Jump to content

FiskePinna

Medlem
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • MSN
  fiskepinnashjem@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.turboklaus.tk
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Bergen
 • Interests
  Penger, Data, Historie og Damer. I den rekkefølgen.
 1. FiskePinna

  VALG 2005

  Savner DLF som eget alternativ. Alle kapitalister bør sjekke www.stemDLF.no ;)
 2. Vi satser alt på et ITkort og sier Kjøp OFL Med RSI på 3 er denne relativt oversolgt, rekyl ventes :)
 3. Short NAS 19,80 Long KOM 42,00
 4. Kjøp KOM 43,00 Kjøp OFL 36,00 Short NAS 19.80 Her satser vi nyra på OFL leverer varene og at Komplett går i taket!
 5. Kjoep OFL 37.50 (FiskePinna m/x ant margaritas paa en sliten linje fra Mexico´s go-tips)
 6. Jeg er ikke fult så optimistisk. Forbrukere glemmer fort, og da Synnøves produkter verken er unikt gode eller billige vil forbrukerne fort falle tilbake til gammelt innkjøpsmønster. Dog kan det tenkes at Synnøve kaprer en noe større markedsandel, men i mange år fremover vil Synnøve være en underdog så lenge det ikke politisk vilje til å avskaffe subsidiene og norsk landbruk generelt. Et annet moment er at Synnøve har begrenset produksjonskapasitet, og kan neppe utnytte hele den goodwillen og kortsiktig økte etterspørselen i markedet. På sikt kan SFM-aksjen være intressant, men slik det er nå anser jeg Synnøve for å være svakt stilt. De har få bein og stå på, markedet er begrenset og produktene er verken billige eller så gode at man får bakoversveis. Hadde jeg ville sittet i Synnøveledelsen ville jeg ha satset på høyt volum i en First-Price meierisjanger og en gourmetsjanger i på alle meieriprodukter, slik at de kunne ha utfordret Tine på pris. Synnøve må på sikt bli en konkurrent, og ikke en substitt som folk kjøper av sympati med "the underdog" jfr Q-melk. Men jeg tror at marginene i bransjen er små, så på sikt må SFM-aksjonærer håpe på at det skjer noe politisk som vil snu opp ned på forholdene i meieribransjen. Med et subsidiert landbruk har SFM små sjanser.
 7. Jeg leste ferdig "Atlas Shrugged" i januar. Skikkelig lefse, hvor relevant den var i forhold til aksjer vites ikke, men en fasinerende historie og en bra bok som spiller spørsmål ved både samtidens filosofi og moral. Kan anbefales på det sterkeste.
 8. Short SFM 33,40 Begrunnesle; Kan fort falle ned på 20-tallet igjen når mandasresultatet slippes. Tror denne aksjen er altfor dyr tatt i betraktning at selskapets eneste (subsidierte) bein er å yste ost av kuas sekreter på bankenes nåde. Skål :drunken:
 9. Kraftig portefølje. Synes særlig nr 2 ser fin ut teknisk, PE på 7 og BH b+. Pent :?:
 10. Satser som Hammers på Kjøp OFL 37,00 (for hele studielånet + litt til :-D ) Skål!
×
×
 • Create New...