Jump to content

felis

Gullmedlem
 • Posts

  2 203
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

felis last won the day on januar 3 2011

felis had the most liked content!

felis's Achievements

 1. Hoffa etterlyser gamle kjenninger.

 2. Origo: Hva med en føderal pantelov i USA? Dette er tatt opp igjen og slett ikke umulig under Obama.
 3. Dette forstår jeg ikke, gaudio. Oppfatter Nestle ikke som en motstander av pantelover, men jeg følger dårlig med nå. http://www.bottlebill.org/news/articles/20...BetterBB-lt.htm Ser at det spørres om Tomra har blitt flittig diskutert her. Det kan jeg love dere at den har blitt tidligere med virkelig grundig research og heftige diskusjoner. Har vel vært selve Tomraforumet en periode til irritasjon for mange andre. Har selv deltatt relativt flittig, men solgte meg ut før finanskrisen. Kanskje på tide å ta den opp igjen? Håper Zoonic, Tandy og alle andre gamle aksjonærer kaster seg inn i diskusjonen igjen. USA er kjempespennende nå.
 4. Det begynner å bli lenge siden jeg var Tomraaksjonær. Kanskje på tide å titte litt på den igjen. Utvidelsen av panten i New York var noe jeg fulgte med stor frustrasjon for noen år siden. Endelig er den altså vedtatt! Takk for godt arbeid Origo! Håper også flere av de gode, gamle Tomraaksjonærene dukker opp igjen! Dette må være gledelig ikke minst for Zoonic!
 5. Og året før der og året før der igjen om jeg ikke husker feil.
 6. Men ny bil på avataren igjen? Har du byttet ut Volvoen?
 7. Og TOM i blått igjen. Hvem kjøper for Tomra idag?
 8. Helt korrekt pluss201! Skarholt uttalte så. Også helt korrekt at Tomra ikke engang bør tenke tanken!
 9. Vi får ta med denne (NA24) fra konkurrenten: Repant får storavtale Tomra-utfordreren utvider i Storbritannia og Irland. - Viktig gjennombrudd, sier konsernsjef. Av Stig Flesland Relaterte saker: Panteselskapet Repant melder i dag at det har inngått et eksklusivt samarbeid med Seymour Valentine, en ledende distributør av retur- og panteløsninger i Storbritannia og Irland. NA24 - din næringslivsavis Rammeavtalen er på 100 maskiner, og ifølge kontrakten skal leveransen finne sted innen utgangen av 2009, men med en betydelig andel allerede i andre halvår 2008. - Dette markerer et viktig gjennombrudd ettersom Repant med dette trer inn på nye markeder sammen med en veletablert distributørpartner som tidligere har solgt en rekke returmaskiner for en annen aktør, sier Magnus Engström, administrerende direktør i Repant.
 10. Her f.eks: http://naring.enova.no/sitepageview.aspx?articleID=2335
 11. Noen som vet om Tomra arbeider med maskiner for mottak av sparepærer etc? Som man vet har allerede flere store land forbudt salg vanlige glødelamper pga stort energiforbruk iforhold til lyset som skapes. Det mest vanlige alternativet er sparepærer. Disse inneholder bl. a. kvikksølv (dog i små mengder) og disse vil utgjøre et forurensingsproblem dersom de havner i søpla. Det snakkes om mulige panteprdinger for disse. Noe for Tomra?
 12. Også HO skriver om dette: Tysk kjempeordre i sikte for Tomra? Tomra kan ha nærmet seg en kjempeordre på panteautomater i Tyskland. Artikkel av: Odd Steinar Parr (HegnarOnline - 02.7.08 10:50) Den tyske konkurransemyndigheten Bundeskartellamt har gitt grønt lys til at Edeka og Tengelmann får slå sammen sine lavpriskjeder Netto og Plus, men forutsetter at Tengelmann selger 378 av de 2.900 Plus-butikkene og at de to eierne ikke innleder innkjøpssamarbeid. Hele meldingen kan du finne her. Dette kan være godt nytt for Tomra. Plus er en av de virkelig store tyske kjedene som ikke har bestilt panteautomater, og Tomra har tidligere sagt at det måtte komme en avklaring av eierskapet før en bestilling kunne være aktuell. Og som det går frem av antall butikker, snakker vi her om en potensiell høyvolumavtale. Edeka har for øvrig tidligere gjort flere bestillinger hos Tomra for andre kjeder de eier.
 13. Oppetid i England på over 95 %. Det var svært gledelig!
 14. 13/06-2008 13:00:00: (TOM) TOMRA - Ordre fra Danmark I forbindelse med innføringen av pant på ikke-gjenfyllbare plastflasker i Danmark, har DRS (Dansk Retur System) bekreftet en tilleggsordre på 150 komprimatorer som vil bli levert i løpet av 2008. Ved årsskiftet vil TOMRA-komprimatorer være installert i mer enn 1000 butikker. TOMRA har også inngått en avtale med COOP om implementering av donasjonsfunksjon på 1200 maskiner i alle COOP eide butikker i Danmark. Som ledd i en fullservice avtale, vil pantemaskinene være on-line tilknyttet TOMRA. COOP Danmark vil med dette være den første butikkjeden i Danmark som introduserer donasjonsmuligheter på deres pantemaskiner på nasjonalt nivå. For nærmere kommentarer, vennligst kontakt Amund Skarholt (tlf. 97 55 94 25). Asker, 13. juni 2008 Tomra Systems ASA
 15. Jovisst har de det. Var visst for trøtt på morgenen. Beklager
×
×
 • Create New...