Jump to content

sharpshoota

Gullmedlem
 • Posts

  4 144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

sharpshoota last won the day on januar 7 2019

sharpshoota had the most liked content!

1 Follower

Previous Fields

 • Portefølje
  Trader

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

10 383 profile views

sharpshoota's Achievements

 1. Ja det enkle er jo ofte det beste 🙂 Men utrolig mye fine klokker der ute 🙂
 2. https://tv.nrk.no/program/KOID30001321 Tid er penger, sies det. Det vet ur-entusiastene Brian og Peter alt om. Hvorfor blir noen så begeistret av armbåndsur til flere hundre tusen kroner?
 3. Hva er vitsen med å bruke Etoro hvis det skal være en langsiktig investering ?....eneste "fordelen" med Etoro er vel at de er kurtasjefri og det har jo nesten ingenting å si hva kurtasjen er når du skal sitte 5 - 10 år i en posisjon. Da må du heller tenke over hva som er et trygt meglerhus som du kan stole på er der hele tiden. Bruk heller banken du har konto hos eller evt Nordnet..
 4. Hei Har du en bank hvor man kan handle aksjer så ville jeg snakket med en megler der, de har ofte litt mer peiling på hvordan man bør gjøre dette. Hvis ikke du har tilgang til megler så får du opprette konto en plass siden du kommer til å trenge det for å få aksjene uansett. Lykke til!
 5. Hei Ser at dette er er en index ETF som er OTC (off-the-counter) , på norsk er det det som kalles unoterte aksjer. Da forstår jeg at det kan være veldig vanskelig få fatt i andeler her. Jeg handlet endel i unoterte i Norge før og måtte ringe megler som måtte undersøke hvor aksjer kunne skaffes siden de ikke er notert på børs. Vær særlig obs på at det fort blir mye mer i kurtasje og at spread mellom kjøper og selger ofte er stor....dette gjorde det såpass lite lønnsomt at jeg etterhvert valgte å styre unna de unoterte aksjene.
 6. måtte bare le litt av den med tanke på gamestop & wallstreetbets 🤣
×
×
 • Create New...