Jump to content

Dreuf

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Dreuf

  CHFNOK

  Jeg har dessverre ikke vært borti det, men ble anbefalt av en venn å gjøre det, når jeg vurderte en fritidseiendom. Skriv gjerne litt på forumet når du finner ut om dette, informasjon er som oftest spennende. Sitter å lurer på å gå litt short igjen på CHF, 6,444 nå..
 2. Dreuf

  CHFNOK

  Kom faktisk raskere enn jeg hadde trodd, satt short med inngang på 6,375 og sikret gevinst i dag på 6,322. Burde kanskje kjørt en trailing stop-loss, da det ser ut til at nedgangen fortsetter, men etter 2xstoploss for 14dager siden, var det godt å se kontoen øke igjen. Nå kan man vel ikke følge RSI slavisk, men så lav som den er nå, skulle man tro at vi får en oppgang utover dagen, og da sitter jeg klar til å selge igjen. Jeg ser oljen er i dag 0,63% opp i dag, er det grunnen til at CHFNOK begynte å bevege seg i natt?
 3. Hei igjen. Har hatt bruker her en stund, men vært lite aktiv.. i mellomtiden har jeg rukket å rote meg inn i valutaverden. Noen som har gjort seg noen tanker rundt CHFNOK? Så høy som den er nå, er det vel liten tvil om at den skal ned igjen, men hvor mye, hvor fort?
 4. Dreuf

  S.I.P.A

  Noen som kjenner til firmaet? Ble oppringt derifra i dag. http://www.s-i-p-a.com/ Virket litt.. for meg..
 5. Hei, vet ikke om dette er rette plassen å spørre, men prøver for det. Jeg driver i bilbransjen, og tenkte jeg skulle over til Island og hente noen biler. Men hvor kan jeg kjøpe valutaen dems, og hvor kan jeg finne hva som er en reel kurs? Jeg har blitt tilbydd å kjøpe biler der i Euro, men jeg ser at kursen de regner mellom islandske kroner og euro varierer sterkt. Noen som har noen tips?
×