Jump to content

nuts

Medlem
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ser ut som FS holder på å kjøpe seg kraftig opp, var vel rundt 300 000 i går såvidt jeg husker, og de har ellerede kjøpt 46000 i dag. Dette blir vel i NOK rett under 900 000, kanskje ikke så mye for et meglerhus?
 2. nuts

  Ny seksjon - "Aksjelogger"

  Nja, kanskje, men for meg virker traders pit mer som en slags diskusjon informasjonskanal, men en slik "blogg" nok kunne fungert mer som en oversikt over handler som faktisk blir utført, og endelige konklusjoner som fører til handler.
 3. Blant annet på flere treningsforum er det vanlig med en egen seksjon der brukerne kan logge sin trening og kommentere på egen fremgang/tilbakegang. Det slo meg i dag at dette kanskje kunne vært interessant også her på forumet, en seksjon der hver enkelt bruker kan opprette en tråd der han/hun legger inne hvilke handler han/hun foretar. På denne måte har brukeren selv en logg over tankegang/mål osv vedrørende kjøp/salg som den har gjort, og andre brukere kan se hvordan han/hun handler utfra de utsagn som blir lagt igjen her på forumet. God eller dårlig idè?
 4. nuts

  NEC - Norse Energy Corp.

  Hvorfor reagerte aksjekursen negativt på nyheten om et mulig salg? Slik jeg ser dette så må det være positivt at NEC konsentrerer seg om et område. Og det at selskapet er så sikre på sine andre satsingsområder at de kan selge andre lønnsomme områder må da love positivt for fremtiden? Eller er det jeg som ser for positivt på dette, kan det være et tegn på at selskapet friggjør kapital pga dårlig likviditet i forbindelse med andre prosjekter?
 5. nuts

  IGNIS - Ignis ASA

  E24 (14.08) Så hva tror folket? Hvis disse avtalene er så nært forestående og posisjoneringen er god i disse nye markedene så er vel dette en meget interessant aksje? Ser jo ut som kursen har stabilisert seg rundt 10, ligger det potensiale her som kan slippes ut av en gladmelding?
 6. nuts

  FUNCOM - Funcom

  Ser ut som FUNCOM vokser fint etter nyheten om at AoC vant beste mmorpg på game convention, får håpe dette er begynnelsen på tilbakegangen mot de gode 40, om jeg skal tippe vil jeg tro at aksjen er på gamle høyde rundt lansering av AoC i slutten av mars.
 7. nuts

  AGI - Artumas Group Inc.

  Q2 resultatene nærmer seg, og det begynner på buzze litt rundt AGI. Ser ut som om FS har kjøpt seg kraftig opp i det siste, 15700 aksjer netto på fredag. Venter vi gode tall? kan dette medføre et bra hopp? Aksje har jo ikke gått særlig opp siden "sommersalget" som nevnes tidligere i tråden.
 8. nuts

  ELT - Eltek

  Det kan vel ikke skyves under en stol at ELT ikke har hatt den beste utviklingen de siste 1-2 årene. Nå har jeg ikke vært med i "gamet" lenge nok til å ha satt meg inn i riktig hvorfor, men nå kan det virke som det kanskje kommer til å skje ting fremover. Ser iallfall ut som troen er det hos minst et av styremedlemmene:
 9. nuts

  TOM - Tomra Systems

  Hehe, var vel ikke tanken å rydde etter deg, men å heller skrive et oversiktlig innlegg der det faktisk er mulig å finne ut av hva jeg henviser til Slik jeg forstår det på deg så vil TOM på mandag øke nokså bra takket være ny optmisme i markedet og ufortjent tor nedgang etter Q2 tall? Vil det i et tilfelle der man forventer, på grunnlag av hendelser etter børsens tengetid, være et smart trekk å kjøpe seg inn tidlig om morgenen følgende børsdag? Er vel et nokså generelt spørsmål, men hva med TOM som en slags case, hvis jeg ar tro på at aksjen skal opp (iallfall på kort sikt) vil det da være smart av meg å kjøpe mandag morgen?
 10. nuts

  Min beste feilparkering

  Kanskje ikke de værste "feilparkeringene", men det morsomme er at det vissnok skjer jevnlig http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article797516.ece http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article795814.ece
 11. nuts

  AKD - Aker Drilling

  Ah, flaut, men får vel nesten skylde på at søkefunksjonen plasserer den gamle AKD-tråden helt bak på side 2 av resultatene. Da får jeg vel skamme meg litt og håpe at Ståle rydder opp
 12. nuts

  TOM - Tomra Systems

  Dette var postet av TorValdsen i http://www.aksjeforumet.no/forum/index.php?showtopic=2489. Ser for meg at dette spørsmålet passer bedre her. For det jeg lurer på er hvorfor du sier at oppgang i USA vil være positivt for Tomra-askje. Kommer dette av at oppgang i USA vil gi en generell oppgang her hjemme og dermed dra med seg TOM opp, eller er det mer direkte faktorer som vil påvirke TOM-kursen?
 13. nuts

  AKD - Aker Drilling

  Svært overrasket over å ikke finne en tråd for denne aksjen. For meg virker den særdeles lukrativt, her er fakta jeg ser: De har to avtaler linet opp, 2 år (Aker Exploration) og 3 år (Statoil), for sine to nybygg. Nybyggene er identiske, og det ser ut til at leveringen er i rute (begynnelsen av 2008 for nybygg 1). To identiske sistegenerasjons rigger vil i det lange løp gi bra erfaringsgrunnlag, sammen med ny/videreutviklet teknologi vil dette forhåpentligvis sikre stabilitet og forutsigbarhet, noe som mildt sagt er veldig ettertraktet i oljebransjen (her er det jo som de flest vet STORE penger ute å går ved forsinkelser). Begge riggene skal ha ekstra fokus på sikkerhet, et absolutt pluss i margen i disse HMS-dager. Riggene er tilrettelagt for minst mulig utslipp til omgivelsene. Riggene er vintersikret og kan kan som e'en i H-6e tilsier operere i "extreme conditions", med fare for politisk ukorrekthet kan jo frmetidig leteboring i nordområd ne nevnes. Leteboring/produksjons beveger seg ut på stadig dypere vann, dette er såkalte ultra-deep-water rigger (opptil 3000m), så de har fremtiden foran seg. Såvidt jeg vet så har alle (?) nyere leterigger mer eller mindre langvarige avtaler klare. Og dette hentet fr et innlegg av hoff@ gjør vel egentlig ikke ting verre Så; er det noen synspunkter, spådommer eller annet lurt å si om AKD? Please enlighten me! Diskusjonen er herved (forhåpentligvis) igang...
 14. nuts

  FUNCOM - Funcom

  Som sagt i et annet innlegg så synes jeg det er overdreven pessimisme rundt Funcom og Conan, iallfall når man ser på mengden av hype og positiv omtale av spillet. Alle med litt kjennskap til spillbransjen vet at utsettelser er VELDIG vanlig, og ofte gir dette bare høyere forventninger og større hype rundt spillet når det endelig kommer. Jeg venter i spenning...
×