Jump to content

marchus

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by marchus

 1. Heisann Jeg inviterer i all hovedsak i USA, dette utsetter meg for risikoen mellom NOK\USD. Vet dere om en nettmegler som tilbyr løsningen med carry trade. For min del innebærer dette at når jeg er invester i en amerikansk aksje eks MSFT er jeg eksponert for at et fall i dollar mot NOK stjeler litt av avkastningen (i perioden jeg eier den amerikanske aksjen). Noen meglere i USA tilbyr en løsning hvor du kan kjøpe en utenlands aksjen så registrer din depo konto i eks CAD. Dersom CAD i løpet av perioden du eier MSFT faller mot USD - tjener du en ekstra slant... Noen som kjenner til en slik løsning i Norge ? M :)
 2. er det noen som kan anbefale noe utenom Oddmund Grøtte ? :)
 3. Jeg leter etter litteratur som er av nyere dato enn de 2 nevnt i artikkelen (http://thepatternsite.com/factors.html). Jeg leter etter de faktorene utover verdipapiret i seg selv - noen som vet noe ?
 4. STRATEGI NOTAT UKE 32 http://www.analyse.co.nr/ Vi har tjent på våre possisjoner i short. Men er ikke fornøyd alikevell. Det har vært en vinglete uke. Våre forventninger er dette vil fortsette. Men vi skulle gjerne sett bedre avkastning på våre short possisjoner. For den som er er litt nervøs for svingninger i aksjer kan du velge å doble din possisjon i NHY å ta ut ELT. Vi velger å sitte med ELT til tross. Vi bemerker også at vi gjør endringer i vår stopp loss løsning. Har du ikke motatt mail om det gi oss tilbakemelding. Vi tror dette er en forbigående korreksjon. Men markdet må videre ned før det snur. Vi anbefaler å kjøpe dager det faller kraftig. Og selge dager det gå mye opp. De forrige korreksjoner var ned 14-15 % det er desverre ikke noen grunn til å tro ar dette er annerledes. Videre vil dere merke i portoføljen at vi går ut av olje realterte aksjer. Og dermed også mye av vår norske portofølje. Prisen på olje er rekordhøy. Dette nivået blir ikke enkelt å opprettholde. I et allerede surt marked med fallende oljepris, vil det slå kraftigere ut i Norge enn Usa. Bunnen er ikke enkel å spå. Vi tror ikke markedet snur før vi hvertdall har sett en uke slutte opp 4% eller mer en uken før. Ofte er det enklere å sitte på sidelinjen å gå inn når denne returen kommer. Eller balansere ut portoføljen slik vi har gjort det nå. Er du uerfaren investor vær forsiktig i dette farvannet. SKAL DU SELGE NED PORTOFØLJEN DIN, GJØR DETTE I PERIODER FRA 2-5 DAGER. MERK DERE 10 % AV PORTOFØLJEN CASH 30 % SHORT 60 % LONG
 5. marchus

  Opsjoner

  Jeg er litt intressert i hvordan gå frem for å sikre en større postofølje med put obsjoner, hvor kan jeg finne ut mer ? Gjør noen av dere det ?
 6. Jeg ble bedt om å screene etter en price\ sale indicator men hva betyr det og hva sier det om verdipapiret man scanner etter ? Håper på hjelp ! Visste ikke at det fantes et slik forum håper det er masse aktivitet her
×
×
 • Create New...