Jump to content

Kris_

Trainee
 • Posts

  257
 • Joined

 • Last visited

Kris_'s Achievements

 1. Jeg har snakket om ting som goodwill, royalities til de som fant opp hele merkingen osv. Uansett hvem AGVU velger, om de produserer RVM's eller ikke, så har noen patent på systemet. Noen vil tjene på dette her... Tomra må vel få noe ut av at det velges deres teknologi. Tomra har kapasitet til all verdens, det sier seg selv. Men de andre små aktørene, kan de bare skifte system sånn uten problemer osv. Tekniker'n hvis du hører meg... Kom tilbake til de som er her. Jeg er lei for hele greia, du kan ikke bare stikke fordi vi 2 er uenige. (Vi har jo alltid vært det virker det som). Du er ene og alene drivkraften bak hele tråden. Du kan sove på det, kom tilbake i morgne.. Jeg skal ikke si noe som helst(untatt mulig bekrefte/motkrefte dette om ISY-phand er positivt, skal snakke med Tomra i morgen. Skal også få brekreftet dette med Strømstad..... De har en generell valutasikring ja. Men den fungerer jo knapt. Selv med 10% vekst så tjener de ikke noe pga krona.. Det Tomra har sagt er at, selv med valutasikring. En 10% styrking/svekking av kronen, gir 20-30% svekking/økning av resultat i NOK! Jeg synes tekniker'n skal være like forsiktig med å kalle meg løgner som jeg kaller han...
 2. Skal du dra fordi jeg i kjapphetens øyeblikk har skrevet enorm istedenfor stor. jeg beklager det, hvis det har ødelagt mye. Du oppfører deg som en liten unge. Hvis jeg er så hinsides talentløs, så er det jo bare å ignorere meg. Du har ikke noe problemer når Mo lager noe røre? Jeg skal slutte jeg.... jeg har sagt det. Jeg blir bare voldsomt irritert. Beklager.. Håper for de andres skyld du kan bli her; sikkert mange som synes det er positivt. Men igjen, de finner deg vel på ST. Lykke til hvor enn du skal;) First har sagt det...
 3. Jeg har sagt, at Strømstad har sagt at det er positivt for Tomra om ISY-Phand skulle bli valgt, og det er det store muligheter for at faktisk skjer. Akkurat ordet enorm, kan være feilordbruk, som nevnt. Beklager.. skriver litt fort her... Angående de 20-30 000 kronene, så har jeg lest det på forumet og trodde det var korrekt. Lurer på om det kom fra Tandy. Jeg sitter ikke her og lyver om hva andre analytikere sier. Det kan være du får deg en overraskelse i morgen kjære Tekniker'n, skal se å få det dokumentert. Sier du dette for å provosere meg forøvrig, slik at jeg skal gi deg den infoen? Hvor har du det fra at jeg lyver? Du har hvertfall ikke snakket med First; FORDI analytikern har faktisk sagt det!! At det går ann... Virker som du tror det å sitte med aksjer, og finne frem nyheter gjør deg til den viktigste personen i verden? Kan du ikke bare skjerpe deg litt, akseptere andres meninger om aksjen du sitter i, og være litt hyggelig? Makan til hårsår type skal du lete lenger etter; Hvis de nyhetene dine er verdt så pokkers mye,(noe de definitivt ikke er i mine øyne), så synes jeg du skal fortsette å skrive. Det er i såfall dårlig gjort for de andre brukerne som ikke har gjort noe galt, og heller ikke sagt deg i mot. For mange som bruker de nyhetne dine for å forsvare sin egen investering, så er det sefølgelig positivt. Og du er dyktig teknisk... Men det butter liksom litt der. At ikke du kan være grei en gang, det skjønner jeg ikke... Du burde vise ydmykethet etter å ha fått mange inn i ett stort hull på kort sikt. Det er vel få andre, enn noen som lever med til prinsippet "eneste sannhet" enn deg og Pluss til tider??? Møkkaunge... Uansett hva hvis noen problemer medfører Tomra med valg av annet system; så vil det føre til økt goodwill og god markedsføring alene. At du heller ikke ser disse sidene tyder igjen, på SVÆRT dårlig evne til å få med seg det store bildet.
 4. Jeg er inne på noe mer vesentlig også... Strømstad har fått rett i så og si alt angående Tom siste året. 1: Når pant ble banket igjennom 2: Hvor TRC skulle bli utplassert(dette sa han for flere år siden) 3: Når ordrene forventes(han sier juni) 4: Hva som kommer på q'ene. Se pre-q1 til first, og se hva som kom på Q'et. Det er helt samme informasjon. Han traff også helt på hva Tomra tjente, hvis man ser bort ifra de 4 ekstra millionene som kostet gamle sjefens avgang. 5: Han mente først sikkerhetsmerking 29.04, det skjedde ikke, men han sier nå i løpet av Mai. Vi får se... Uansett; han har hatt rett hele veien. Han sier også at det er stor fordel for Tomra om ISY-Phand blir valgt, og det er det gode sjanser for. Hvorfor skal da Tekniker'n og pluss få rett på at dette ikke har noe å si, når alt som har vært sagt på dette forumet fra og med Mars i fjor har vært så og si feil hele veien??? Follow the trend.. Trenden er; Strømstad rett, forumet feil!
 5. Jeg sier ikke du ikke kan det Pluss201.. Men hvis du ikke er engang jurist, så skal du være forsiktig med å uttale deg om akkurat det. Du er sikkert en svært oppegående type også... Uansett hva AGVU skriver i pressemelding, og hvordan ting vil være i praksis er 2 forskjellige ting. Men vi får gi oss. At du og Tekniker'n hele tiden skal hakke så voldsomt på meg, og hvis jeg da tar igjen, så blir det sensurering, synes jeg du kan tenke litt på. Er helt rått; må ettersi meg på en ting. Dårligere analytiske evner har få liret av seg enn dere 2. Så får vi se, ang sikkerhetsmerking hva som skjer der. Dere har tatt feil på mye, og hvis alle gode ting er - noe rundt 10? Så tar dere feil her også. Dere har minnet meg på hvorfor i allverden jeg bruker tiden min på å skrive her. Det er jeg faktisk svært takknemlig for. Virkelig!! Takk:) god natt
 6. Er du jurist ja... Burde nesten tenkt meg det... Ikke rart du vrir og vender på at jeg bruker andre adjektiv til tider. haha.. Vært mye sammen med jurister og advoktaer.. Ferdig som advokatfullmektig enda? Hvis du har lest pensumet skikkelig på andre året, hvor det står mye om monopol, konkurranserett osv; så er ikke dette mulig å fremme 100%. Det lar seg ikke gjøre, men man prøver. AGVU, uansett hva de sier, ved valg av noen av de som fremmer sikkerhetsmerking - noen vil få fordeler her! Det er helt klart.... jeg sier det igjen: Strømstad mener dette; og han er 10gangern i forhold til dere akkurat ang Tomra:)
 7. Pluss201 Det du skriver "Nei. Hele poenget er at alle leverandørene skal ha samme tilgang til markedet formelt og også i stor utstrekning reelt sett. Stikkordet her er fri konkurranse. Ingen leverandør skal forfordeles." Det forandrer ingenting om de velger ISY-phand, Tomra's teknologi. Tomra vil da ha fordeler.. Alle som eier den teknologien som blir valgt vil ha fordeler hvis de også produserer RVM. De trenger ikke forandre på noe som helst, bare starte utrullingen.. Det du skriver sees igjennom øynene på en idealist. Hippitiden er over.. Rå kapitalisme fungerer ikke sånn. De vil ikke greie å velge ett system av mange uten at noen får visse fordeler.
 8. Pleier RISK beløpet å ligge over eller under EPS generelt sett, minus utbytte? Takk Risk; Du er the man. Meget ryddig! TAKK! Da har jeg fått svar på alt!
 9. Risk Du er en begavet herre når det gjelder forståelse av de nye skattereglene. Gitt jeg ikke kjøper flere aksjer. Det eneste jeg gjør i 2006 er å muligens motta utbytte for inntektsåret 2005 og eventuelt realisere gevinst/tap. Vil jeg slippe å ha noe med de nye knotereglene å gjøre? Det viktigste for meg er at jeg får de 2 risk beløpene. Selv de i DnB var usikre og sa det ikke var kommet noe kjøreregler for hva som skjer med tidligere risk når man går inn i 2006. Takk!! Til deg også filosofen!
 10. Skjermingsbeløpet blir større jo lenger man sitter? Det er samme som risk, bare på en mer generell basis, og går ikke på inntjeningen til firmaet?
 11. er det sikkert at min ene leilighet som utleie ikke under noen måte kan ende opp som personinntekt? Har skatteetaten sagt at, har man flere leiligheter vil dette inngå som personinntekt? RISK; Blir det like mye rot om aksjene allerede er kjøpt før 1.1.2006? Altså sitter jeg inn i 2006, så burde jeg få inngangsverdi + risk for 1.1.2005 og 1.1.2006(akkurat fått bekreftet fra DnB at man får risk for 2005 også). Kommer da skjermingsfradraget oppå dette igjen? Selv om jeg selger sommern 2006? Takk for svar på den terpingen her. Virkelig.
 12. RISK Kan jeg som privatperson trekke fra kostnadene på denne laptop'n her? Det er for godt til å være sant. En annen ting, RISK opphører etterhvert, men jeg har sittet med TOMRA siden sommer 2004 for å bruke det som eksempel. Hvis jeg selger i 2007 hvor de nye skattereglene har inntruffet, vil jeg kunne trekke fra RISK fra de tidligere årene uansett, vet du dette(årene 2004 og 2005)? Er det noen her som vet om leieinntekter fra bolig, kommer under kapitalinntekter, evt alminnelige inntekter eller oppført som personinntekt? Er det bare lønn og pensjon som står oppført som personinntekt? TAKK!!
 13. Kan man skrive av kjøp av pc utstyr og sanntid? i helsikkes... det visste jeg ikke. Er ikke det en av reglene for 2006 at man ikke kan skrive av slike ting lenger? som reisehonnorar til generalforsamlinger, pc utstyr osv?
 14. ok så gitt at aksjekursen er det samme, så er det revnende likgyldig om man realiserer i 2005 eller i 2006? Dobbeltbeskatning på de sure 50øre aksjene vi ser i 2006, betyr lite. Det eneste kunne vært om man fikk risk beløp for 2005 og kan trekke fra dette. Det vil være høyt hvis Tyskland kommer i år. I tillegg kan pengene stå på høyrente ett år ekstra før de skattes.. Vil det bli gitt riskbeløp for inntektsåret 2005, noen som vet dette sikkert? Pluss?
×
×
 • Create New...