form av et symetrisk triangel (forøvrig samme formasjon som TOM brøt ut av på fredag). Brudd ut av dette trianglet forteller oss at videre oppgang er sannsynlig. Brudd kom på fredag på volum nesten det dobbelte av 15 dagers snittet, men for å være sikker bør man kansje vente til mostanden ved 4,55 er tatt ut. 4.10 - 4.20 anser jeg som et bra område for stop-loss. Legg merke til at man også kan tolke formasjonen som et synkende triangel. Sitter likevel med aksjer, så det sier litt om mitt standpunkt.
 12. Goof

  VALGET

  Du bør stemme... H Så godt matcher du med de forskjellige partiene: Disse partiene bør du vurdere: H 86,1 % FRP 82,7 % V 60,3 % KRF 50,7 % Disse partiene bør du styre unna: AP 22,7 % SP 18,4 % SV 11,8 % Ingen overaskelser der.
 13. Goof

  VALGET

  Djupedal er den som skremmer meg mest. Det var et dybde intervju med han i Kapital for et par måneder siden, hvor han blant annet snakket om en engangsavgift på alle transaksjoner av aksjer, og forsvarte at det ikke ville føre til dårligere likviditet. <_<
 14. CTG og GOGL ser bra ut teknisk. Sitter stort sett fortsatt i GOL, men skal se nærmere på dem i morgen.
 15. GOL Etter å ha formet en fallende wedge bryter GOL ut av denne i midten av juni, men får rask en throwback til støtten. Ett stigende triangel formes, og aksjen bryter motstand ved et breakaway gap på enormt volum. 75 % av alle stigende triangler får en throwback til støtten, noe som også skjer her, volumet daler og aksjen tar pent i mot på 81, før den snur igjen og bryter gjennom en liten broadening formasjon ved 85,5. Fikk selv kjøpt til 86 i dag. Potensialet til triangelet er opp mot midten av 90-tallet, mens wedgen har et potensiale opp mot 110.
×
×
 • Create New...