Jump to content

whatever

Medlem
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 1. mæi... ikke ennå, den holder vel på akkurat nå. vi får se i morra, men det ser ikke så bra ut.
 2. whatever

  kokain?

  kanskje litt dårlig timet, men kom på det akkurat nå, for det har jo vært endel mediaoppstyr om kokainbruk blant eliten og om hvor vanlig det er der. nå vet jeg ikke om der anser dere selv som en av de, men er man suksessfull på børsen har man vel råd, alt ettersom hvor god man er eller hva eventuelt kulturen er blant tradere? ja, jeg vet denne er å dra den litt langt, men kanskje er dere med på å bekrefte eller avkrefte en myte, eller kanskje dette temaet ikke er aktuelt for tradere?
 3. Interesssante ting skjer for diag i neste uke, og jeg vil tippe at nyhetene som kommer da vil være kursdrivene enten det er opp eller ned. 22-23 oktober: American Association for Cancer Research Molecular Targets and Cancers Participants: - Professor Anne Lise Børresen-Dale from the Norwegian Radium Hospital, Oslo Norway will present interim data from DiaGenic's large multi-center study on early detection of breast cancer in India at her keynote lecture on Molecular profiling and Breast Cancer. 26 oktober: Presentation of the third quarter report (og det er på en fredag
 4. jeg vet ikke men det er alltid lurt å tørrtrene litt på markedet ved å prøve ut ymse aksjekonkurranser for å se om du har en god intuisjon om aksjer. Det er lettere å bygge seg selvtillit på den måten. f.eks hegnar har jo en aksje konkurranse. du kan jo seff drite i den og bare bruke konseptet som et verktøy for å handle. du starter med 1 mill penger.
 5. YATTA! der tjente jeg litt penger gitt. Jeg gjettet at kursen ville gå opp etter Q3, og tanken var at ledelsen bare måtte komme med et eller annet for å dempe den negative trenden. Vel, uansett om den tankegangen er riktig eller ikke, så gikk i allefall opp, og jeg skulle bare ha satset mer enn det jeg gjorde. uansett, nå er jeg kvitt for jeg tør ikke sitte med noe jeg ikke føler kan så mye om, men det blir spennende å se hvordan TOM utvikler seg ut uken. (dessuten hadde jeg eksamen i dag, og herregud hvor bekymret jeg var...)
 6. shorten fungerte i det korte løp, men ikke idag :) faen jeg innser at jeg burde ha sittet langsiktig i denne aksjen, nå ser den ut til å eksplodere, men jeg er for feig når det går litt nedover. sånn er det, det får være en lærdom det også, men på den andre siden så er vel etterpåklokskap kanskje den dummeste erfaringen man gjør seg.
 7. heh, så det er derfor det er 3 ganger flere kjøpere en selgere akkurat i dag. jeg er rimelig sikker på at diag kommer til å gjøre det stort.
 8. jeg trodde det var ulovlig å si informasjon som kunne være kursdrivende? på hvilken måte er meglerne på det tørre i disse tilfellene? Jeg har alltid tenkt som så, at en må gjøre nøyaktig det motsatte av det som anbefales. kanskje ikke alltid rett.
 9. hmm ser ut til at aksjen ikke vil over ~24 eller under ~20, sånn ca. skal vi se om det er lurt å sette en short nå, kjøpe shorten, og kjøre long på lav osv. short 23,5. så får vi se hva som skjer om noen dager
 10. veldig spennende utvikling, jeg skjønte det kom til å bli utvikling i kursen hvis det kom positive resultater fra GC. dette kan være den infoen som vil vinne tilbake noe av tilliten. kjøp/salg ligger på 2.61. over helga vil flere kjenne til AoC så interessen for aksjen vil kanskje komme tilbake. fasiten får vi se på mandag.
 11. funcom går sakte men sikkert nedover for hver time som går. kjøpte 20,90 solgte 21,30 (var den eneste som fikk den prisen i går!!!) skulle ha solgt da den var ved 23-24, da hadde jeg tjent en pen slump penger, som det er nå er det bare nok til et par øl på byen. vi får se hvordan handelen utvikler seg fremover. nå er det jo games convention i tyskland, så får vi håpe at folk der syns aoc er bra.
 12. Ved siden av Gordon gekko, så vil jeg si Rogue Trader Jeg vet ikke om navnet Nick Neeson sier dere noe, men les om hva han klarte å prestere å gjøre slik at den gang Londons eldste banker ble solgt for den symbolske sum av 1£. Her tror jeg det kommer inn litt daytrading, børsstrategipensum inn i bildet også. Veldig interessant film som anbefales Jeg tror denne filmen er litt arti å se i forbindelse med de turbulente tider på verdensbørsene :) kanskje blir det en filmatisering av dette også, når markedet har roet seg ned.
 13. Jeg er nysgjerrig på hvilke vaner forumsbrukerne har ved kjøp og salg, erfaringer og hvor lenge dere har vært i gamet. Jeg antar at layouten på dette forumet tillater det slik at svarene er anonyme for de som ønsker det, men alle er velkommen til å presentere hva de har svart. Jeg håper ikke spørsmålene oppleves for inngående, at jeg har fått med meg alle nødvendige svaralternativ og at det over et spenn som inkluderer alle sammen. Kom gjerne med forslag til svaralternativ og spørsmål; jeg håper at admin eller moderator har anledning til å redigere ønskede endringer i spørreundersøkelsen.
 14. whatever

  Test

  det skal altså ikke mere til for å øke i rang til medlem...
 15. Prøv deg også på aksjespill, et spill kun med fiktive penger men som bruker oslo børs som en "sandbox", se på www.hegnar.no da finner du fort ut om dine spekuasjoner var i tråd med hva du satset.
×
×
 • Create New...