Jump to content

Nigoshi

Trainee
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Noen tror på PAN, andre tror på oljeprisen men jeg tror på kjærlighet!
 2. Ståles tyranniske styring av denne siden har slått tilbake på ham, og tullingene Pirelli, pluss201 og Tekniker`n. Gratulerer med å ha drept forumet Ståle!! Har denne mannen som ikke lot oss uttale oss fritt om Tomra, og som lot seg styre av tullingen Pirelli, talentløse pluss201 og sjefstullingen Teknikern bevist en gang for alle at uten ytringsfrihet så vil ikke et samfunn fungere? Se hva du tjente på å være nikkedukka til disse drittsekkene som hausset Tomra Ståle. Alle rømmer forumet og du blir altterliggjort på Hegnar. Ingen bryr seg lenger om dette søppelforumet takket være deg, Pirelli, pluss201 og Teknikern som aldri er her lenger. Grattis!!
 3. Nigoshi

  Fra: TOM - Tomra Systems

  Ståles tyranniske styring av denne siden ahr slått tilbake på ham, og tullingene Pirelli, pluss201 og Tekniker`n. Gratulerer med å ha drept forumet Ståle!!
 4. Nigoshi

  Litteratur og online ressurser

  Her finner du det du trenger.
 5. Nigoshi

  GGS - Global Geo Services

  Synd å kaste bort penger på GGS. Selskapets ledelse er i aller høyeste grad inkompetent, selskapet har aldri bevist, og å sitte på GGS aksjer i håp om at Nescos skal få kontrakter er som å kjøpe Tomra for 3 år siden i håp om at pantesaken skulle gi selskapet masse kontrakter. DEt jeg prøver å si er at dette vil bli en laaang affære for GGS-aksjonærer og like mislykket som Tomra-investeringen for mange tilbake i 2004.
×