Jump to content

St. Pepper

Medlem
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 1. Kjøpte STB i et beregnset omfang en dag i fjor vinter da den falt 10% etter at forhandlingene med Gjensidige gikk i vasken, inngang ca 21, har sittet og sittet og vurdert salg, de gjør det jo foretningsmessig ikke noe videre men anbefalingene er der stadig grunnet markesposisjon etc. Så har det denne Svenskeavdelingen som er rene katastrofen. Nytt kursmål fra et av disse meglerbyrående er 46, Gjensidige lurer i vannskorpa og vil vel overta og det hadde nok vært det beste. Skjelver litt med tanke på neste kvartal, er den like dårlig faller vel papiret med 10% igjen. TA: stigende trend, så je
 2. Hvis man greier å holde seg i skinnet, dvs ikke selge tror jeg de underligggende verdiene i årende som kommer kan gi en svært god avkastning, dobling fra dagens nivå, når den såkaldte krisen er over og oksene slippes løs igjen er Telenor svært godt posisjonert i vekstmarkeder.
 3. Hørte på Hegnar TV i dag der var det en skikkelig DNO promotor, fikk nesten lyst til å kjøpe noen DNOer igjen, men på den annen side.. Det skal ihvertfall ikke være mer kapital enn hva man kan skrive opp som underholdning/lottospill etc. Det skal de ha, det er ikke kjedelig å være lottoaksjonær. Mye verre i mer dominerende Larsen firma av type petro.. independent.. der sitter man skikkelig i klisteret, og jeg sitter fortsatt med mine 10 år gamle ioata aksjer eller hva de nå kalles, administeres av Larsen Oil et eller annet. De skal nulles ut før de blir solgt. Men tilbake til DNO, der er d
 4. Det er ikke godt å si, antakelig når han blir så voksen at han ser fordelene med akjsonærer som ikke frykter å bli skviset/spist. Frediksen metoden har jo vært aksjonær vennlig, med utbytter og noenlunde fair behandling og det tror jeg svarer seg på sikt med stabilitet i aksjonærmassen, man rekner med at han trår til for selskapet, så jeg er enig med deg der. I Det nor har jeg kun 5.5 k køpt på kurs 28 Har lurt litt på å vekte meg opp ettersom de har et leteprogram som fort kan kaste av seg om oljeprisen ikke faller for mye. Er litt skeptisk til Røkke, og blir det for mye krøll kaster jeg
 5. siden april først veldig positiv uvikling til vel 20 og nå falt tilbake, men ettersom emisjonen er i boks, verden går videre og man igjen trenger olje kommer den sterkere ila vinteren. inngang 12 nå vel 16 og er min svakeste aksje, får antakelig noe gratis på reparasjonsemisjonen som er satt til 15 kr, skal laste opp litt mer da. Desverre kuppet RØKKE DETNOR som hadde vært perfekt mach for noreco.
 6. http://hopey.netfonds.no/plothistory.php?p...&tas=FORMAT, Siden forrige innlegg har det vært emisjon, min inngang først 4 kr seinere mer på emisjonen der jeg fikk mer enn ventet og ihht TA ble det satt en IHS formasjon med halslinje på 8, liten motsatnd før 20. Denne har ganske stor risiko siden den er høyt gearet men lav rente og stigende huspriser gjør den attraktiv og jeg tror den vil være positiv videre.
 7. Litt seint svar men jeg snakket da om den dobbelte bunnen som ledet til videre stigning og nå vel 70, går nok videre til 90-100 ila 3-6 mnd, kjøpte litt mer på 40 tallet, snart dobling.
 8. Papiret har stagnert i det siste, ikke videre positivt for kursutviklingen med fusjon og Røkkes entre, han har for vane å skvise de små som en del andre. Nytt funn av olje i dag, positivt: TA om kursen stiger til ca 57 ligger det en gedigen IHS formasjon med potensiale til 90-100. har ikke så mye så jeg holdr på den litt til.
 9. skulle kjøpt en større post, inngang ca 10 i fjor, har ikke tradet den, nå over 30 og fint liten teknisk motstand ihvertfall til 40.
 10. Går som pokkern, midt på 70 tallet, dobling til sommeren
 11. siden forrige har aksjen bare fortsatt å stige og i Chartet ligger det etter mitt skjønn en stor OHS formasjon med target 90+ Banken tjener penger som gress og er godt posisjonert, grovt regnet 250% og kommer nok til å sitte til over nyttår, og så revurdere, tenkte iallefall å se utviklingen til emisjonen er i orden, kan komme korreksjoner men ligger fint i trenden. neste uke vil vise 3. kvartal.
 12. siden siste innlegg har bgl og eide vært ute med revestrekene sine igjen, slipper info som passer seg selv og skufler resten under matta, en skikkelig lottoaksje.
 13. St. Pepper

  Valg 2009

  sosialister på forumet, sannsynlig noen som leser og gleder seg over markedets svakheter, bobler som sprekker og prediker svovel og fordervelse, selg alt og flytt på landet og dyrk fleinsopp og spis barkebiler. Tragisk at så mange kunnskapsløse som ikke forstår hvordan vestlig økonomi fungerer, kun meninger om offentlig forbruk, skal legge premissene for Norges videre utvikling, takk for oljen uten den hadde det sett nokså grimt ut,
 14. ca 16% opp i dag, bryter OHS formasjon og ytterlige oppgang er dermed signalisert, stort volum. Emisjonen gikk i boks 9 ggr overtegnet, noen solgte nok og dermet ble fullendelsen av OHS formasjon litt utsatt men settes nok i dag. Halslinjen på 8 blir da støtte på røde dager og mulig inngang for eventuelle etternølere. Gikk inn på 4.00 kr, kjøpte litt mer på 6.12 da emisjonen skulle gi kun 0,5 ny for hver gammel aksje, overtegnet og fikk 1:1 (skulle signer for mer, pokkern) tror kommende 3 mnd kan bli hyggelige for NPRO aksjonærer, ny leder og ny giv, mat for aksjemarkedet.
 15. St. Pepper

  IGE

  emisjons og konkekandidat som cru og pdr. ekstrem risiko ekstrem gevinst eller ingenting,
×
×
 • Create New...