Jump to content

iGekko

Medlem
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

iGekko last won the day on november 25 2011

iGekko had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

iGekko's Achievements

 1. Ingen aksjer, kun cash til over sommeren.

 2. Har registrert meg som deltaker. Håper jeg får tid å bli med da...
 3. Jepp, det tekniske peker samme veien. Mener vi holder på med høyre skulder nå....samme tegn stort sett i det meste. Best å ta det lugnt :)

 4. ...continued... Nobelprisvinner Paul Krugman spår sammenbrudd i eurosamarbeidet. Tror Italia snart er bankerott, Neste stopp da blir Frankrike, tror Paul Krugman Link "Cash is King"....
 5. Nå går det til hælvete... Hellas, så Italia, så Frankriket, så Spania, så Euro'en. Sannsynligheten er der, og såpass høy at å ha penger i aksjemarkedet nå er ren galskap.

 6. Glad jeg ikke er i markedet nå.....

 7. Solgt Gjensidige også. I'm out!

 8. Jeg har kun investert i Gjensidige. For mye risiko samtidig som jeg ikke har tid til å analysere kortsiktige plasseringer.

 9. Må virkelig si at GOL har strekt på seg i det siste ... !

 10. RCL: Solgte i fallet etter lite populær guiding. Det var nok en risiko å ta å ha aksjen over tallfremleggelse. Tallene var bra, men alt hang på prognosene. Når "alle" er så positive, så er det nok med litt rusk til at aksjen faller mye. Det var derfor noen bjeller som skulle ha ringt! Analytikerne var for positive og aksjen var helt oppe i 291 f...

 11. RCL leverer tall 27. januar. Tre meglerhus ligger inne med en kjøpsanbefaling, en har sterk kjøp, en har akkumuler og en anbefaler salg. http://www.stocklink.no/Article.aspx?id=76560 "Pareto skriver at de ser for seg et nogenlunde nøytralt kvartal, med en EPS på linje med både guidingen og konsensus. Pareto ser en mulig oppside i risikoen på yielden da bølgesesongen har fått en sterk start. " "Pareto mener alle øyne vil ligge på guidingen for 2011" Jeg forstår ikke helt hvorfor aksjen har fallt så mye de siste dagene pga oppgangen ved guidingen av konkurrenten Carnival en kort tid tilbake. Men det er vel det klassiske fra meglerhus som ikke vil ha posisjoner over tallfremleggelse. Jeg henger på til 27 Januar og tror derfor på positiv guiding for 2011 for RCCL også.
 12. Kanskje ikke så sexy aksje blant mange, men virkelig anbefalt av flere meglerhus. Jeg har selv RCL i min portefølje. DnbNor Kursmål på 322 kr per aksje: Terra Markets: Terra Markets: Kjøp disse... • RCL (281,00) – venter sterk start på booking-sesongen. Høysesongen for booking av cruise starter vanligvis i midten av januar og varer til mars. Årets sesong venter vi at vil bli sterk drevet av generell styrke i industrien og gradvis bedring i amerikansk økonomi. Dernest vil trolig kaldt vær i USA og Europa virke positivt på etterspørselen. RCL sin hovedrival, Carnival, la nylig frem en solid kvartalsrapport og ledelsen guiding støttet oppunder synet vårt om utsikter for et sterkt 2011-resultat drevet av god etterspørselsvekst og kostnadskontroll. "Jekker opp RCL" Meglerhuset til Danske Bank oppgraderer Royal Carribean Cruiseline til en kjøpsanbefaling med et kursmål på 340 kroner, opp fra 260 kroner. Meglerhuset nevner tre grunner til oppgraderingen av cruiserederiet. For det første var Carnivals guiding og deres positive utsikter for 2011 bedre enn ventet. Videre tror meglerhuset at tidlige indikasjoner på at den kommende Wave sesongen vil overaske positivt. Til slutt ser meglerhuset en ekspansjon i verdsettelses multipler grunnet bedret forbrukerforhold og inntjeningssynlighet i 2011/12. Hever estimatene DnB Nor likte også Carnivals guiding og tar oppe estimatene for RCL med rundt 2 prosent. DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på RCL og vi tar kursmålet opp fra 48 dollar til 54 dollar, som tilsvarer 322 kroner, pr aksje. Wave sesongen er mellom januar og marsj og er perioden der cruiserederiene gir sine beste tilbud for det neste året.
 13. Jeg er inne i markedet igjen. Gjorde stor feil å være for passiv i høst. Heldigvis var jeg inne i markedet via fondssparing. Jeg satser fullt på RCCL i første halvår av 2011. Kursmål er fra ulike meglerhus mellom 280 og 300.

 14. RCCL steg 8,16% i dag etter guiding på konkurrenten.. Link til Stocklink
×
×
 • Create New...