Jump to content

Pirelli

Gullmedlem
 • Content Count

  5 809
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Pirelli last won the day on februar 27 2012

Pirelli had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skien
 1. Jeg er aktiv bruker av NetFonds og Skandiabanken, har brukt NordNet tidligere og har en inaktiv konto der. Ble litt nysgjerrig på hvordan Zero produktet til NordNet fungerer, utsatt gevinstbeskatning er fristende. DN har sett nærmere på Zero: Glemte å fortelle om slangen i nytt «skatteparadis»
 2. Etter å ha fulgt aksjen en stund har jeg blitt Kværner aksjonær igjen, det er en god stund siden sist... Aksjen sliter med lav omsetning, det kan være ett problem dersom vi får vanskelig børsklima fremover. I tillegg har selskapet fallende ordreinngang i ett brennhett marked. Disse to elementene forklarer langt på vei den lave prisingen i forhold til P/E og P/S. Ifølge en pressemelding rett før jul er Kværner nå helt ferdig med Longview prosjektet, som har hatt en negativ innvirkning på arbeidskapitalen. Kommer det kontrakter Kværners vei tror jeg på ett solid byks.
 3. Er det noen som har erfaring med Investeringkonto Zero hos Nordnet? Det ringte en kar fra NordNet til meg nå som fortalte at en slik konto blir omtrent som å investere gjennom ett AS - man får utsatt skatt til pengene tas ut. Dette skriver NordNet på sine hjemmesider: "I en Investeringskonto Zero kan du kjøpe og selge aksjer og fond uten skatt på gevinst før du tar ut pengene fra selve kontoen. Det er ingen faste kostnader og du slipper også hele jobben med realisasjonsoppgaver og selvangivelse. For øvrig henvises det til prisliste hva gjelder handel med finansielle instrumenter samt t
 4. Etter børsnoteringen har det vært trått for KVAER aksjen, mye av grunnen er svak ordreinngang. Markedet Kværner opererer i er imidlertid forventet å vokse mye i årene fremover. Lukter litt på Kværner...
 5. Pirelli

  ETTERLYSNING

  Moro å se at dere ikke har lagt kapitalen i banken Har ikke pensjonert meg helt jeg heller men brorparten av dagenen på jobb tilbringes i møterom og da blir det vanskelig å trade.
 6. Det ryktes at S&P skal nedgradere hele verden, eller ikke... "We believe that the ratings on Austria, Belgium, Finland, Germany, the Netherlands, and Luxembourg could be lowered by up to one notch, if at all, and those on Estonia, France, Ireland, Italy, Malta, Portugal, Slovak Republic, Slovenia, and Spain by up to two notches, if at all," said S&P in a statement. S&P places large euro-zone banks on review
 7. Hoffa etterlyser gamle kjenninger.

 8. Timing is everything i aksjemarkedet, man blir ikke rik av å være konstant negativ eller konstant positiv. Generelt sett kan man si at profeter ikke blir rike, Jesus var for eksempel ikke rik, men han har solgt masse bøker etter sin død.
 9. Hei Roru, Men du må vel innrømme at markedet nå har noen vanvittige muligeter?
 10. - Aksjen er billig Utdrag fra artikkel: Ifølge Kilde Evensen sier selskapet selv at den bokførte egenkapitalen er verdt 77,00 kroner. Markedet mener den er verdt i overkant av 23 kroner. Kilde Evensen mener salget av fabrikkene i Korea viser at det er betydelige verdier i produksjonsanleggene til Norske Skog. Salget ble gjort på et pris-bok-forhold på rundt en. I markedet prises aksjen til en fjerdedel av bokført verdi. - Jeg tror det primært er usikkerhet som gjør at man får et slikt avlsag på 75 prosent, sier Kilde Evensen.
 11. Hei, hvor mye slike eiendommer sitter NSG på? Må nok studere årsrapporten... Bokført til nesten ingenting. Men du mener nok 75 øre aksjen og ikke 75 kroner christle :)
 12. Hei Thomas, hyggelig å se deg tilbake på AF. Det kan være at NSG fremdeles har en nedside, selv om selskapet beveger seg i riktig retning er aksjen veldig svak. Med tiden vil nok aksjen ta opp momentum, og rykke oppover. Jeg tror også på bedrede markedsforhold, og gjelden vet vi allerede er solid redusert. Husker TOM eventyret mitt godt, måtte ta telling den gangen ;-) Men selv med 250k i tap på TOM alene landet aksjegevinstert på over 1 mill. det året - takket være AKY og annen trading i AKER selskapene. Det er jo totalen som teller, men jeg mistet gangsynet når det gjelder Tomra.
 13. NSG sliter for tiden, gode nyheter preller av. Jeg har benyttet anledningen til å doble opp, turnaround caset er etter min mening kraftig styrket og fremtiden ser lys ut
 14. Veldig positiv utvikling for NSG, aksjen har trolig mer å gå på enn dagens 20%. Det kan fort komme ett salg til fra Asia virksomheten og da er plutselig gjeldssituasjonen under kontroll.
×
×
 • Create New...