Jump to content

Bartender

Gullmedlem
 • Content Count

  2 782
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Bartender

 1. OSEBX er teknisk "skremmende". Siden sommeren 2009 til nå har det utviklet seg en gedigen HS-formasjon. Halslinjen er på ca 320 og hodet er på ca 450. Teknisk fallpotensiale er 130 punkter som indikerer et fall til ca 190. Nå er det jo et godt stykke ned til halslinjen, men med dagens speed kan vi teste denne allerede iløpet av uker. Hva tror forsamlingen om TA ?
 2. Det kan bli "årets investering". Personlig ser jeg svært lite lys i tunnellen for tiden. Vanvittig nedsidepotensial både teknisk og fundamentalt. Når det er sagt er jeg ikke skråsikker på noen ting. På kort sikt kan det like gjerne gå noe mere opp. Markedet globalt er sammensatt og komplisert for tiden. Det er nesten håpløst å dra konklusjoner ut fra hva madia skriver. Det florerer med rykter og markedet reagerer voldsomt på disse.
 3. Innenfor forsikringsbransjen i Norge er det stor forskjell mellom selskapene. Om du skal investere i et Forsikringsselskap må du lese kvartalsrapporter. Det som er viktig å vite er om de tjener penger på selve forsikringsdriften, eller om de berger årsresultatene med finnansintekter på aksjer og obligasjoner. Combined Ratio (CR) er nøkkeltallet som er enklest å lese i rapportene. CR består av skadeprosent (hvor mange kroner ut i form av skadeoppgjør for hver hundrings som kreves inn fra kunde) pluss selskapets kostnad. CR for de store veletablerte selskapene som IF.., Gjensidige og Tryg vil ligge mellom 90 og 100. Om de ligger på 90 så tjener de 10% på driften og anses for å være meget bra. Ligger de nærmere 100 kommer det prisøkninger i kvartalet/året som kommer. Andre selskap som Tide, Frende med flere har en helt annen agenda. De har CR på 100 - 130 over flere år. Dette gjør de for å bygge opp en portefølje raskt. På et gitt tidspunkt snur de seg enten rundt og selger hele kundeporteføljen til et større selskap med fortjeneste, eller så har de planer om å prise opp risikoen til lønnsomt nivå i årene som kommer. Om du skal kjøpe aksjer i et forsikringsselskap i dag bør du velge et av de store. Gjerne de som over lang tid viser at de greier å holde CR mellom 90 og 99. Styr unna de som er avhengig av finansintekter for å få positivt resultat. Småselskaper i vekstfasen er meget høy risiko. Det ligger emisjoner i løypa etter hvert som krav til sikkerhet skjerpes framover.
 4. Ideen var god, Hoff@, men timingen var dårlig. En fattig dag for tidlig :)
 5. Bartender

  ETTERLYSNING

  Enig Hoff@ , det er på tide å stikke fram nesa igjen. Selv har jeg slikket sårene etter en skikkelig nesestyver (Crew Gold), men har nå bygget opp kapital igjen til å kunne ta noen små bets i markedet. Men, hva pokker setter man friske penger på i dagens usikre marked ????
 6. Noe på gang ...?? :o)

 7. Jeg ser ingen mening i å tilbringe min tid her på AF og "Trette" med deg Risky. Du har selvfølgelig forståelse for at det er enkelte ting jeg ikke diskuterer på åpne fora når det kommer til strategi. Jeg synes ellers du er nokså ubehøvlet i din framferd. At du velger å hylle den sålangt vinnende parten i dette caset sier mere om deg enn om hva som var/er rett og galt. Norsk og Canadisk lov sier mye om hvordan en slik konvertering skal gjennomføres. Om du mener at framgangsmåten var korrekt så er det greit for meg.
 8. Det spørsmålet har jeg valgt å ikke svare på. Har du nyttig info tar jeg gjerne imot en PM.
 9. Hehe....nei nå tuller du !! Du kan da ikke si at du er imponert over lånegiverene som solgte aksjen som forskremte høns til kurser ned mot 1/3 av hva kamphanene nå krangler om å få kjøpe selskapet for ??
 10. Ut fra PH-verdien i ditt innlegg regner jeg med at du var en av mange som trodde aksjen skulle ned i 10-20 øre. Merkelig at du ikke forutså oppgangen du som er så dyktig.
 11. Jeg sitter long ja, og slikker mine sår. Det hjelper lite med 450% oppgang når nedturen i forkant var på midten av 90 tallet regnet i prosent. Jeg sitter til jeg blir tvangsutløst.
 12. ....samtidig er det vel i overkant naivt å påstå at gullprisen ikke har noe å gjøre for selskapet ? Det er tross alt gull de produserer. Komplisert vokabular gjør ikke påstander mer troværdige.
 13. Nå prater du tull Risky. Jeg har ikke kjøpt nye aksjer siden tidlig i vår. Da kjøpte jeg 250 stk. for å tette en oddlot etter emisjonen. Så spar meg for "fri fantasi". Og ja - jeg er Bartender på alle forum. Jeg gjemmer meg ikke bak utallige "Gjest" eller 10-20 nick slik som noen oppererer. Jeg undrer meg over iveren din etter å drite ut deltagere på foraet. Har jeg gjort deg noe personlig galt siden du tydeligvis har meg i vranga ?
 14. Crew Gold – Noe å tenke på ! Snittprisen på gull så langt i Q4 er på hele 1074 USD/oz – noe som for øvrig er 112 USD over snittet i Q3 (963 USD/oz). I skrivende stund er gullprisen ca 76 USD høyere enn snittet i kvartalet så langt. Det kan dermed antas at snittet for Q4 vil bli betydelig høyere etter hvert som vi nærmer oss nyttår. Selskapet hadde ved utgangen av Q3 (pr 30.september) en kontantbeholdning – unrestricted cash- på 8,8 mill USD. Den 29. oktober fikk de 5 mill USD i oppgjør for Maco, 0,5 mill USD i restoppgjør for Nalunaq den 19. oktober og 3,3 mill USD kom som oppgjør for Nugget Pond den 28. oktober. Totalt har selskapet i inneværende kvartal fått inn 8,8 mill USD som følge av salg av overnevnte. Unrestricted cash i starten av kvartalet pluss disse tre oppgjørene i oktober tilsier at selskapet har 17,6 Mill USD på konto i tillegg til eventuelt overskudd på driften. Selskapet produserte 18.000 Oz i oktober på tross av tullball i starten av måneden pga tilgang på drivstoff. Produksjonen i November kan med dette forventes å bli litt høyere, men for å være edruelige sier vi at produksjonen i november blir like ”lav” som i oktober – 18.000 Oz. Det vil med andre ord si at ved utløpet av november vil selskapet ha produsert 36.000 Oz til en snittpris av 1074 USD/0z – et totalt salg av gull for 38.664.000 USD. Utgifter til drift og administrasjon har ligget rundt 12 mill USD/mnd og det er vel å forvente at dette også er tilfellet i Q4. Vi har dermed hatt utgifter i oktober og november tilsvarende ca 24 mill USD: Driftsoverskudd ut november blir dermed ca 14,6 mill USD. (Mest sansynlig litt høyere da gullprisen i skrivende stund er betydelig over snittet så langt i kvartalet) Total kontantbeholdning kan derfor antas å være ca 14,6 + 17,6 = 32,2 mill USD eller 181,9 millioner norske kroner. (Nesten det doble av selskapets Market Cap på Oslo børs) Er det å undres over at bondholderne jobber på spreng for å lykkes i kuppforsøket de har planlagt det siste året ? Har du aksjer og ønsker å vise din motstand mot dette ranet, send en mail med navn, adresse og aksjebeholdning til : stopthecrimeincrew@gmail.com.
 15. Vel, vel Risky, vi kan tydeligvis ikke være enige om mye du og jeg. Men, den største forskjellen på oss er: En av oss går ikke aktivt ut og idiot-forklarer den andre i innlegg etter innlegg. Crew-aksjonærer truer med rettssak
 16. Som du vet Risky, det er aldri lurt å gå "all inn" i ett og samme papir. Å kjøpe seg ned i kurs når en aksje stuper på børs kan enten være meget lurt eller jæ..a dumt. Ofte når en aksje har blitt gruset, blir kursen liggende nede i lang tid. Årsaken er ofte at aktører som har tatt i aksjen tidligere enten ikke tør eller har finansielle muskler til å kjøpe mere. Det er et paradoks at de som kjenner selskapet best er dem som kanskje vil kjøpe sist når/om kursen tar seg opp igjen.
 17. Takk for den Risky. Jeg vet ikke om du forventer svar på dette innlegget siden du selv allerede har svart på alle spørsmålene som du stiller Du og flere med deg ser ut til å glemme en viktig faktor i dette spillet : De som fortsatt sitter i papiret har allerede tapt "alt". De som du selv kaller "spekulative lånegivere" hadde nok også forventet at deres tilbud om almisser ville gå gjennom om de bare mørnet aksjonærene grundig og lenge nok. Så langt har det virket utmerket : De fleste har kastet kortene i panikk siste halve året, og de resternde forskremte aksjonærene ser på verdien av beholdningen og tenker. "Jaja...de får nå bare ligge her i skuffen. Det koster mere i kurtasje å bli kvitt disse knappene enn det vi får betalt ved salget" MEN, de som sitter igjen er stayere. De er forbannet og har virkelig tenkt å stoppe bondholderene om det så blir i skifteretten. stopthecrimeincrew@gmail.com var nok ved oppstart for en uke siden bare et lite forsøk i en fortvilet situasjon. Når så responsen allerede første dagen var enorm, ble det opprettet kontakt mellom flere aktører som jobber kontinuerlig med forskjellige sider av konflikten. Større aktører har meldt seg på og enda større aktører har vist sin interesse i form av mail og annen kontakt. Jeg føler meg i skrivende stund helt sikker på at vi i god tid før avstemning i desember vil være stor nok til å knuse ransforsøket som ligger på bordet. Du bruker mange spaltecentimeter på å forklare meg hvordan det går om jeg ikke betaler gjelden min. Til det vet jeg ikke helt hvordan jeg skal svare. Det virker mest som om du mener jeg er stokk dum Dette er et spill Risky - et spill hvor den svakeste/minste gjeldseieren prøver seg på en "frekk en". Nå er det flere av de minste aksjonærene som kommer til å stoppe det forsøket. Neste trekk kan komme fra begge sider i form at et nytt kort -om det er en joker eller et ess holder vi selvfølgelig tett om inntil kortet legges på bordet. Svaret på ditt siste spørsmål er tja - ikke hele min formue, men et lodd ville jeg ha kjøpt. RR er glimrende. Nedsiden er som i alle spill 100%, oppsiden kan snart regnes i 1000-prosenter.
 18. For å visualisere vår stilling som småaksjonærer i Crew Gold, tar jeg utgangspunkt i aksjonærliste fra 07.10.09, og jeg legger inn kjente bevegelser aksjebeholdningene. Totalt antall aksjer i Crew Gold : 106.922.536 100%. JUM sin eierandel etter siste dagers nedsalg : 35.891.804 aksjer, 33,57% De andre på aksjonærlisten sitter med 23.499.485 aksjer, 21,98% . Småaksjonærene , de som ikke vises på aksjonærlisten, sitter dermed på resterende aksjemengde : 47.531.247 aksjer, 44,45%. (Oversikten vil inneha en liten feilmargin siden aksjonærlisten er en mnd. gammel og vi vet blant annet ikke hvem som har kjøpt AGRA posten. Det kan være både småaksjonærer og større aksjonærer på topp 50) Uansett : Vi sitter på en formidabel makt når vi nå samler sammen småaksjonærene til en felles stemme fram mot avstemningen i desember. Jeg misunner ikke Odd-Long i hans arbeide med å samle inn og få oversikt over alle som siste uka har sendt inn navn og antall aksjer de besitter. Antallet aksjonærer som har meldt seg på er etter hva jeg forstår meget høyt. Når vi vet at flere av aktørene på Topp-50 listen også har gitt sin tilslutning til opprøret, er jeg ikke i tvil om at vi når 1/3 av stemmene som trengs i god tid før slaget skal stå i desember. Det er for meg en liten gåte hvordan deler av BH09 – 5% av den totale gjelden –trodde at de skulle kunne kuppe hele selskapet ved avstemning i generalforsamling. Trodde de virkelig at vi var fornøyd med den ”almissen” som vi skulle få sitte igjen med – eller hadde de et håp om at vi ikke skulle greie å samle sammen nok stemmer til å knuse forslaget ? Aksjonærene har vært med på utallige emisjoner etter hvert som utgifter til igangsetting av anlegget ved Lefa har strømmet på. Verdien av innskutt kapital har i realiteten gått i null. Realisert og urealisert tap for aksjonærene har så langt vært tilnærmet 100%. Vår hovedaksjonær, Jens Ultveit Moe, har passert milliarden i realisert og urealisert tap. Han har til tider vært uthengt på nettet og i media for å drive et skjult maktspill. Jeg tror han rett og slett bare har hatt et enkel og greit mål - å gjøre investeringen i selskapet lønnsom. Journalister vet at gode nyheter selger dårlig og vrir derfor litt på uttalelser for at nyheten skal selge. Bondholderne har så langt ikke tapt en eneste krone, de har tvert i mot fått sine avtalte renter til rett tid fram til oktoberforfallet i år. Hadde BH09 stemt for forslaget 1. September ville de i dag ha hatt det meste av utlånt beløp på konto, samt et antall aksjer i selskapet som mest sannsynlig ville ha hatt betydelig høyere verdi på det åpne markedet. Nå derimot står de i fare for å miste alt. Jeg snakker ikke bare for meg selv når jeg sier at jeg heller kjører selskapet til skifteretten før jeg takker ja til smuler gitt av grådige bondeiere. Det faktum at de bruker Pareto som rådgiver - de som i sin tid tilrettela bondene - er dirrekte usmakelig. Rett og slett ureint trav.(Samme meglerhus hadde på den tiden sterk kjøps anbefaling med kursmål 2,5 usd før aksjespleis X 8) Jeg får rett og slett pigger på ryggen, og er villig til å kaste restverdien av min aksjepost til ravnen og reven i stedet for å se at de lykkes med sitt ”ransforsøk”. Det er heller ikke glemt hva som er den egentlige konverteringskursen på convertible bonds. Forslaget som selskapet kom med i slutten av august var egentlig ingen halleluja variant for oss aksjonærer. (Med konverteringskurs mellom 4 og 4,60 - ca 1/20 av opprinnelig konverteringskurs). Trøsten til aksjonærene var at de som hadde økonomiske muskler kunne kjøpe seg opp til ca halvparten av tidligere eierandel i emisjon på en krone. I media uttalte BH09 at det var for dårlig at dem ikke fikk være med på emisjonen. Vel….der kan jeg kanskje si meg enig, men med tilbudt konverteringskurs trodde vi det skulle være ok. Kan et forslag til løsning være basert på det første forslaget, men med høyere emisjonskurs hvor både aksjonærer og bondholdere får delta ? På denne måten vil vi ha sikret selskapet en økonomisk buffer, samt gjeld som enkelt lar seg betjene. Dette har utviklet seg til en krig i skyttergravene. Vi er så grinete på hverandre at kommunikasjonen har gått helt i stå. Tiden er kommet til at vi bør sende en løper over til ”fiendens skyttergrav” og prøve å forstå hva som skal til for å avslutte stillingskrigen. Vi må få et nytt forslag på bordet – et som tar hensyn til både bondholdere og aksjonærer. Det bør inneholde konvertering av noe gjeld til aksjer, utsettelse av resterende gjeld og en real emisjon som bør være stor nok til å få selskapet i full drift raskt. Bondholdere skal selvsagt også ha mulighet til å delta i emisjonen, men ikke på en slik måte at aksjonærene vannes ut til ingenting. Forslaget må ikke utformes slik at den ene parten blir taper uansett hva han velger. Om jeg var bondholder ville jeg ha kommet med et nytt forslag med en gang. Dagens forslag blir stemt ned uansett – enten av JUM eller av oss som har meldt oss inn i aksjonsgruppen stopthecrimeincrew@gmail.com. Mange av oss er villige til å gå inn med friske penger, men ingen av oss tar imot almisser. Oppsiden i Crew Gold er durabelig, men vi må løse denne ”floken” først. Sånn er det bare. Til slutt all ære til Odd-Long som påtar seg registreringsjobben. Om du ikke allerede er inne i varmen, send din støtte i form av en Email til stopthecrimeincrew@gmail.com med navn og antall aksjer du besitter.
 19. Jeg skal for en gangs skyld være enig i noe RiskyTrader sier : Snu rekkefølgen - Dette suger
 20. Slik som jeg ser det er minst 4 forskjellige interessenter i Crew Gold - Caset: 1. Drøssevis av småaksjonærer som meg selv. Vi har tapt en relativ formue og er vettskremt av tanken på å tape alt. Vi lar oss skremme av trusler og halvsannheter på forskjellige fora og blir mer og mer trangsynt når det kommer til framtiden i selskapet. For å si det enkelt, vi ville ha gjort det meget dårlig som industribyggere uansett sektor i den tilstanden vi er i nå. (Paralyserte vettskremte smånisser) 2. Større bondholdere, Pendragon m.f. : Har lånt ut penger til selskapet som de har hatt god tro på i det lange bildet. De er ikke interessert i å overta selskapet, men er selvfølgelig interessert i å få tilbakebetalt de ulånte midler pluss rente som avtalt. De har nok god dialog med selskapet og har brukbart forhold til selskapets største aksjonær JUM. 3. Mindre bondholdere, Skagen, Sletthei pluss noen få til : Har kjøpt mindre kvanta av bond siste året til sterkt reduserte kurser enn pålydende. 30-40 %. Deres langsiktige strategi har vært å minst få tilbake 100% av verdien på bonds pluss alt hva de greier å få i rente. I tillegg har de nok hatt et mål om å prøve å ta over hele selskapet for en meget billig penge om muligheten byr seg. Siste året har de aktivt snakket negativt om selskapet på nettet og ved flere anledninger shortet større poster for om mulig å kontrollere kursen nedover. (Lave kurser gir enda mer nervøse aksjonærer og er bra for strategien) Lykkes de i det foreslåtte "kuppet" som vi nå skal stemme over, vil de snu seg rundt og slakte selskapet i løpet av kort tid. Det kan til og med hende de har kjøpere på plass allerede. 4. Selskapets storaksjonær JUM : Har hatt og har nok fortsatt stor tro på Crew Gold. Han er tydeligvis forbannet over de 5% bondholdere som nå har vist sine kort i form av motstand mot forslag nr. 1 og nytt forslag nr 2. som i realiteten er et ran. Jeg tipper han er skuffet over egen prestanda, men enda mer skuffet over oss andre aksjonærer som ikke er villige til å hjelpe til å reise kapital som trenges. Hvor mye har han egentlig pøst inn av kapital siste året - og hvor mye har vi stått for ? Han ser sikkert på oss som gratispassasjerer som klager og klager, men har liten eller ingen vilje til å løfte selskapet ut av krisen. Nå er tiden kommet til en større aksjon fra oss smånisser. Vi må samle oss å stemme ned forslaget som ligger på bordet. Vi må vise støtte til JUM slik at han forstår at vi ikke forventer at han skal kjøre kampen alene. Vi bør slutte å la oss skremme av truslene som serveres på nettet og heller samle troppene for å kreve større åpenhet rundt selskapet framover. Dagens gullpris gir fremtidige marginer som er til å glise av. Er det noen av oss sutrekopper her inne som fortsatt har kalkulator med batterier i ?? Slaget om selskapet er annonsert , nå er det på tide å samle inn troppene. stopthecrimeincrew@gmail.com
 21. Neste spørsmål i denne thrilleren er : Kommer aksjonærene til å stemme for denne løsningen ? Press Release - October 28, 2009 Crew Gold Announces an Agreement in Principle with certain Bondholders to Restructure the Balance Sheet through a Proposed Debt-to-Equity Conversion LONDON, United Kingdom: Crew Gold Corporation ("Crew" or "the Company") (TSX: CRU) (OSE: CRU) today announces an agreement in principle with certain bondholders, including the largest secured and unsecured bondholders and a majority of the 2009 bondholders, to strengthen its balance sheet through the proposed conversion into common shares (the "Debt- for-Equity Conversion" or "Restructuring") of approximately US$235 million of debt at the Company level including approximately US$225 million principal amount of bonds ("Bonds") issued by Crew. The agreement in principle is subject to settlement and execution of definitive agreements. Crew previously announced a restructuring proposal on August 20, 2009 to strengthen its balance sheet. The bondholders in the NOK 122m October 27, 2009 senior unsecured bond (the "2009 bonds") rejected the restructuring in the subsequent bondholder meeting held September 1, 2009. As a result of this and the previously announced Corporate and LEFA Operational Updates, published October 12, 2009, Crew has continued the dialogue with its lenders with the aim of securing a new capital platform for the Company. Crew has achieved a new Restructuring proposal that will substantially reduce the Company's leverage and provide the Company with the flexibility to execute its business plan. The Company expects that the Restructuring will allow it to meet its current cash flow requirements with cash generated from operations. Following completion of the proposed Debt for Equity Conversion, the holders of the debt being converted into common shares (the "Debt holders") will hold, in the aggregate, 95% of the Company's outstanding common shares. The effective exchange price for the shares so issued will be approximately 0.64 NOK per share. Debt-for-Equity Conversion Crew currently has approximately US$101.7 million principal amount of senior secured bonds due March 30, 2011 (the "Senior Secured Bonds") outstanding, US$195.2 million principal amount of unsecured convertible bonds due December 1, 2010 (the "Convertible Bonds") outstanding, US$22.0 million principal amount of the 2009 bonds outstanding, and US$10 million principal amount of other unsecured debt (together with the Convertible Bonds and the 2009 bonds, the "Unsecured Debt"). Under the proposed Debt-for-Equity Conversion, Crew will convert into common shares: ● 50% of the outstanding principal amount of the Senior Secured Bonds (US$50.8 million) ● 80% of the outstanding principal amount of Unsecured Debt, including the Convertible Bonds (US$156.2 million) and the 2009 Bonds (US$17.6 million) The maturity of the Senior Secured Bonds will further be extended by 6 months to September 30, 2011. The remaining amount of the Unsecured Debt plus accrued interest on a 100% notional basis up to conversion date, shall have a maturity of September 30, 2012. Following completion of the proposed Debt-for-Equity Conversion, Crew will have approximately US$50.8 million principal amount of Senior Secured Bonds and US$58.1 million of 2012 Bonds outstanding. The proposed Debt-for-Equity Conversion is subject to the approval of the holders of the Senior Secured Bonds and holders of the Unsecured Debt. The holders of the 2009 Bonds intend to extend the grace period of the principal that was due today to allow time to conclude these arrangements. It is anticipated that a notice to creditors of the meetings to be held to consider the Restructuring containing full details of the Restructuring will be mailed and posted on the Company's website as soon as they are available, with the appropriate meetings being held as soon as possible thereafter. The Debt-For-Equity conversion is also subject to the approval of shareholders at a meeting expected in mid- December. The closing of the Debt-for-Equity Conversion is also subject to the receipt of necessary regulatory approvals, including the approval of the Oslo Stock Exchange and the Toronto Stock Exchange. William LeClair CEO
 22. Press Release - September 17, 2009 Crew Gold Corporation announces an agreement to sell its Philippines interest LONDON, United Kingdom: Crew Gold Corporation ("Crew" or "the Company") (TSX, OSE: CRU) announces that it has signed an agreement to sell its interest in Apex Mining Company Inc and all other related assets in the Philippines to a private company with headquarters in Malaysia. The agreement is subject to certain regulatory approvals and is expected to be completed within approximately 90 days. The agreement calls for a total cash payments of $1 million upon signing of the agreement, $5 million upon completion, and a final $1 million when Philippine regulatory approvals are obtained. Interim CEO Bill LeClair commented "combined with the previously announced sale of Nalunaq and the pending completion of the sale of Nugget Pond, this allows Crew's scaled down management team to concentrate all efforts on the LEFA project which is expected to complete its ramp up by approximately the end of Q4." William LeClair Interim CEO
 23. Pareto-sjef Ole Henrik Bjørge ville forhandle med Jens Ulltveit-Moe. I stedet ble han kastet ut. Artikkel av: Marianne Løland (Finansavisen - 11.9.09 08:40) Pareto-sjef Ole Henrik Bjørge troppet egenhendig opp på kontoret til styreleder og hovedaksjonær Jens Ulltveit-Moe i Crew Gold denne uken, skriver Finansavisen. Han ville få til en bedre avtale for gjeldseierne i gullselskapet, etter at Ulltveit-Moes plan for restrukturering nylig ble stemt ned av obligasjonseierne. Det kom han ikke langt med. Etter det avisen kjenner til skal Ulltveit-Moe ha gått fullstendig i vranglås og nektet å forhandle om noen ny avtale. Obligasjonseierne fikk bare akseptere det forslaget de først stemte ned, mente milliardærinvestoren, ellers kunne det være det samme. Temperaturen skal ha steget kraftig i løpet av det korte møtet, som skal ha endt med at Pareto-sjefen nærmest ble kastet på dør. - Dette kan jeg ikke kommentere. Du må ta det med obligasjonseierne, sier Bjørge.
×
×
 • Create New...