Jump to content

DaGoo

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

DaGoo's Achievements

 1. Stemmer dette? Ex-dato var 3. juni. Utbetalingsdato er vel uinteressant?
 2. DaGoo

  Ex. utbytte?

  Det stemmer nok det, men det er en del som har oppdaget at det ikke er så dumt å kjøpe en utbytteaksje i forkant, gjerne noen uker. Selv om den faller tilsvarende ned utbyttedagen, så kommer den seg ofte relativt fort tilbake til gamle verdier igjen. Ta f.eks. DnbNor og se på kursutviklingen etter ex. utbyttedagen der...
 3. DaGoo

  Ex. utbytte?

  En ny takk top JOPA som tipset om Oslo Børs. Ved å google slik, kan man få frem f.eks. de som går ex. utbytte en gitt dato: Google søk for 26.05: "26.05.08" site:bors24.no/bors24.no2/site/stock Da har jeg egentlig det jeg er på jakt etter...
 4. DaGoo

  Ex. utbytte?

  Ja det er egentlig en slik jeg har vært på jakt etter siden uminnelige tider. Det undrer meg at det ikke finnes noe slikt forlengst, men hvis denne siden blir behørig oppdatert av mange, burde det dekke behovet hos mange, vil jeg tro.
 5. DaGoo

  Ex. utbytte?

  Takk Jopa - det er ihvertfall et bitte lite stykke på vei, men det jeg egentlig er på jakt etter er EN side med oversikt over ALLE aksjer som har utbytte med utbytte-dato, f.eks. kommende måned.
 6. DaGoo

  Ex. utbytte?

  Hei, Jeg har forsøkt gjentatte ganger å finne en site som kunngjør når en utbytteaksje går ex. utbytte - uten hell. Hegnar opplyser det samme dag, dvs. når det er for sent å handle i aksjen. F.eks. en side over "Disse aksjer gå ex. utbytte neste uke" e.l. Noen som vet om noe slikt sted?
×
×
 • Create New...