Jump to content

Pantera

Trainee
 • Posts

  1 754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pantera last won the day on november 17 2011

Pantera had the most liked content!

Profile Information

 • Interests
  Verdipapir, ski, fisking, windsurfing. sykling

Pantera's Achievements

 1. Hoffa etterlyser gamle kjenninger.

 2. Nei. Kanskje du ikke forstår det Hoff@, men det har kommet spørsmål til meg PM om hva stod BDI i på samme tid i fjor. Derfor lar jeg linken inn.
 3. Baard. P Det er historikk oppdatering fra dag til dag, og ikke santid oppdatering. Jeg vet ikke når den oppdateres.
 4. Hei dere som følger med JIN. Jeg legger ved linken på BDI utvikling fra 29.11.02 og frem til d.d http://www.naftemporiki.gr/markets/quotehi...&dt=bdi&x=8&y=6 Linken oppdateres av seg selv
 5. AQru. Unnskyld meg, men nå må snart NOK være NOK. :evil: :evil: Spørsmålet mitt til ditt siste innlegg er: Hvem sin kjeft kommer det mest dritt ut av her på forumet? :?: Tenk over det aQru!!!!!
 6. EngaBhoy Jeg har bare noen kommentarer. Jeg er uenig i det du skriver at Pirelli og Hoffa sine argumentasjoner har lokket aQru inn i JIN. AQru er ganske klar og tydelig på at det er han selv som bestemmer hvilke aksjer han gå inn i, og at han ikke tar imot råd fra hvem som helst. Når aQru er så sterk i sine meninger som det fremgår i mange av hans innlegg i Trader Pit Weekend 11, da tror jeg han også vet at han må selv bære ansvaret for sine trader. Da bør heller ikke andre stå til kritikk for å ha lokket han. Jeg vet ikke hvorfor JIN gikk så mye på fredagen, men jeg antar at det er de høye Bulkratene som skaper store forventninger til Q4 resultat. Den høye kursen som er nå tyder på det er innbakt en høy forventning til Q4 resultat, og da skal de levere et formidabelt resultat for at kursen skal reagere positivt. Jeg har vært inne i JIN og tradet en del ganger. Jeg er ikke inne i JIN nå, og med den kursen som var på fredagen, var dette en dag jeg ville ha solgt. Jeg er ganske forsiktig når det gjelder JIN, og spesielt like før resultat fremleggelsen. I motsetning til andre selskaper på OSE er de lite flink å dele informasjon, og de kan komme med stygge overraskelser. Dette har vi sett tidigere.
 7. Uggabugga Jeg sitter selv i JIN og jeg tror også at du har rett med hensyn til markedsutsiktene for tørrbulk. Når det gjelder de resterende aksjene dine i JIN. Hvis du har kjøpt de til 2,- så har du fått en vanvittig gevinst. Fra 2 – 20 er en økning på 900%, og generelt så kan en ikke vente en slik avkastning . En slik avkastning er veldig sjelden i aksjemarkedet. Det kan være interessant å vite om du pleier å sette så høye kursmål på investeringer? Aksjen har gått opp med 725% på ca 1,5 år. (fra 2 til kurs sist omsatt)
 8. Jeg er glad jeg ikke er JIN aksjonær. Fallet som har vært i går og i dag er etter min erfaring historisk . Hva annet hadde markedet forventet? Det er lenge siden jeg har følgt med JIN, men slik som jeg husket så har JIN ikke levert noe særlig når det gjelder positivt resultat. Det har kanskje ikke bidratt så positivt på resultatet med avdrag på alle de skipene som de kjøpte. Tror de sikte litt for høy når det gjelder fremtidsutsikter og ratene i tørrbulk markedet. Det er utrolig dårlig med informasjon fra ledelsen til det norske aksjemarkedet. Pill råtten ledelse.
 9. Ifølge talskvinnen er meldingen fortsatt under berarbeidelse slik at den kan bli godkjent for publiseringen på Hong Kong-børsen. Hun bekrefter at det kun er snakk om Jinhui Shippings melding om at de har kjøpt en nybyggingskontrakt på en handymax på 55.500 dødvekttonn for levering i mai 2005. Prisen ble av Jinhui Shipping meldt å være på 35,3 millioner dollar. - Meldingen er den samme som ble sendt ut av Jinhui Shipping på Oslo Børs (9. mars, red anm.), men må bearbeides slik at det oppfyller kravene på Hong Kong-børsen, sier talskvinnen til iMarkedet. Jinhui Holding som eier 50,9 prosent av aksjene i Oslo Børs-noterte Jinhui Shipping, ble suspendert onsdag, og er fortsatt suspendert torsdag i påvente av meldingen. Selskapet skrev i forbindelse med suspensjonen at det dreide seg om en større transaksjon, noe som fikk spekulasjonen til å gå høyt på Oslo Børs onsdag. Nå bekreftes det altså at det kun dreier seg om en gjentagelse av meldingen Jinhui Shipping sendt Oslo Børs på tirsdag. Da spør jeg dere. Hva er vitsen med å sende ut samme melding 2 ganger? Det står i en børsmelding som HK børsen fikk.” Bakgrunnen for at Jin Holding ble suspendert fra HK børsen var at selskapet venter en stor transaksjon”. Hva slags transaksjoner er det Jin Holding snakker om når de til ettertid sier De må bearbeides slik at det oppfyller kravene , slik at de kan bli godkjent for publiseringen på Hong Kong-børsen. Var det bare for å få opp kursen i JIN, for å få flere store utlandske investorer interessert for å kunne selge seg ned i Jin Skipping? Er det så rart at mange aksjonærer stiller spørsmål til Jinhui Skipping og deres lederstruktur? :oops: :oops:
 10. Niks. Jeg tror de må ha 2/3 del av flertall for å kunne kjøpe hele Jin skipping. Ifølge melding den korte melding sendt Hong Kong børsen er bakgrunnen at selskapet skal komme med en melding om en stor transaksjon i selskapet. Dette kan betyr 2 ting tror jeg. 1. At de selger seg ut av Jin Skipping. U-tenkelig, men det kan skjer. 2. Emisjon, for å få inn mer penger til å kunne betjener betalingen på disse båtene som Jin Skipping har kjøpt pga eier interesser.Eller oppkjøp av hele Jin Skipping. Det at JIN ikke ble suspendert fra OSE er vel ikke så rart. Selv om det var spekulativ, så er det Jin holding det gjelder,og ikke Jin Skipping. OSE hadde suspendert Jin Skipping hvis de hadde misstanker om at noen viste mer enn andre. F. eks eksepler ovenfor. Det kan virker slik idag, men det er ikke sikkert. Det som jeg tror om Jin Skipping er rent spekulasjon. Vi er dessverre nødt til å vente med hvorfor Jin Holding ble suspendert fra HK børsen. :oops: :oops:
 11. JIN Holding eier 50,9% av JIN Skipping. De er nødt til å ha 2/3 av flertall for å kunne kjøpe opp hele JIN Skipping. Uff, dette bli spennende gitt. Sitter litt urolig jeg nå. Solgte meg ut på 15,- så jeg sitter ikke i JIN, men jeg synes det er spennende for det. Lykke til dere som er aksjonær i JIN. :oops: :oops:
 12. Hong Kong-selskapet Jinhui Holding har bedt seg suspendert på Hong Kong-børsen i morges. Selskapet skal komme med en viktig melding i løpet av dagen. Ifølge melding den korte melding sendt Hong Kong børsen er bakgrunnen at selskapet skal komme med en melding om en stor transaksjon i selskapet. Aksjen ble suspendert med virkning fra klokken 09:30 Hong Kong-tid. Jinhui Holding eier 50,9 prosent av aksjene i bulkrederiet Jinhui Shipping & Transportation som er notert på Oslo Børs. Det har tidligere gått sterke rykter i Hong Kong om at Jinhui Holding jobber med en emisjon etter at kursen har gått som en kule de siste måneden i takt med bonanzaen i tørrlastmarkedet. En aksje blir ikke stoppet i handel en hel dag hvis det ikke er noe vesentlig viktig på gang. Er det emisjon, eller oppkjøp? Kanskje de ønsker å kjøpe ut resten av JIN aksjonærene? Hva tror dere andre? :oops: :oops:
 13. JINHUI OVERTAR HANDYMAX _ NYBYGG. ( Ny2) Prisen er på 35,3 millioner dollar, som skal betales i tre avdrag over byggeperioden. Selger av nybyggingskontrakten er Super Venture International ltd, som ikke skal ha noen tilknytninger til Jinhui eller Jinhuis hovedaksjonærer. Skipet er på 55.500 dødvekttonn, og bygges ved et japansk verft med levering en gang i perioden 1. februar til 30. mai 2005. - Det høres ut til å være rundt markedspris for et skip med så tidlig levering. Kvoteringen for nye kontrakter for levering i 2008 ligger på 24-25 millioner dollar, det er det sterke markedet som forklarer den store differansen, sier en nybyggsmegleren til iMarkedet tirsdag ettermiddag. Tilsammenligning ble det for to uker siden solgt en 1999 bygget handymax på 49.000 dødvekttonn for 30 millioner dollar. Ifølge megleren er det også et prishopp fra 48.000 tonnere til 55.000 tonnere. Egen finansieringen Første del av kjøpesummen skal betales ved endelig signering av kjøpsavtalen, 3,35 millioner dollar. Neste avdrag på 3,35 millioner dollar skal betales ved legging av kjølen som er ventet å finne sted i september 2004. Den resterende kjøpesummen betales ved overlevering fra verftet. Jinhui vil finansiere byggekontrakten med egne midler og banklån. Prisen skal være satt ut fra rådende markedsforhold og armlengdes forhandlinger. - Selskapet mener prisen for skipet er riktig og rimelig under de rådende markedsforholdene og det er et opportunt tidspunkt for videre ekspansjon av flåten for å generere med driftsinntekter til gruppen, skriver styret i sin begrunnelse for overtagelsen av byggekontrakten. :oops: :oops:
 14. Har steget 1730% siden bunnen 11. mars 2003 på 1.00. Jinhui Shipping har brutt den stigende trenden opp. Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt, men den sterke oppgangen kan gi reaksjoner tilbake på kort sikt. Aksje er imidlertid overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Risikoen er derfor høy. Oppgangen var u-forventet for mange i år. Det har vært mye haussing, og ikke noe særlig melding fra ledelsen. Med kurs fra 22,90 ned til 18,30, og stadig nedgang på HK-børsen og fallende fraktrater velger jeg å tro på en korreksjon lengre ned. Den hadde riktignok trippel kjøp ved 10,4 men at den skulle gå til 22,90 er for drøyt så langt før vi har 1Q å se på. Kommentar?
×
×
 • Create New...