Jump to content

SØKstudenten

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Portefølje
  GLI LUCK SKILLZ
 1. Blir nok tungt i det minste, ryktes om et erstatningskrav i 100 milliardersklassen fra washington. Oppkjøp er heller ikke umulig, hvertfall hørt at exxon drev å vurderte det.
 2. Kanskje lurt å sitte med mindre eksportutsatte aksjer fremover nå, hvis det blir så ille som ekspertene frykter. Blir spennende på børsene fremover, mange her inne som tror det blir en double dip? Tror selv på en moderat korreksjon.. EU/IMFs nødfond holder nok oss unna avgrunnen denne gang, så lenge landene som sliter kutter gradvis så produsentene får litt tid til å tilpasse seg:)
 3. Spennende, hva er det du ser på når du setter sammen disse metodene? Er ganske nybegynner på dette, og har stort sett bare brukt P/E og SØKkunnskapene mine hittil, og selv der er jeg ikke helt stødig, men blir stadig bedre. Kjøpt noen bøker også for å få litt mer kjøtt på beinet, så om ikke annet kan jeg lese postene igjen om et par mnder og se om jeg forstår mer da
 4. Volatil aksje for tiden ja, kanskje lurt å holde seg unna denne med mindre man daytrader med kirurgisk presisjon:) Hva tror dere om aksjen videre, er det noe potensiale i den, eller blir den liggende med brukken rygg helt til BP får stoppet lekkasjen?
 5. Aiai, uff da vel, hva kan man gjøre.. får følge magefølelsen neste gang
 6. noen som har nordnet, og kan fortelle litt om dem?
 7. Ser at jeg burde vært tidligere ute ja, aksjen har vel falt med ca 30% nå, og da har den nok tatt størstedelen av fallet allerede. Exxon aksjen gikk også ned rundt 30% etter valdez i 89 tror jeg, og selv om dette for kan bli en god del værre så er nok mesteparten av muligheten forsvunnet her ja. Sånn går det når man er treig
 8. Lurt å selge short nå? eller er det såpass usikkert at man bør holde seg unna? Virker som aksjen er veldig ryktedrevet nå, og når det står i media at utslippet i værste fall kan vare til august? (husker ikke linken, men kan prøve å finne den), så er det kanskje ikke umulig å tjene noen kr der.. Hva tror folket?
 9. Spennende tider fremover ja, tror også på fall i GBP:) Hva er dette sp eller stockpro som dere snakker om? noe verd å få med seg?:)

 10. Jepp, Norge har kommet rimelig billig unna sammenlignet med de fleste andre i-land. Kjedelig for de "fornuftige/velstående landene i eu som må betale for festen til sør-europa, men det blir fort sånn når medlemslandene i unionen har så forskjellig utgangspunkt, og de prøver å holde seg til en finanspolitikk:) Tror du valutaunionen deres klarer seg? (3...

 11. Trives bra allerede:D blir spennende å se hva som skjer med piigs og eu, "nei til eu" folka har det sikkert morsomt nå :P Hva tror du om nasjonalgjeld, olje og råvarepriser fremover?

 12. Hiver meg med jeg også, stiller som SOKstudenten
×
×
 • Create New...