Jump to content

Livermore

Medlem
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Livermore last won the day on desember 11 2011

Livermore had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fredrikstad

Livermore's Achievements

 1. Spent på når det sprekker her hjemme.. Blir uvel av boligprisene. Dette må være langt fra likevekt. Jeg tror de som kjøper leiligheter i hovedstaden nå får en tøff økonomisk fremtid.. Kanskje resten av livet..
 2. Så nylig Broke: The new American dream. Tror den er fra 2009, men grei underholdning og noen kloke ord fra noen dyktige tradere. http://www.brokemovie.com/
 3. Livermore

  Daytrade

  Kjenner navnet fra et foredrag på youtube med Jack Schwager(http://www.youtube.com/watch?v=8SdHlfsA0P4), men har ikke lest noe om han. Får gjøre det nå, samt sjekke ut dokumentaren hans :-) Takk.
 4. Livermore

  Daytrade

  Interessant! Kjenner meg igjen angående det å øke størrelsen på posisjonene.
 5. Jøss. Hva skjedde da de ble deaktivert? For langt feil vei for motparten sin del? Har jeg tatt for høy risiko...? Hehe.. Har bare hatt LONGOLJE-D1, men solgte alt i dag tidlig..
 6. Takk for tipset om NDX! Det fungerer veldig bra med veldig liten spread. Litt ensomt, men Så har kjøpt en del småposter for å oppdatere kursene.. hehe.
 7. "Gjør det lett å tjene penger på aksjemarkedet". Haha. Lykke til. PS: Både bull- og bear-derivater vil over tid gå mot 0.
 8. Ved brudd opp gjennom 6 kroner kan NOR være interessant på kort sikt. På en annen side er volumet i aksjen helt forferdelig i forhold til hva det var i februar og mars.
 9. Skyggeland av Bjørn Olav Nordahl kan kanskje være interessant. "Gravejournalistene Bjørnar Nergård og Magdalena Mellomstrand møter jevnlig Økokrim-etterforskere, tvilsomme aksjemeglere og rike investorer. Alle har noe på alle, og alle prater om innsidehandel. De to journalistene er på sporet av edderkoppen, men jakten har store omkostninger." "En roman om pengenes tid i Norge Høsten 2004 omkommer den anerkjente finansmannen Kjartan Skaar under fjellklatring. Supermeglerens fall er ingen klatreulykke. Gravejournalistene Magdalena Mellomstrand og Bjørnar Nergård har lenge forsøkt å kartlegge Skaar og kretsen av grådige pengeflyttere rundt ham. Dødsfallet blir startskuddet til en klappjakt på tidenes største norske innsideforbrytere. Historien strekker seg tilbake til tidlig på 90-tallet, og går via bloddiamanter i Afrika til ulovlig organsalg og skruppelløse mellommenn i London. Rikinger vil bli enda rikere, og nettverket deres, spunnet av kodespråk, kameraderi og kokain, genererer en pengestrøm som går rett til lukkede skatteparadiser. Norge har mistet dyden, penger betyr makt ... og noen som gjør hva som helst for å beholde den."
 10. Ekstrem gearing basert på magefølelse har vel en tendens til å ikke gå så veldig bra.
 11. Kjøpte ikke, men jeg kan tenke meg at det fantastiske oljefondet vårt gjorde det.
 12. Har vært i nylig kontakt med netfonds, og det går nå automatisk. Kjekt om man ønsker bedre likviditet, da pengene ikke blir trukket før utbetalingsdato. Begynner dog å bli noe frustrert over netfonds. Prøver å shorte apple nå, men det skal ikke være lett....
 13. Hei! Vet dere om det finnes noen finansielle instrumenter som gjør at man blir eksponert som om man eide CDS'er?
×
×
 • Create New...