Jump to content

Ivers

Gullmedlem
 • Content Count

  1 424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ivers last won the day on mars 13 2011

Ivers had the most liked content!

Contact Methods

 • MSN
  For interesserte ta kontakt
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Økonomi/Invest/børs, jakt/fiske,

Previous Fields

 • Portefølje
  AKER 150
 1. Hehe,har den jeg alltid har hatt,altså ikke den på bildet. Du er het inne nå of da altså? Ikke aktiv etter at jeg solgte alt i mars

 2. Ok...du traff bra med den :)

  Sitter selv bare med en liten post TZA nå. Tar ikke sjansen på å gå long før vi ser brudd på MA150 i svenske OMX-30 og MA100 i AKSO ...får se det litt ann, veldig mye som skjer akkurat nå. Hyggelig å høre fra deg.

 3. Ut i mars.ingen aksjer nå.du?

 4. Solgte alt av aksjer i mars. Du?

 5. Fremdeles i AKER Ivers ?

 6. Må si meg skuffet over at AKD kursen ikke har løftet seg mer etter at den urettmessig(pga Freddy) ble dyttet ned til 19. Videre synes jeg det virker som vi skal ned på OSE pga: OSE er teknisk svak (synes jeg) AKER er under 30 dagers glidende Oljeprisen høy på Libya og Saudi-Arabia, men tror denne risikopremien vil falle slik ting er nå. Japan Kort sagt- gått ut av alt.
 7. Ang puten til Investor: Dersom den utøves og kursen er under må AKER betale mellomlegget- som jeg anser som et direkte tap tiltross for at det evt er mer strategisk å sitte med mer AKER. Jeg tror derimot at AKER kommer til (ente de klarer det før sommeren eller ei) å splitte og selge AKSO deler slik at kursen når minst 160,- i løpet av 2011- og det er litt av bakgrunnen til at jeg ser AKER i 300 over sommeren. Når det gjelder DETNOR og de småselskapene,så har jeg ikke noen særlig formening... Fint driv i AKER til nå idag- kan virke som folk har blitt oppmerksomme på aksjen siste tiden. Ganske utrolig at den stadig er under nivå for ca 12 mnd siden(165) og bare 20NOK over nivåer fra januar 2009.... mens AKSO den gang har gått mange gangen.. Tvi tvi. Hva er ditt kursmål for AKER på 6-12 mnd sikt?
 8. Bra innganger du har hatt i RCL etc og imponerende inngangsnitt i AKER også. Mitt snitt er ca 150... Om AKSO går til 160 innen juni unngår AKER et tap på investors salgsopsjon- som vil trigge kursen AKD- nyhetene var forøvrig bra- virker som KIR og co for alvor vil synliggjøre verdier gjennom dette og de struktur endringene i AKSO. Vært litt mer sprut i AKER denne uken- men er jo fortsatt ned siste 12-13 mndene så har ikke høydeskrekk akkuratt. Tror vi skal opp 100% i år.
 9. Bra treff med de callene- jeg sitter bare med GJF i 2 år som et safe bet- kan evt på en annen konto shorte- om jeg vil ha bort eksponeringen, og bare få bonusaksjene....
 10. Takk for god tilbakemelding- vi får se hva året bringer. Jeg var aktiv her da jeg for noen år tilbake satt i AKER- og nå tror jeg tiden er moden for en ny opptur- så har tatt plass. Lykke til med 2011!
 11. Det var en god inngang (110) Min er på 143,5 -men skal mer inn så blir ca 150,- Hvor mange % av kapitalen på børsen har du i AKER? - selv har jeg kun AKER (dvs 100%) Hvorfor kjøpte jeg AKER? For ordens skyld: Aker består i hovedsak av AKSO og AKD. I tillegg kommer DETNOR og noen andre mindre eierposter. AKSO: For 2 år siden (finanskrisen) var AKSO i 30 og AKER i 120- nå er AKSO i 100 og AKER i 140- ergo ikke fått med seg oppgangen. Dessuten gjør KIR hva han kan for å få AKSO over 160 til sommeren- og har alt startet med å selge ut og splitte selskapet for å synliggjøre verdier. Dette ettersom Waldenberg(investor) har en opsjon om å selge aksjene i AKSO tilbake til AKER på 160 sommeren 2011. En AKSO kurs under 160 er ergo uheldig for AKER... AKD: Dypvannsrigger har steget i verdi- se bare på SDRL sin solide utvikling. Hos AKER er verdien satt til kostpris- og jeg tror dette er alt for lavt. DETNOR og småselskapene: Mitt inntrykk er at de småselskapene i 2011 vil klare seg uten å tappe AKER for nevneverdig kapital- og i tillegg er det en viss sjanse for at DETNOR finner olje- som vil være positivt for aksjekursen. Uansett AKSO og AKD som er hovedverdien. NAV er vel ca 300 nå- om så er det over 50% rabatt tiltross for lav AKD pris(min antagelse) Kommentar? Mvh.
 12. Vektet meg opp her igjen etter flere år mer eller mindre ute. Noen andre som sitter?
 13. Jeg tror GJF kommer til å vake mellom 56 og 59 frem til kvartalstallene- og kanskje videre mot sommeren. Prisen kan virke å ha vært litt i overkant ettersom den ikke har vært over tegnigskurs siden noteringen... MEN: Jeg antar STB og GJF blir fusjonert og dette skaper en oppgang i kursen. Om du tegnet deg for aksjer- sitt i 2 år så får du evt oppgang som jeg skisserer samt 10% nye aksjer hvert av de 2 årene...
 14. Joda, men mener du altså å lese ut av regnskapet til NSG at de pr.d.d har en slakteveri på over børskursen? De har veldig mye gjeld, og er i en bransje som faller ettersom flere og flere leser fysisk avis... Jeg solgte alt i dag etter en høyere inngang.
×
×
 • Create New...