Jump to content

Siphlonurus

Trainee
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

 1. Glimrende Ståle! Godt jobba.
 2. Har du fått sett på denne Ståle? Er det andre som opplever det på samme måte?
 3. Topic Title blir veldig bred ved bruk av View New Posts-funksjonen Dette er litt irriterende da det er denne funksjonen jeg stort sett bruker når jeg skal inn å lese innlegg. Siden jeg har favoritter i venstre billedkant så forsvinner Last Post Info ut av syne siden Topic Title er så bred. Går jeg inn via Aksjeprat og Traders Pit er det derimot ikke noe problem. Det burde være unødvendig at feltet er mye bredere enn teksten på alle topicene som kommer opp. Kan du se på dette Ståle.
 4. Siphlonurus

  MEC - Medicult

  Trekker opp igjen denne. Forrige innlegg viser jo med all tydelighet at ting har tatt tid i Medicult. Kursen ligger jo omtrent på det samme nå som den gang. Kanskje tiden er inne for å diskutere Mec litt hyppigere ;) Limer inn innlegget jeg la inn på piten nå nettopp da dette dreier seg om Mec: Er det noen her som følger Medicult? Jeg har nå tatt sats med 26k aksjer foreløpig og satser på å gjøre en "blom" i denne. I Blom var jeg med fra 14 til 37 med 25k aksjer Mec har hengt etter markedet lenge og stod på stedet hvil gjennom fjoråret. Ting har tatt lenger tid enn de fleste trodde og håpet, men jeg har en snikende følelse av at ting er i ferd med å løsne nå. Etter å ha skummet gjennom en del stoff bla på Hegnar har jeg funnet at tiden er inne. Vi hadde dessuten et innsidekjøp 5. januar på 30k av Jesper Funding Andersen, samt 40k av nærstående. Mec har etter det jeg har har fått vite nå høyeste score på get-a-graph sin GAG TopScore liste over Kortsiktige kjøpskandidater med en score på 7,4. I morgen får vi se hvor bra dette verktøyet er..
 5. Siphlonurus

  BLO - Blom

  Tid for Blom igjen? Hentet fra morgenrapporten til B.I.Pettersen Børsanalyser i dag. Teknisk Analyse: Blom viser en sterk utvikling i det lange bildet og signaliserer videre oppgang på sikt innenfor en langsiktig stigende trend. Aksjen har falt noe tilbake i det korte bildet men synes nå å ha etablert et godt støttenivå rundt 30 kroner. Aksjen fikk en kraftig vending opp intra-dag i går og det kan virke som om aksjen nå er i starten av en ny oppgangsperiode. Både Stochastics og RSI momentum-indikatorer viser nå en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt og signaliserer at aksjen trolig står foran et løft i tiden som kommer. Vi anbefaler kjøp av aksjen på dagens nivå og vi har kursmål 40 kroner på 4-8 ukers sikt. Vi har stop-loss ved 28,50 kroner.
 6. Siphlonurus

  BLO - Blom

  Kunngjort i dag av B.I. Pettersen Børsanalyser: http://www.netfonds.no/etc/morgenrapport_1.pdf Teknisk Analyse: Blom viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend og signaliserer videre oppgang på sikt innenfor denne. Aksjen har korrigert noe ned i det korte bildet men synes nå klar for videre oppgang igjen. Aksjen finner støtte ned mot nedre trendlinje i den stigende trendkanalen. Samtidig så signaliserer nå både Stochastics og RSI momentumindikatorer at en ny vending opp for aksjen trolig er nær forestående. Vi anbefaler kjøp av aksjen på dagens nivå og vi har kursmål 45 kroner på 4- 8 ukers sikt. Vi har stop-loss ved 29 kroner. Kort om seneste kvartals-resultat: Kartselskapet Blom leverte svært sterk resultatfremgang for andre kvartal 2005. Selskapet kunne vise til det beste kvartalet noensinne i selskapets historie. Driftsresultat før avskrivinger (EBITDA) utgjorde 21,2 millioner kroner, tilsvarende 20 prosent av omsetningen op 106,7 millioner kroner for hele kvartalet. Dette er en økning i omsetningen på hele 129 prosent og en øking i driftsresultatet før avskrivinger (EBITDA) på overveldende 140 prosent sammenlignet med samme kvartal 2004. Resultatet før skatt utgjorde 16,7 millioner kroner, mot 5,4 millioner kroner for samme periode forrige år. Resultatet per aksje ble da på 0,40 kroner per aksje, opp 111 prosent i forhold til samme periode i 2004. Bedriftsbeskrivelse: Blom driver med kartoppmåling til lands og til vanns, og søker å bli en sterk ledende internasjonal aktør innenfor sitt område.
 7. Siphlonurus

  BLO - Blom

  DnB NOR Markets sine estimater er disse: EPS 2004: 1,15 - 2005: 1.13 - 2006: 1.98 - 2007: 4.36. Dette er tall hentet fra dagens oppdaterte analyse. 2004 er jo forøvrig historie så hvorfor opererer DnB NOR med 1,15, mens du oppgir 0,39? Noen forklaring Megler1?
 8. Siphlonurus

  BLO - Blom

  http://www.stocklink.no/bin/Server?x-servi...cle&oid=5258094 Guider: Blom med nytt omsetningsmål Blom-sjef Dirk Blaauw sier selskapets nye omsetningsmål for 2007 på 800 til 1.000 millioner kroner er basert på organisk vekst. Av:Svend E Larsen - Stocklink - 28.09.2005 11:09 Blom-sjef Dirk Blaauw sier selskapets nye omsetningsmål for 2007 på 800 til 1.000 millioner kroner er basert på organisk vekst. -Jeg synes dette er bra, det innebefatter vekst, klarer vi dette er jeg fornøyd, sier Blaauw. -Økningen i omsetningsmålet knytter selvfølgelig opp til vår eksisterende virksomhet pluss Pictometry. Det er ikke tatt hensyn til noen nye kjøp i den sammenheng, sier han til TDN Finans.
 9. Siphlonurus

  BLO - Blom

  Presentasjonsmateriale er lagt ut på www.newsweb.no http://www.newsweb.no/cdco/atmnt/Blom_pres...ed.pdf?id=39371 Anbefales på det varmeste! Se bla fra siste side nedenfor. Blom ligger laangt foran skjema og det er vel ikke akkurat daglig kost i aksjemarkedet.. Revised Outlook •Presentation 11/04……Blom revenue 2006 should exceed Nok500 mill Already achieved in 2005 •Revised revenue target:Blom revenue in 2007 Nok800 -1 000 million
 10. Siphlonurus

  BLO - Blom

  Her er børsmeldingen :D 27/09-2005 08:59:18: BLO - BLOM INNGÅR AVTALE FOR 13 LAND I EUROPA MED PICTOMETRY® Blom har inngått en eksklusiv avtale med Pictometry International Corp. som sikrer selskapet rettighetene for til sammen 13 land i Europa. Pictometry® er en helt ny og unik metode for innsamling og prosessering av skrå og vertikale flyfoto, en teknologi som etter selskapets vurdering vil ha langsiktig påvirkning på markedet for geografisk informasjon (GIS). Avtalen løper for en periode på 10 år med rett til fornyelse. Blom skal over en periode på 3 år betale en lisensavgift på til sammen USD 3,2 millioner. I tillegg skal Blom betale en årlig royalty til Pictometry på 22 % av alt salg direkte relatert til bruk teknologien. Blom har som målsetting at alle store befolkningsområder i Europa skal fotograferes med den nye teknologien innen en periode på 3 år. Samlet vil dette kreve mellom 15-20 fly utrustet med Pictometry`s patenterte utstyr og software for dette formål. Samlede investeringer over perioden for å etablere et slikt bibliotek er anslått til å utgjøre ca. Nok 90 millioner. Dette biblioteket vil være eiet av Blom og bli solgt gjennom lisenser. Produktet ansees å være komplimenterende til eksisterende GIS produkter. Selskapets satsing vil derfor komme som et tillegg til eksisterende virksomhet og skape nye markeder der GIS-produkter vanligvis ikke blir benyttet. Det planlegges å etablere en egen selskapsstruktur som vil inneha alle rettigheter, samt etablere egnede salgskanaler for de respektive land. Pictometry har i USA nylig inngått avtale med Microsoft om eksklusiv bruk av denne teknologien for USA i forbindelse med Microsofts etablering av `Virtual Earth` på sin MSN portal. Det forventes at `Virtual Earth` med Pictometrys teknologi, vil bli lansert senere i år. Vår virksomhet i UK, Simmons Aerofilms Ltd, har over en periode hatt denne lisens-rettigheten for Storbritannia, og har frem til nå kartlagt ca 15 % av de planlagte områdene. Dersom ervervet av CGR (ref. børsmelding 22 09 05) blir gjennomført som planlagt, vil også Italia og resten av Vest- Europa være med i avtalen. CGR, som allerede har avtale for Italia, har dekket ca 40 % av de tettest befolkede områdene i Italia med Pictometry. Pictometry er registrert varemerke for Pictometry International Corp. For nærmere opplysninger kontakt adm. dir. Dirk Blaauw tlf. 23 11 58 03Ekstern link: http://www.newsweb.no/index.asp?melding_ID=113963
 11. Siphlonurus

  BLO - Blom

  15/09-2005 10:14:06: BLO - BLOM ASA - OBLIGASJONSLÅN FULLTEGNET Med henvisning til børsmelding 9. september 2005 er selskapets obligasjonslån på NOK 300 millioner i samarbeid med DnB NOR Markets og SEB Merchant Banking fulltegnet. Ekstern link: http://www.newsweb.no/index.asp?melding_ID=113476
 12. Siphlonurus

  BLO - Blom

  BLOM – TROLIG FÅTT FULLTEGNET OBLIGASJONSLÅN Blom stiger 5,71 prosent til 29,60 kroner onsdag. Analytiker Thomas Lie i DnB Nor Markets tror selskapet har fått fulltegnet sitt obligasjonslån på 300 millioner kroner. Blom ga DnB Nor Markets og SEB Merchant Banking i oppdrag å legge ut et obligasjonslån på inntil 300 millioner kroner (TDN Finans-artikkel 09.09.05). Ifølge DnB Nor-analytikeren skulle Blom holdt en investorpresentasjon tirsdag, men dette ble avlyst, noe som ifølge Lie tyder på at det har vært tilstrekkelig interesse for lånet. -Jeg antar at det da blir fulltegnet. (..) Gjeldsinvestorer er egentlig kun opptatt av nedsiderisiko, sånn sett er dette et signal om at risikoen i selskapet enten har sunket eller er lavere enn tidligere antatt. For aksjeinvestorer som har vært usikre på risikoen i selskapet og som ser at selskapet tilsynelatende lett kan hente inn 300 millioner i obligasjonsmarkedet, er dette et signal om at den finansielle risikoen er enda lavere enn ventet, sier han til TDN Finans onsdag. Blom skal blant annet benytte låneprovenyet til styrking av arbeidskapital i forbindelse med den eventuelle avtalen med Pictometry, som har en konkurrerende karttjeneste til Google Earth på sin nettportal. Det er ventet en avklaring på avtalen i løpet av tredje kvartal. -Blom har uttalt selskapet vil posisjonere seg for oppkjøp, og de antar at de får kontrakter innen Pictometry-området som de vil trenge arbeidskapital til, i forbindelse med at de da må kartlegge større deler av Europa, sier Thomas Lie. Han har en kjøpsanbefaling på Blom, og venter å høyne kursmålet når Blom inngår en avtale med Pictometry. -I analysen vår, som har et kursmål på 35 kroner, har vi ikke lagt inn noen suksess på Pictometry med hensyn til estimatene, vi tar heller det som en bonus, sier Lie.
 13. Siphlonurus

  Slik skal valget vinnes for de borgerlige!

  Støttes på det sterkeste. Å gamble på at Venstre er innenfor med god margin kan koste dyrt. Stem Venstre!
 14. Siphlonurus

  VALGET

  Venstre har brutt den kraftige motstanden rett under 4 og gitt et kraftig stemmesignal. Har nå i løpet av kort steget til en sluttnotering på 6 på stemmebørsen i går kveld. Her er det bare å laste på folkens. Dette kan gå langt. Jeg kan faktisk ikke se noen motstand på vei oppover. Og husk Venstre kommer fra meget høye nivåer selv om det begynner å bli ganske lenge siden... :lol: Siphlo - som allerede lastet opp mens vi var nede på 3-tallet.
 15. Siphlonurus

  VALGET

  Jeg stemmer også Venstre. Det gjør jeg uavhengig av evt taktisk stemmegiving. Jeg tok testen for en tid tilbake og fikk Venstre på klar topp med ca 74% med Høyre og Krf på de neste plassene. Men som flere har vært inne på så er det kanskje viktigere enn noen gang at Venstre gjør et godt valg hvis man ønsker fortsatt borgerlig regjering. Uten Venstre over sperregrensen er det bare å glemme det. Så får vi håpe at Venstre ligger over 3,5 når det nærmer seg, så Basura kan gi litt drahjelp :)
×