Jump to content

Laphroaig

Gullmedlem
 • Posts

  4 152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Laphroaig

 1. Synes markedene virker vinglete og usikkert uansett hvilke nyheter som kommer. Hadde som Vidar forventett en strigning etter forrige helg, den uteble,.. til tross for gode tekniske utsikter, jfr Søndagens aksjetips 13. nov. Dagens er ikke stort bedre og synker vi videre ned på god omsetning ser det ikke bra ut fremover. Men det motsatte kan skje,... og jula nærmer seg raskere enn ventet for de fleste og ordrebøkene lukkes osv. Tror jeg vil se starten på uka som kommer og eventuellt ta litt gevinst og vekte meg litt ned til over nyåret. De fleste triggerene for nå er vel kommet og vi nærmer oss årsavlsutning? En glimmrende tid for å korrigere skatten.
 2. Sitter her med kun AKER og litt QEC, sistnevnte pent i minus. AKER har vi jo ett forhold til og ser frem til utbytte til våren. Har vist seg lurt å sitte long fra starten av, litt trading inn i mellom for å ta gevinster. Men den har vært utrolig lite volatil de siste årene. Røkke var heldig med oppkjøpet i DETnor og jeg det samme. Jeg gikk på en smell med TGS under krisen, tok meg ett par år før den kom tilbake igjen,...heldigvis. Har vært innom PGS, daytrades stort sett. Må jo ha litt reisepenger i ny og ne. Synes ellers markedet (som vanlig) overreagerer på de ulike triggerene. Likevel, finansuroen omkring euroen tror jeg EU håndterer, men markedet vil svinge kraftig frem og tilbake inntil vi får en solid vekst igjen. Og den kommer.
 3. has not set their status

 4. Hallo dere! Fortsatt liv her. Akkurat blitt edru etter å ha kvittet meg med DETNOR som jeg har sittet på snart ett år. - Ett godt år. Har tradet lite de siste 3 årene, dog plukket godt i AKER siden bunnen nå på sensommeren. Storkoser meg i Portugal som jeg frekventerer gjevnlig i to-tre måneders intervall gjennom året flere ganger. Det må jo være flere år siden jeg sist var inne her på forumet og kan ikke annet enn si at jeg ble meget forbauset over å se dere igjen. Moro. - Stor takk til Ståle som sendte mail for denne tråden, så vidt jeg husket passordet ved innlogging. Liker ikke dagens børsfall, kan være en ny nedtur? Skal ta meg litt tid til å lese hva som har skjedd på forumet siden sist.
 5. Drinken?,.... den passer jo utmerket nå i disse tider, eller?
 6. Noen som har analyse og kursmål for TGS...? Virker som den går stødig og rolig opp uansett rød eller blå børs.
 7. Strategi er et multifunksjonsutrykk og tilhører egentlig ikke pr. aksje som sådannt, men snarere hvordan man legger opp gevinstløpet/handelen innenfor markedet generellt.
 8. Mulig,.... men TGS/Wave har meget gode kontrakter fremover og flere kan komme. Muligens en vinner børsmessig de neste månedene. Kjøp TGS....
 9. MAY, JUNE & AUGUST 2007 WHISKY SCHOOL CRUISE TO ISLAY'S DISTILLERIES Back in early December we released the first news of our Whisky School cruise to the distilleries of Islay. The response was great and we have taken a number of provisional reservations and a few places are still available; we have also added a late August sailing. Please visit http://www.whiskyschool.com for more information if you would like to consider reserving any of the remaining places. For a direct link you will find the enquiry form at the bottom of this page http://www.whiskyschool.com/blog/?p=44 Four 3-day cruises between 29th May and 8th June: 26th May - 29th May 29th May - 1st June 2nd June - 5th June 5th June - 8th June Two 3-day cruises between 25th and 31st August: 25th August - 28th August 28th August - 31st August Option to combine cruises to take 6-day cruise With regards from Scotland The Islay Whisky Society
 10. Årskonken er morsom, en lett blanding av ønsketenkning og virkelighet, favoritter og mareritt. Min ståltro på Røkke har jeg fortsatt, men at AKER skal dobble seg nok en gang er vel tvilsomt. NEC derimot har jeg hatt enorm tillit til og når den ikke gikk noe i fjor, forledenår og året før der, bør den helst gjøre det i år. Statoli virker litt spennende i forbindelse med sammenslåingen, men hvordan skal den vurderes prosentvis for 2007...? Forekommer meg at flere analytikere ser 500 som en grense for ose og når vi kommer dit skal det korrigeres. Ikke vet jeg, men det kan godt være noe i det. I alle fall vil jo prisningen på dette nivået virke noe stivt som igjen går ut over høyprisete aksjer. Tror derfor den største stigningen ligger hos lavprisete aksjer for neste år. NEC EME COR........ som en outsider...?
 11. Kurser finnes her: http://www.oslobors.no/ob/warrants?menu2show=1.4.1.1.
 12. I dag noteres Aker Floating Production på Oslo Børs. Aker Floating Production på Oslo Børs får i dag sin debut på Oslo Børs. Aksjen noteres på SMB-listen og får tickeren AKFP. Aker Floating Production ASA er klassifisert av MSCI (Morgan Stanley Capital International) og S&P (Standard & Poors) som 10101020-Oil & Gas Equipment & Services i GICS (Global International Classification Standard) Selskapets virksomhet vil være å bygge, eie og drive flytende produksjonsenheter.
 13. Ingen kontrakt for Thule Drilling Det blir ikke noe av intensjonsavtalen riggselskapet Thule Drilling hadde med et oljeselskap for sin rigg. Forhandlingene mellom partene førte ikke frem, og selskapet utsetter igjen sin børsnotering. Riggselskapet Thule Drilling har slitt med mye motgang den siste tiden. Selskapet har hatt store problemer med å komme seg på børs, og problemene blir nok ikke mindre etter at selskapet tirsdag meldte at de nå kutter en intensjonsavtale. I januar i år inngikk selskapet en intensjonsavtale med et stort oljeselskap for riggen Thule Power, som nå er under ombygging. Men denne intensjonsavtalen blir det ikke noen kontrakt på, melder selskapet. Årsaken er at styret i Thule Drilling ikke ville akseptere klientens ønske om forlengelse. Dermed kan selskapet, som de skriver i meldingen, jobbe med å skaffe en ny kontrakt på like eller bedre kommersielle betingelser. Forhandlinger rundt tekniske, juridiske og kommersielle detaljer har vært pågående siden februar med oljeselskapet, men endte forrige fredag. Da trakk oljeselskapet seg etter at leveringsskjemaet etter deres mening ikke ville holde. Selskapet skriver at de ikke er fornøyd med utsettelsen på kontrakten med Thule Power og melder samtidig at de vil utsette en børsnotering som følge av dette. - Men på den andre siden er jack-up markedet stadig styrkende og dette gir Thule Drilling muligheten til å utforske alternative og bedre kontraktsmuligheter, skriver selskapet i en børsmelding. Styret i Thule Drilling forventer at riggen vil bli ferdigstilt og klar for boring i slutten av oktober i år, til en kostnad som ikke overstiger budsjett eller kontraktsprisen.
 14. Hjemmeside Aker Floating Production's website Company news 2006-04-25 11:47:54 Aker Floating Production has today launched its website. The web address is: www.akerfloatingproduction.com. The website provides information about the company including its business, management, Board of Directors and shareholders. AKFP - Aker Floating Production ASA – er registrert på OTC - listen Market news 2006-04-19 13:11:51 Det er med virkning fra 19. april 2006 lagt inn et nytt selskap på OTC - listen – Aker Floating Production ASA Ticker: AKFP. ISIN: NO 001 0308836. Antall aksjer utstedt av selskapet er 22 millioner aksjer. Emisjonsverdien er satt til NOK 1.782.000.000,- (USD 275 millioner) basert på siste emisjonskurs i april 2006 på NOK 81,-. Selskapet har inngått avtale om bruk av meldingssystemet og vil kunne benytte dette fra og med 19. april 2006. Selskapets virksomhet vil være å bygge, eie og drive flytende produksjonsenheter, FPSO-er.
 15. Prøv denne: Tenker de fleste aktuelle finnes her
 16. Chairman Henrik A. Christensen has on 20.02.2006, through is company August AS, sold 50,000 shares in Thule Drilling ASA at a price of NOK 33.60. August AS owns 75,000 shares, 60,000 warrants and 100,000 options after this transaction.
 17. Oljeindeksen - OIX ----- ? Bunner den ikke ut nå slik at vi kan anta at bunnen er nådd for denne gang? - Sånn omtrentlig... Faller den vidre ned gjennom 545/6 kan vi vel rakst få et lite skrell på vår oljesmurte ose???? Grafisk fremstilling Skulle likt å se noen kommentarer omkring dette.
 18. Noen av dere som kan lage en kort og hektisk analyse på AKVER....? Synes for meg som om at den nå kan ta et hopp opp igjen. Glidende 100-30 og 10 har krysset hverandre samtidig som det er stort gjennomsnittsvolum den siste måneden. Og kursen har vært under alle tre glidende to ganger ganske nylig. - Litt uvanlig dette. Er nok i ett trendksifte nå. -- Saklig TA etterlyses nå!!
 19. Noen som kan legge ut en TA på AKER. Synes den virker litt merkelig nå, mulig OHS...?
 20. Mye som tyder på det, ja. - AKVER gikk forresten bra kanon i går og i dag. - Ser frem til mandagen. Med min begrensede kunnskaper om TA forekommer det meg at både Nasdaq og DOW etablerer positive trender igjen, ... eller i alle fall brudd på de negative tendensene som var for et par uker siden. Kan vi stå foran et aldri så lite "sommer-raly"....?
 21. Zevs: "(jeg er halveis på vei ned i boden for å hente sjampis)." :) . Hiver innpå ett glass her også,... bare for selskaps skyld.
 22. Investtechs analyser av noen viktige børser
×
×
 • Create New...