Jump to content

Utzi

Medlem
 • Content Count

  788
 • Joined

 • Last visited

 1. Utzi

  God helg osv.

  Ja, da var det helg igjen! God helg Stockinfo, du er vel den eneste utenom meg selv som titter her. Har hatt litt mye å gjøre den siste uken, og mer skal det nok bli. Så jeg har ikke hatt tid å følge med på børsen i like stor grad som før. Har heller ingen posisjoner. Finner allikevel tid til å ønske god helg! ...og ikke minst skål!
 2. Skulle vel gjerne sett litt mer volum i GOGL i dag.
 3. Utzi

  Humortråden

  Teksten er hentet fra et gammelt innlegg av en J.Dal, om han er forfatteren vet jeg ikke. Bra skrevet er det uansett.
 4. Utzi

  Humortråden

  Synes denne er ganske bra, hentet fra et gammelt ST-innlegg. ----------------------------------------------------- Jeg tror, altså trader jeg Når kursene faller, rakner alt annet også. Men jeg bryr meg ikke. En dag vil det snu. Da er det MEG alle vil flokkes om. Jeg hørte bare det dumpe drønnet av døra som ble smelt igjen. Hun stakk, ungen i bylt på armen, ute i gatene. Borte for alltid. Sola skled over å skammene i vest, i drømmenes land, jeg snudde meg ikke, jeg hadde annet fore. Jeg fulgte tallene på skjermen. Hadde nok med det. Tallene har ikke gått min vei i det siste. Tvert i mot. De har sviktet meg. Men det var ikke alltid slik. Jeg var lenge svært lykkelig. Jeg var faktisk så lykkelig at jeg sa opp jobben. Jeg kjøpte en Audi TT, sendte frøken Sur og avkommet på Bahamas i 14 dager, tok opp en hel liten mill i lån for å bli enda lykkeligere og stirret enda mer på tallene. Jeg ble day trader, 20 timer i døgnet. I det Oslo Børs stengte, var Wall Street og Nasdaq i gang. Det ble lite søvn, men lykkelig: Ja, det var jeg. Det er på tide å gi seg nå, sa de andre da midten av mars 2000 dukket opp med blodrøde tall og depresjoner. Nei, sa jeg. Det er nå vi må handle. Jeg pantsatte huset, langt over pipa. Det var da frøken Sur ble spik spenna. Hun var allerede langt nede etter at nyheten om at Glamour skulle legges ned, at jeg belånte farsarven hennes mens markedet falt, fikk henne til å tredoble dosene av Prozac. Men jeg gir meg ikke. Jeg har en gave, jeg er født gjenstridig. Når motgangen kommer og alle sier jeg er en idiot, henger jeg fortsatt med. Jeg sitter her i trusa omgitt av tomme pizzaesker, blodårene koblet rett til kaffetrakteren, med tre skjermer rundt meg, gardinene for og døra boltet igjen slik at kemner, fut og hissige kreditorer ikke kommer inn. De har kuttet strømmen, men jeg har et aggregat på toppen av taket som går ufortrødent. De eneste regningene jeg betaler er nettleien. For jeg har min tro, og den går slik: Jeg tror på Alvern, den allmektige, geniale aksjen Jeg tror på Fast, Opticoms enbårne sønn, vår Herre, som ble unnfanget ved Hans Gudesen, født av Espen Brodin, pint under børsfallet, korsfestet, men ei død og begravet, og om den farer ned til dødsriket, vil den stå fra de døde tredje dag, slik Opticom så mange ganger har gjort. Den vil fare opp til himmelen, sitte ved Røkkes bord, den allmektige Norske stats høyre hånd, skal derfra komme igjen for å dømme levende og døde. Jeg tror på Birdstep, en hellig, allmenn Stepstone, de grådiges samfunn, gamblernes forlatelse, Dan Børge Aakerøs oppstandelse og det evige liv. Amen.
 5. GOGL har korrigert ned på lavt volum de siste dagene, og tok i dag bra i mot rundt 4,40. Tok selv i dag med snitt 4,46, så får vi se hvordan det går.
 6. Utzi

  After hours-Babes

  Huff, kan ikke si jeg liker disse muskeldamene deres. Har dere forresten sett henne langrennsdama? Fy f... Dette er derimot fitness nok:
 7. ACTIVE klarer ikke helt å ta i mot på 8, ble straks ikke attraktiv lengre. GOGL ser slettes ikke så værst ut, skulle gjerne hatt den lengre ned for en billig inngang.
 8. ACTIVE brøt opp gjennom 8,00 kroner torsdag på høyt volum, og tok bra i mot da den falt tilbake på fredag. Tror denne kan bli et greit case til uken, får prøve å komme meg inn i morgen (var dessverre uoppmerksom på denne på fredag)
 9. Utzi

  God helg osv.

  Formen er i tipp-topp stand kan jeg forsikre deg om Hammers. For min del har nok gamblingen vært et tapsprosjekt, derfor har jeg sluttet med det meste (ikke tro jeg har vært en spillegal mann som har spilt seg fra gård og grunn nå - er bare snakk om småpenger, men allikevel...). Er en stund siden jeg har spilt på fotball og hester nå, det er også grunnen til at jeg ikke lengre følger nøye med på utenlandsk fotball. Trøster meg med det gode gamle ordtaket "Uhell i spill, hell i kjærlighet." Nåja. Da får jeg komme meg ut, ha en fortsatt god kveld. Hikk...
 10. Utzi

  God helg osv.

  3G – girls, games & gambling? Må skaffe meg en slik en telefon gitt. 'Games' er ikke så viktig, men girls og gambling er unektelig morsomt! Du får starte en trav-tråd Hammers, så kan du poste hammers' bankere for hvert trav (er vel travløp så godt som hver eneste dag er det ikke? - i så fall får du litt av en jobb). Nåja. Skål:!:
 11. Utzi

  Amibroker

  Hmm, analusstudio 97 er jeg jammen ikke sikker på hva er. Men hvis du er ute etter hvordan man får inn historiske aksjekurser på AmiBroker har de lagt ut et fint lite program på hjemmesiden som laster ned kurser fra f.eks yahoo og laster dem opp i AmiBroker automatisk. Det lille programmet finner du her: http://www.amibroker.com/bin/aq1710.exe
 12. Utzi

  God helg osv.

  Forresten: Gratulerer med travgevinsten Hammers! De få gangene jeg har spilt på hester har det vært like lønnsomt som å kaste pengene ut av vinduet. Nåja. Får håpe de såkalte 'bankers'-hestene har endt opp som pølse. Hest er best på brødskiva, og selv der er de ikke så gode... Skål igjen.
 13. Utzi

  God helg osv.

  Sa det ikke var så spennende den linken, men et par minutters underholdning er det jo. Så dere har en trim-topic gående på ST stockinfo, kunne jo startet en her også. Kan jo kanskje være lurt å trene litt, og når man skal trene er det viktig å spise riktig: Frokost i dag, lørdag: 3 kopper kaffe (sort) 1 snus Poeng: Tja, alltid viktig å bygge opp selvtilliten så jeg gir meg selv likesågodt 38,5 poeng! Skål:!: :drunken:
 14. Utzi

  God helg osv.

  Vet ikke om det er andre enn meg og stockinfo som titter innom her, men jeg prøver meg allikevel. God helg :!: Og hvis dere ikke allerede har sett denne, og dere kjeder dere litt kan dere jo teste denne ut: http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm Skriv f.eks "flash tits" og se hva som skjer. PS: må advare dere, hun er litt av en luremus. Klærene tar hun ikke helt av uansett hva du skriver. Nåja. Underholdning i noen minutter er det allikevel.
 15. Utzi

  God helg osv.

  Nærmer seg helg med stormskritt nå. Kanskje dette bildet passer for litt 'helgekos'? :drunken: http://www.schpaa.com/humor/show.asp?id=ho...pussy%20(2).jpg
×
×
 • Create New...