Jump to content

alufish

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Hei, hvordan går det...bull eller bear ?

 2. En skikkelig krisebank Den irske banken er i dyp krise og det koster snart 40 prosent i året å sikre seg mot ytterligere tap på lån til banken http://www.hegnar.no/bors/article509127.ece
 3. China Inflation May Be Too Hot for Controls Amid Cash Glut http://www.bloomberg.com/news/2010-11-22/china-inflation-volcano-may-prove-too-hot-for-controls-after-cash-surge.html Er dette en tikkende bombe?
 4. http://www.bloomberg...ocks-bonds.html Verd å lese. Priskontroll har ALDRI fungert i lengden - er som å legge et lokk på en trykk-koker.
 5. Bruker selv aktivt gearing, litt avhengig av momentet i markedet. For øyeblikket er jeg maks gearet mht til NHY og GSF som begge viser bra takter. Etter hvert som kursen stiger så kjøper jeg som regel enda mer. Litt farlig strategi hvis markedet skulle snu, derfor må man bruke stop loss aktivt.
 6. http://www.cnbc.com/id/38849031 Recovery in Danger as Firms, Homebuyers Cut Back
 7. http://seekingalpha.com/article/222141-things-are-only-going-to-get-worse-for-housing?source=hp_wc vel verd noen minutters lesning.
 8. Fvn hadde en glimrende oppsummering av helgens G20 møte: " - og viser at de både kan støtte opp under ny vekst og redusere den enorme statlige gjelden mange land sliter med" Jo mer ullent jo mindre troverdig. For meg blir det en gåte hvordan veksten skal opprettholdes samtidig som man foretar innstramminger i 100 milliarders klassen.
×
×
 • Create New...