Jump to content

nazze

Medlem
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

nazze's Achievements

 1. On behalf of AOS it is hereby announced that AOS, as of the expiry of the mandatory offer period and after corrections following registration with Verdipapirsentralen (`VPS`), controls 53,877,099 shares, representing 76.58% of the issued and outstanding shares in the AGR. (datert 11.04.08) Altor arbeider med å synnliggjøre verdiene samt slanke kostnadene allerede. Altor tok også kontroll over styret på det ekstra ordinære styremøtet den 7.4 AGR Group vil skille ut og børsnotere Petroleum Services-divisjonen. (Utdeling av aksjer) Synd at ikke flere får opp øynene for Norges og et av verdens beste olje service selskap. Altor gikk inn fordi at de var misfornøyd med kursutvikling, og hvordan selskapet ble drevet. Skjekk ut på AGR.com selv dersom du vil være med på 'himmelfarten' som kommer i løpet av året. Selv har jeg utnyttet situasjonen som Altor, og kjøpt. Har du et langsiktig perspektiv så skjekk ut mulighetene.
 2. Anbefaler dem som søker en trygg havn å ta en titt på AGR. Store kontrakter landes hver måned, og utviklingen i selskapet er høy. PAS har hamstet for flerfoldige hundre millioner de siste månedene. Svinger lite, men er en ulmende rakett i startgropen. Norges mest komplette oljeservice selskap. http://www.agr.com/en/Media/media/Press-releases-and-News/
 3. Godt nyttår ?! Herlige nedgangstider og muligheter for nye posisjoner. Fine tider for å snitte ned og bygge 'underskudd' som siden kan redusere overskuddet og skatten. Oppdatering fra en av OSE sine fremtidige perler. http://hugin.info/136496/R/1182400/236009.pdf
 4. Flott gaudio, Mr. Mason tenker nok skatt han også ! Jeg har alltid noen aksjer i portefølgen som er såkalt 'høyrisiko'. Enten tar de av, eller så bruker jeg dem til skatte reduksjon. Målet er ikke å komme ut med høy inntekt dersom en ikke skulle ha behov for pengene. På lang sikt er målet å øke aksje beholdningen i de selskapene en sitter long i, og samtidig kjøpe å selge til rett tid. Det er fortsatt smartest å betale formueskatt kontra 28 % 'gevinstskatt'. Det optimale er kun å betale formueskatt og 'utlikne' inntektskatten. Selvsagt må man ha høy omsetning for å få dette til, men planlegger man så går det seg til. Ha en god jul !
 5. Hallo, fantastiske fremtidsutsikter i AGI. En liten leksjon på hvordan du opptrer ved fallende marked i en aksje du har ståltro på ! På denne måten fjerner du inntekt og dermed skatt, likeså øker du aksjebeholdningen og senker inngangskursen. "Skattemotivert" trenger du ikke være ute i det hele tatt. Siden FIFO (først inn først ut) gjelder skal du først kjøpe på bunn, og så selge samme antall omså til samme kurs. Alt som er realisert +/- gir enten skattefradrag eller gevinst. Du kan overføre aksje fradrag til et senere år, dersom du ikke har høy nok inntekt som dekker fradraget. Du må selv sørge for at dette fradraget kommer med på neste års likning. Skatteteknisk er det "først inn først ut" som gjelder, så du skal kjøpe mer aksjer først, og så selge de første du kjøpte som har et stort tap. Ved å handle på denne måten får en fradrag for 28% av tapet på likningen. Samtidig får en senket snittet på beholdningen og eier samme antall eller flere aksjer. Dette gjelder selvsagt inngang/utgang i samme aksje. http://cws.huginonline.com/A/136496/PR/200711/1171277_5.html
 6. gaudio, fint at du oppdaterer. Her er det bare å hamstre videre, gir meg ikke ut på spekulasjoner på hvorfor ikke kursen har tatt av, men den kommer utover vinteren. Er forresten redd for oppkjøp fra Anadarko.
 7. Fra First ; Vi hever vår kjerne-NAV for Artumas Group (AGI) til NOK 97 pr aksje på bak- grunn av en lovende utvikling for gassprosjektene i Tanzania, fornyet interesse fra lokal industri og tekniske oljefunn under to gassfelt. AGI har flere interessante triggere i vente ila de kommende ukene. Vi venter inn- gåelse av en intensjonsavtale for bygging av et gasskraftverk med en kapasitet på 300 MW innen medio september. Videre tror vi selskapet innen kort tid vil inn- gå en intensjonsavtale for et CNG prosjekt (Compressed Natural Gas). Og en tredjeparts ressursrapport ila september vil sannsynligvis kunne vise til høyere reserver i eksisterende felt og gi et første anslag på reservene for nye gassfunn. Vi gjentar vår kjøpsanbefaling på AGI med et kursmål på NOK 105. "
 8. God morgen, Det blir for mye å ramse opp for å forklare hvorfor AGR blir en juvel fremover. Anbefaler deg derfor å gå på selskapets hjemmeside, samt lese på HO under ticker AGR. Kort kan jeg si at selskapet er i en sterk utvikling med mange produkt rettet mot subsea og oljeservice. *Tap* kan forklares med at alle utviklingskostnader og investeringer taes over driftsbudskjettet fortløpende.
 9. Det var med forundring å oppdage at Norges største og hurtigst voksende oljeservice selskap ikke er omtalt på forumet. Dersom jeg sier 'Sclumberger' klinger det gjerne en bjelle. AGR er nettopp det norske selskapet som tilbyr et bredt spekter av tjenester mot olje industrien. Det har vært mulig å kjøpe aksjer i denne juvelen til langt under kr. 50,- de siste uker. Kjøper du deg inn i dette selskapet og har litt tolmodighet så vil vi oppleve kurser opp mot kr. 250,- på et par års sikt. http://media.agr.no/media/group/pres/AGR_C...ign_player.html PS! kansje noen husker gamle gode Technor (TEC) som jeg sterkt anbefalte før selskapet ble kjøpt opp og splittet i SIT som har hatt en fantastisk utvikling forøvrig. Indrefileten TEC ble tatt av børs. AGR er en juvel som jeg bedømmer i samme klasse som en aksjeinvestering. Kjøp og avvent !
 10. God aften, har brukt siste tids fall i kursen til under 100 lappen, til å laste i TGS. Som de fleste sikkert har fått med seg blir det fusjon med Wave utpå høsten. I denne anledning er det også igangsatt et større tilbake kjøp av aksjer. Seismikk kommer til å få en rekyl utover høsten og vinteren, tro meg ! http://www.tgsnopec.no/company/company.asp
 11. Gaudio, jeg gir meg heller ikke. Har plukket nye 10000 aksjer siste dagene. Stå på, Q2 den 28.08 hvis jeg ikke husker feil i farten.
 12. Sommeren og salget er over. Dette kan bli årets aksje. 'Any day now'
 13. Hei, det er skjelden å høre fra en ungdom på 16? som intresserer seg for aksjemarkedet. Selv om du sikkert ikke bryr deg om mitt råd er det endel fakta å forholde seg til. a) det finnes ingen 'lette' måter å tjene penger på i aksjemarkedet unntatt i oppgangs tider. b) tolmodighet i en aksje som du har tro på lønner seg. c) bruk 'stop loss', det blir alltid mulighet for lavere inngang dersom aksjen din faller. d) siden du er så ung og har begrensede midler blir det beste rådet å bruke tiden fremover til å lære og forstå de ulike faktorene som påvirker markedet. Dette krever mye oppmerksomhet siden forandringer i verdens situasjonen og innen ulike sektorer direkte har påvirkning i aksjemarkedet. Når du har begynt å få et overblikk over disse 'instrumentene' som indikerer en retning i markedet og innen enkelt aksjer kan du hive deg på karusellen. Inn til videre kan du lese og lære ved å følge handels mønster innen noen utvalgte sektorer sammenstilt mot hendelser i verdensbildet, og økonomiske meldinger som direkte innvirker på din sektor/aksjemarkedet. Lykke til !
 14. Hør på dette intervjuet fra 18. juli. Wall Street Reporter Interview med Stephen W. Mason, President and Chief Executive Officer http://www.wallstreetreporter.com/profile.php?id=25309 Det er bare å forsette hamstringen så lenge 'sommersalget' pågår.
 15. Tolmodighet har alltid lønt seg ! Vi er i startgropen for et nytt byks oppover. TDN Finans Artumas har funnet mer enn de forventet i en testbrønn i Tanzania. Det uavhengige kanadiske energiselskapet Artumas Group har gjennomført produksjonstester av avgrensningsbrønnene MB-2 og MB-3 og brønnen MS-1X på Mnazi Bay i Tanzania. Artumas skriver i en børsmelding at gassflytratene fra testene selskapets overgår selskapets forventninger for produksjonspotensial. Det ble også registrert flytende hydrokarboner i forbindelse med testingen, totalt 89 fat. Det vil bli gjort ytterligere arbeid for å avdekke om det er snakk om kommersielle volumer. MB2-brønnen ble testet til en flyt på 10,7 millioner kubikkfot gass per dag. MB3-brønnen ble testet til 10,9 millioner kubikkfot per dag, mens Msimbati- 1X-testen viste en flyt på 9,3 millioner kubikkfot per dag. Selskapet henter nå inn 2D-seismikk som skal gi datagrunnlag for å avgjøre hvor det vil bli skutt 3D-seismikk på Mnazi Bay. 3D-undersøkelsen ventes å bli gjennomført i andre halvår 2007, med påfølgende leteboring i 2008.
×
×
 • Create New...