Jump to content

coban

Trainee
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

coban last won the day on mai 2 2011

coban had the most liked content!

Contact Methods

 • MSN
  bjornbaris@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Portefølje
  RGT
 1. coban

  GOGL - Golden Ocean Group Limited

  Jeg har hørt dette fra mange steder "At DNM er short 2mill aksjer" - hvor kommer dette fra? Har sittet med denne aksjen fra 3,38 forrige uke.
 2. coban

  FJO - Fjord Seafood

  Kjempebra initativ, hadde alle 3000 medlemmer gjort som deg så hadde dette stedet nok blomstret! :D
 3. coban

  OCR - Ocean Rig

  Hva sier du hoff? Hva forventer du på Q fremleggelse? Jeg er interessert i dine synspunkter :-) Syntes du var så flink med SIN :-)
 4. coban

  Aksjekonkuranse uke 2

  Man må da kunne få lov til å spille noen andre kort engang iblant:-) Men energi noe så jævlig i støtet, jeg tror vel aldri at jeg har hatt en dårligere ukes konkurranse enn dette siden jeg startet på forumet:-(
 5. coban

  Aksjeforum

  Hva er poenget?
 6. coban

  Aksjekonkuranse uke 2

  KJØP RGT Har stålkontroll på denna. SHORT PAN Tror faktisk ikke det kommer en løsning på denne i løpet av uka; kanskje neste uke..
 7. coban

  DNO - DNO

  Stakkars mannen er ikke fornøyd med 50% oppgang på en måned:-( tydlig at grådigheten tar overhånd.
 8. Skulle skilt de delene ut av STL og NHY om det hadde latt seg gjøre. StatGas? STG
 9. coban

  Årskonkuranse 2006

  Det er utrolig vanskelig å spå så lang tid fremover, men jeg velger å slå til på denne. KJØP RGT Denne har jeg mest tro på i 2006, kommer til å bli stort:-) KJØP PAN Bransjen skal konsolideres, vil bli oppkjøp. KJØP GOD Forventer flere synergier etter at de fusjonerte med Cronus. KJØP DNO Sier seg selv.
 10. coban

  AKSJEKONKURANSE UKE 1

  Denne er HOT som faen! LØP Å KJØP! KJØP RGT 1,83
 11. coban

  RGT - ROCKSOURCE

  Tillater meg selv å lime inn dette fra HO:
 12. coban

  RGT - ROCKSOURCE

  De som er inne i aksjen før februar vil få lik andel i det nye gruveselskapet som de har i RGT; bonus:-) Det nye elskapet vil bli nortert på Oslo børs i løpet av året.
 13. coban

  AKSJEKONKURANSE UKE 52

  KJØP RGT Ghana er rett rundt hjørnet; som dere har fått med dere gikk jeg glipp av DNO! Det skal ikke skje med RGT!
 14. coban

  RGT - ROCKSOURCE

  Denne ble lagt ut etter børsen stengte. Den børsmeldingen det vises til er sakset inn under; Jeg tolker dette som ekstremt positivt da man får inn et firma med operatør erfaring istedet for Itera Group og Sun (det de het?). Vi kan selvfølgelig spekulere i flere selskaper; DNO, STL og SHELL?:) Dersom man får inn et godt kvalifisert selskap inn i konsortiet så anser jeg Ghana som boks. Når de i tillegg ønsker å øke sin andel så viser det også at selskapet har tro på at det kommer til å bli vellykket! Og det betyr cash i bingen:-)
 15. coban

  DNO - DNO

  Liten oppklaring; På HO skrives det som en reportasje fra IRÀK som omhandler DNO og deres 7 nye felt i Nord-Irak. Det er klart at når det skrives på HO at folk går rundt i olje til knærne så kan dette lett tolkes som ekstrem haussing, men jeg har altså selv sett denne snutten på NRK.no / Nett TV, søk på DNO. Mye annen veldig oppklarende informasjon er det også. Slik selve reportasjen er lagd så bli DNO ledelse fraktet til et Kurdisk kontrollert område i Nord-Irak hvor det er et stort hull som måler ca 2,5bredt. Oljen stiger nedenfra og de kan speile seg selv i et stort flak med olje. Videre så er det bilder av den kurdiske hæren som vokter området, jeg vil tippe jeg så en liten skvadron på 60 menn samt noen spesial enheter, en liten hær med andre ord:-) Det ble også tatt opp spørsmålet ang. lovligheten ved dette. Og etter å ha sett innslaget så kan jeg ikke forstå at DNO ikke skal ha muligheten til å borre her sammen med de Kurdiske myndighetene. Alt i alt så foreslår jeg at dere selv prøver å se på denne videoen, veldig mye bra info! Anbefales!
×