Jump to content

Nansen

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Portefølje
  AAPL, DNN, PDN, URZ

Nansen's Achievements

 1. Altså dette går jeg da ut fra at taler mot en utenlandsk megler...? Eller blir det samma med en norsk megler, om man handler utenlandske aksjer?
 2. Nansen

  Opp ned

  Velkommen til forumet! - Takkar!
 3. Jeg har et spørmål om aksjer som er notert på mer enn en børs: - Er det vanlig at disse kan variere en hel del...? Dvs at en oppgang på 2-3-4% i USA eller Australia ikke finnes i Frankfurt. Kan man i tilfelle regne med at aksjen er et godt/bedre kjøp i frankfurt? - Er det ting man bøe se etter spesielt om man kjøper subsidiære aksjer? - Hvordan regner man P/E, market cap osv? Kan man regne med at begge noteringer er inkludert i tall man får oppgitt. Jeg er som det klart går frem i startgropa i dette her ...
 4. Hei, jeg lurer på om det er noen utenlandske meglere som folk har prøvd? Jeg er ute etter mulighet til å shorte aksjer i hovedsaklig USA og Canada, bedre utvalg i aksjer enn DNB, samt lavere provisjon (DNB har 30$ i USA). Jeg planlegger også å flytte fra DNB til Nordnet, men det er på grunn av en del andre ting som stabiliteten og det generelle inntrykket de gir. DNB evner f.eks. ikke å oppdatere kursene på mine utenlandske aksjer. Jeg har lest nok om e*trade til å sky det som pesten (kundeservice og lock-in). Schwab liggger foreløpig litt over det jeg ser for meg i minsteinnskudd, og gir ikke nødvendigvis inntrykk av at de satser på kunder fra land hvor de ikke er representert. Zepto.com ser ut til å tilby konto til utlendinger mot at man sender inn noen skjema. Har noen prøvd dem? Er det andre tjenester som er vanlig å bruke? Blir det et helvete med skatten?
 5. Nansen

  Opp ned

  Hei, jeg lurer på om det lar seg gjøre å still dette forumet til å vise tråder med første post først? Jeg kan se at den mest aktuelle informasjonen er i slutten av en tråd, men leser man for å sette seg inn i ting som ikke gjelder nå og idag foretrekker jeg vanlig rekkefølge ... Altså jeg kan sikkert venne meg det til.
 6. Nansen

  OTC

  Hvordan kjøper man OTC aksjer ...?
×
×
 • Create New...