Jump to content

ramses

Trainee
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ramses

 1. BLO Solgte resten i går. Ikke veldig overbevisende range på sticket, men når den har gått så mye, skal det mindre til å vippe den andre veien. Uansett om toppen er satt på dette legget eller ikke, skal det mye til at jeg ikke får anledning til å kjøpe tilbake det jeg har solgt rimeligere. Trur eg.
 2. ALX Bør være et bra case ved brudd av sånn ca 0,44. Har lastet opp i forventning om brudd med sl sånn ca 0,35.
 3. TOM Omsider enig i at dette er et godt teknisk case etter brudd ut av OHS og er nå selv TOM-aksjonær. Brukbare takter på morgenkvisten. Får se om den klarer å ta ut forrige topp.
 4. BLO Alltid litt skummelt med slike store gap når aksjen har gått såpass i forkant. Også close nærmere hod enn lod uten at man kanskje skal legge alt for stor vekt på det, siden rangen på sticket var så liten. Dagen i dag vil muligens gi oss svar på hvilken type gap. Solgte 1/3 i dag. Resten trailes stramt. Blir ikke med ned til gapclose.
 5. BLO Fin oppfølging i BLO idag. Ideelt sett kunne man kanskje ønsket seg enda høyere volum, men kick-off var ikke før 1500, så det er helt OK. Forrige ukes konsolidering/tilbakegang ser nå ut som en klassisk test av halslinje. Trailes til sånn ca b/e.
 6. JIN Bør være mer å hente i det korte bildet. Sjekk volumbalanse. NOD Kjempesignal i går.
 7. Zevs Ser fin ut den. Brudd av 28 på høyt volum burde være et bra signal. Pass opp for den mindre OHS'en som bekreftes ved brudd av 26 + volum. BLO Lite volumrykk intradag i går, uten at det trenger å bety noe som helst. Tommelfingerregel ved brudd på long white er at aksjen helst ikke bør close lenger ned enn halveis ned i bodien (i BLO's tilfelle ca 12,8). I så tilfelle svekkes signalet. Første støtte på ca 12,5. Faller aksjen under her takker jeg for meg, (litt avhengig av volum selvfølgelig).
 8. Regner med at det er noen BLOM-fans som er fornøyd i dag :D ....
 9. BLO Hvilken formasjon man legger til grunn synes jeg ikke er så viktig her. Det som er viktig er at denne har konsolidert pent i fire-fem måneder nå. Brudd over forrige topp omkring 12,5/13 på høyt volum vil uansett være et bra kjøpssignal. Hva med OHS (ved brudd over forrige topp)? RGT Fikk kontinuasjon kjappere enn ventet. Strengt tatt litt kort konsolidering for å kunne legg flagg til grunn, men det ligner veldig og det er lett å tenke i de baner. Gir i så tilfelle et hyggelig target på 2,8.
 10. Takk for det, Zevs. Ser litt slitne ut begge to nå.
 11. Har trukket seg pent tilbake på lavt volum til støtten i området 12+. Har plukket i området 12,5/13 med sl i underkant av 12. Stor interesse i sluttauksjon i går, så får vi se om det betyr noe som helst. ACTA
 12. Goof At DIAG slutter så langt fra HOD er et svakhetstegn i det korte bildet. Ikke veldig sannsynlig at denne skyter fart igjen de aller første dagene. En normal utvikling vil være en rekyl opp til omkring 9 igjen før den synker tilbake. Hvis volumet på rekylen er like høyt eller høyere enn i går, er muligheten tilstede for at det er noe mer enn en rekyl. Men det er det ganske sjelden man ser etter slike stick som i går. Trøsten får være at sannsynligheten for at neste bruddforsøk lykkes er større, iom at mye av overhenget bør være tatt ut.
 13. DIAG Kan være verdt å ta en titt på for de som gidder å trade denne type aksjer. Intradag ser det foreløpig ut som grei konsolidering omkring 8,8/8,9 etter kraftig oppgang. Kan kjøpes her med SL en tiøring eller to ned til å begynne med.
 14. GGS Synes også denne er interessant. Sliter for øyeblikket litt med motstand på 9, men har tro på at denne tas ut etterhvert. Fin volumbalanse. OHS i ukeschart med target 12 ved brudd av 9. Et fint eksempel på kontinuasjons-OHS.
 15. IGNIS Veldig spennende aksje med to kjappe breakaways. Litt vanskelig å lese i det kort-korte bilde, men oddsen burde være relativt god for videre oppgang på litt sikt.
 16. Goof. Mye interessant der. Men når det gjelder FRO kan det nok lønne seg skjele hen til US som styrer her. I US har du en "utbytteskadet" HS. Selv sitter jeg og lurer på en short her. Hadde håpet på en spinnning top opp mot 46 som trigger, men det ser kanskje ikke ut som den kommer nå.
 17. Goof/JIN JIN60min Kan jo også ses på som en bearish broadening. Uansett - trenden er ned, og selv synes jeg det er like greit å avvente tegn til vending. Spesielt siden det er dårlig med solide støttenivåer før den nærmer seg 20. Men en rekyl ligger i kortene og jeg tenkte jeg skulle prøve å få med meg denne ved å følge den intradag. Positiv divergens i timeschart. 30,5 kan være et greit target i første omgang hvis rekylen skulle komme fra disse nivåene.
 18. US US Wash out teorien var vel ikke helt fjern (jfr gårsdagens stick). Long white fra oversolgte nivåer er normalt et brukbart signal om (midlertidig) vending. Ikke usannsynlig at vi har sett en bunn i US på noen ukers perspektiv. Ideelt sett kunne man kanskje sett enda høyere volum. Skulle de derimot etablere seg under igjen kjapt, er det et alvorlig svakhetstegn
 19. DNO Litt fristende å kjøpe gapclose her, men tror det er like greit å vente til støvet har lagt seg slik børsklimaet er nå.
 20. TAA Shortekandidat. Broadening og dobbel topp. Ved Broadening går man short på "five point reversal" som skulle bli forrige topp på 75. Siste topp bør da være "belief dies hard", og så bærer det forhåpentligvis nedover herfra?
 21. US Fler enn meg om har tenkt tanken "wash out"? Når man får akselerering på nedsiden etter en fire måneders nedtrend så er det hvertfall en mulighet man bør holde åpen. Action på langsiden tas uansett ikke før man har bekreftelse i form av et bunnstick e.l.
 22. Bare hyggelig, Vagabond. DNO At volumet har tørket inn såpass fort er bullish. Høyt momentum gir også normalt mindre retrace. Hvordan et generelt markedsfall vil virke inn på denne skal være usagt, men i en normalsitusajon vil det ikke være utenkelig med kontinuasjon allerede i neste uke. Mao kan det være på tide å kanskje begynne å plukke litt snart om man ikke er inne. Jeg kommer hvertfall til å vurdere entry på mandag. Hadde en liten diskusjon om gapene i DNO på Stocktalk. Limer inn et innlegg jeg skrev der. Gapet fra 46 kan klassifiseres som et breakaway, mens neste gap snarere er et runaway. Man bør ikke basere tradingen på at gap stenges. Det at de fleste gap stenges (kan ta flere år), skyldes i første rekke ikke selve gapet men naturlige kursvingninger. Stenges ikke gapet på første minor pullback, vil det sannsynligvis stenges på neste sekundære korreksjon eller på neste primærtrend ned. Men beveger kursen seg først inn i et gap, så vil det ikke være noen ferske referansepunkter for tradere/aktører i dette området, slik at kursen da lettere kan falle ned til gapclose som er lik første støtte og sette en (midlertidig) bunn der. Mao - hvis andre mer tungtveiende argumenter (støtte, motstand, retrace, overkjøpt etc) tilsier at en exit/entry bør legges i et område hvor det er et gap, bør gapet hensyntas. I motsatt fall, ikke. En annen ting er at hvilket type gap det er, ofte kan gi en indikasjon på både videre kursretning og styrken på denne. I DNOs tilfelle ligger vel gapet omtrent på 50% retrace. Med den styrken DNO har vist er det jo ikke sikkert den skal ned hit, men heller ikke utenkelig. Det blir vel kanskje mer et spm om å tilpasse det som kjøpes på "tidlig entry" til det som er komfortabelt ved kurser ned til gapclose? Kan legge til at hvis klassifiseringen runaway er riktig, gir det et veldig hyggelig target.
 23. ALX Og en kvarting på 0,4. Resten står med sl sånn ca 0,37.
×
×
 • Create New...