Jump to content

sharpshoota

Gullmedlem
 • Content Count

  4 079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Everything posted by sharpshoota

 1. sharpshoota

  My next ride :)

 2. sharpshoota

  My next ride :)

  Ascari A10 Supercar Denne er helt rå! , liker lyden.. Skulle gjerne hadd et sånt også: AW109
 3. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 4. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 5. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 6. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 7. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 8. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

  Mathias Eick Midwest - Dakota - live at Nasjonal Jazzscene 27.02.15
 9. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 10. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 11. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 12. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 13. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

 14. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

  Eminem, Linkin Park & Alan Walker - Legends Never Die
 15. sharpshoota

  The passion of the top athletes

  Tenkte å lage en topic om toppidrettsutøvere og deres tørst og søken etter suksess. Veldig mye det samme som man finner hos topp tradere.
 16. sharpshoota

  The passion of the top athletes

  Foreldrene så tidlig at Fabiano Caruana kom til å bli noe helt eksepsjonelt. Han var så lur at stormester Garry Kasparov advarte foreldrene mot å satse på sjakk. https://www.nrk.no/sport/xl/var-sa-smart-at-han-ble-fraradet-a-starte-med-sjakk-1.14285413 Long Story Short: In Conversation with Fabiano Caruana
 17. sharpshoota

  Litteratur og online ressurser

  The Stock Market Crash of 1987 | Cancel Crash
 18. Har lest endel på amerikanske forum , der har de ofte journaler . Har sett at her kan man faktisk lære mye av andre og seg selv. Derfor starter jeg denne lille journalen. Håper kanskje flere kommer med slike så kan man komme med råd til hverandre underveis. Har brukt mye tid på å finne ut av ting siste måneden , oppdaget at jeg ikke lenger hadde noe god risk/reward og satset mye for å ta rask liten gevinst...ikke bra. Har prøvd flere demoer fra forskjellige meglere , veldig mye forskjellig der ute. Tror det kan være lurt å være kresen når man skal bestemme seg. Mener ihvertfall på dette tidspunkt jeg har funnet noe som er godt brukbart. Har bestemt meg for å kjøre simulatortrening ei god stund framover for å se om jeg kan se gode jevne resultater før jeg switcher over til real money. Mange fnyser nok og mener at å kjøre i sim mode er bare tull, men der er jeg ikke enig. Klarer man ikke ta sim tradingen seriøst så klarer man ihvertfall ikke ta det seriøst med egne penger når det begynner å koke litt. Begynner der før men sakte øker fra små possisjoner til litt større...osv... metoden min er meget enkel , jeg trader aller helst med trenden og kaster meg inn når jeg ser breakouts etter en konsolidering som det heter så fint. Dette går inn under kategorien Price-action-trading, der man ikke benytter seg av indikatorer eller moving averages av noe slag. bare rene pene charts Veldig mange trader sånn, og jeg tror jeg har prøvd de fleste indikatorer uten særlig hell, det samme med MA ....funkert bare ikke for meg, mulig andre klarer det bedre... De som har lest endel her på forumet vet at jeg har benyttet meg av denne metoden før på vanlige aksjer og den fungerte faktisk helt ok. det store minuset ble at det gikk veldig mye i kurtasje til megler. Risk /Reward skal være minimum 1/2, helst 1/3 , det kommer til å bli maaaange tapere og mye motgang. Når det kommer til hva som skal trades så er jeg ennå litt usikker. eur/usd og usd/jpy har meget liten spread og lot størrelsen er liten så disse må med. kommer nok fram til dette etter en god periode med simulatortrening. ...så da fyrer vi løs fra hofta....
 19. 25th Hour- Trading the Unemployment Numbers *personlig synes jeg volatiliteten blir for stor rundt den tia...styrer unna og venter heller til noen timer senere... Testet ut demoen til AMP futures med Tradingview som plattform, fantastisk i mine øyne... men det er jo smak og behag. Mange sverger til DAS plattformen for å trade aksjer. prøvde den på demoen til Suretrader , lightspeed og CMEG , men jeg må si jeg synes den er veldig tungrodd... Bare det å skulle sette en stop-loss tar sin tid for en nybegynner der. Litt underlig er det også at det skal være så mye dyrere å trade aksjer enn futures. Men risikoen er dog veldig stor når man trader futures.
 20. sharpshoota

  Litteratur og online ressurser

  Live Mentoring Session with Trader - SMB
 21. sharpshoota

  The passion of the top athletes

  Stefi Cohen Talks Mental Strategies For Success With Training & Competition | Power Bites
 22. sharpshoota

  Aksjonærenes favorittmusikk

  Moonchild/In Your Quiet Place
 23. Sett veldig mye forskjellige videoer om trading på youtube og det er SÅ mye dritt der ute for å si det sånn. De aller fleste er bare ute etter å selge noe. Men i det siste har jeg funnet denne kanalen, her er de rett på sak og har ikke noe de selger såvidt jeg har erfart. Anbefales!
×