Jump to content

AndersBB

Medlem
 • Content Count

  587
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

AndersBB last won the day on november 26 2017

AndersBB had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Hva syns dere om chartet til TOTG? Høyere bunn satt 16.4 i forhold til 2.1 og dobbel-bunn formasjonen ser ut til å være fullført. Innspill?
 2. Noen som kan hjelpe meg å finne et godt verktøy (gratis) som kan hjelpe meg å holde meg oppdatert på norske statsobligasjoner? Trenger ikke være live, men historiske data (grafer) hadde vært flott.
 3. Takk for svar! Noen flere innspill? Flott med flere meninger. Har ikke trykket på kjøp-knappen helt enda selv :)
 4. Hei igjen. lenge siden. REC står nå i under 3,50,- Noen som har vurdert å plukke litt i denne igjen? Snakk om upopulær og undervurdert aksje. Ekstrem risiko, men også mulig oppside. 1) Høy oljepris gjør alternative energikilder mer attraktive 2) Atomerergi på defensiven. 3) Store investeringer er allerede gjennomført 4) REC har hentet mye kapital i markedet gjennom flere emisjoner og er forhåpentlig ferdig å suge ut penger av investorenes lommer for en stund 5) Nedlegging av utkonkurrert norsk produksjon er "endelig" gjennomført 6) Dystre fremtidsutsikter muligens innbakt i kursen 7) Tegn til stigende investeringsvilje i markedene. 8) Mulige nye subsidier fra bl a tyske myndigheter? Tror denne vil stige hvis det kommer tegn til bedring i solmarkedet. Mulige faremomenter: 1) Fortsatt sterk konkurranse fra Kina 2) Fortsatt nedgang i waferprisene (falt ekstremt mye siste året!) 3) Ny emisjon med utvannende effekt for eksisterende aksjonærer 4) Fortsatt appresiering av NOK vil være dårlig nytt for REC Innspill?
 5. Det meste i boken hans er klipp og lim. Sikkert det der også. Men det har kommet frem at han har vært aktiv på børsen, men at han tapte svært mye i forbindelse med dette.
 6. Har svart på forespørselen din. :)

 7. Vil vise min respekt og støtte til alle direkte og indirekte berørte i forbindelse med den siste tids hendelser. Det er grusomme handlinger og håper alle på dette forumet har alle sine kjære i behold. Jeg vil samtidig avkrefte enkelte bekymringsmeldinger om at min profil kan knyttes opp mot mistenkte i saken. Jeg vil med dette ønske alle en god kveld videre.
 8. Takk for svar Sharp. Men jeg sitter faktist FORTSATT og lurer på det samme. Jeg har ikke fått beskjed fra noe hold om at jeg skal betale skatt på gevinster fra 2009. Vi nærmer oss nå 2011.... Jeg har sendt inn likning og alt stemte og slikt. Når betalte dere andre gevinstskatten deres? Fikk dere regning i posten? I så fall når da?! Svar til Sharp: Jeg fikk tilbake pengene fra overbeskatning fra min arbeidsgiver (sendte inn "for stort" skattekort). Har med andre ord ikke hørt en dritt ang mine aksjeinvesteringer og slikt fra skatteetaten. Er litt redd for å få en kjemperegning dumpende i posten en dag med masse ekstrarente og dritt... Kan de ha glemt meg?!
 9. har du satt deg inn i kinas utvikling mht aluimport? har du satt deg inn i verdens fundamentale makroutvikling? har du satt deg inn i de aller fleste tekniske chats nylig? har du satt deg inn i simpel investeringsfilosofi mht f eks diversifisering? Dette er spørsmål jeg håper du har satt deg inn i / vil sette deg inn i med tanke på den risikoen du nå velger å ta. har du rådført deg med meglerhuset ditt? Hva har de anbefalt? Jeg er veldig intererssert i å høre dette. Hva har de f eks fortalt deg om din risikoprofil for øyeblikket? Ellers; lykke til med investeringen. MVH Anders
 10. Homser har jeg ingenting imot, men løgnhalser kan jeg ikke fordra! Og jada, hører av og til på musikk jeg ikke vil snakke om her jeg også!!!
 11. Jeg kan jo starte med å selv trekke frem mine favoritter: - Hans Jørgen Lysglimts youtube kanaler: http://www.youtube.com/user/farmanntv http://www.youtube.c...FarmannTVNorway - Mises Instituttets youtube kanal: http://www.youtube.com/user/misesmedia - GreeneWave Capitals youtube kanal: http://www.youtube.com/user/cgreene34 - Peter Schiffs kanal (gode analyser!!!) http://www.youtube.c...er/SchiffReport - Daytrader Rockstar (helt ålreit TA fyr, har plukket opp noen tekniske tips) http://www.youtube.c...yTraderRockStar - Ron Paul's kanal. Mitt eneste amerikanske politiske idol. Er amerikansk sanator; representerer Texas. Presidentkandidat ved forrige presidentvalg. http://www.youtube.c...nPaul2008dotcom Til slutt en morsom videosnutt med god økonomisk tyngde. Vel benyttet tid! Anbefales!!!
 12. Mark Farber fortsetter sitt korstog mot USAs økonomiske politikk: http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article1961381.ece
 13. AndersBB

  Humortråden

  http://www.youtube.com/watch?v=OISGykO6Z7U http://www.youtube.com/watch?v=hMtZfW2z9dw
×
×
 • Create New...