Jump to content

Pinkie

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pinkie last won the day on november 28 2010

Pinkie had the most liked content!

Previous Fields

 • Portefølje
  GDHI.pk AMSZ.pk GHII.ob CDIV.pk

Pinkie's Achievements

 1. Gikk dårlig med tråden min, men hvis du googler og finner IHUB/Investorshub og taster inn MICRO Insider og search boards finner du de nok. Trenger nom et lite kurs jeg i moderne teknikk.
 2. Hei Sharpshoota My link Håper dette gikk bra. De som holder linken kaller seg Losingmoney og Insiderbuys. Seriøse gutter som sjekker Edgar databasen og har visse kriterier for de som de kjøper. Bruker typisk $5- 10k per trade og er etter 5% eller mer pr trade som profit. Trådene er på Investorshub og heter MICRO Insider og MICRO Insider pinch plays. Husk og sjekk ut de øverste merkede meldingene på trådene og Show Info og legg igjen mailadr din så får du en melding hver gang de legger ut. Det kommer muligens en ny en før markedet åpner på mandag om den de sjekker ut møter kriteriene sine. Håper dette gikk bra.
 3. Hei Sharpshoota! Har hatt problemer med og få postet på denne linken. Antagelig mine fingerproblemer. Takk for linken til konkurransen. Etter litt startproblemer fant jeg en link på IHUB til signifikante innsider kjøp som har vært til god hjelp. De poster kun tickere som de selv kjøper og er veldig hjelpsomme i motsetning til de fleste andre linker der. Typisk er litt mindre selskaper med pps $1 til 5 og med godt volum. De har også en tråd til pinchere der. Vet ikke helt om det er lov til og oppgi linken her, men de har en veldig god track record.
 4. Jeg er ny på dette forumet og relativt ny på og trade aksjer. Jeg har selv fattet interesse for amerikanske aksjer. Har funnet en god site med varsler om swingtrade, hvor de varsler om større insiderkjøp i selskaper med en del gitte parametre. Typisk ser de etter +5% i løpet av en 4-5 dager. De har en veldig god statistikk på dette. Selv trenger jeg litt mer kapital før jeg kan begynne med dette pga kurtasje og relativt små gevinster til og begynne med. Ellers har jeg også fattet interesse for OTC og pinksheets. Et veldig uoversiktlig marked med mye scams og manipulering, stor volatilitet, men også stor oppside hvis man klarer å plukke riktig aksjer. Tror selv jeg har funnet 2 selskaper med stor oppside. GDHI.pk China food service corp, distribuerer vestlig mat og vin til verdens hurtigst voksende middelklasse i Beijing, Kina med stor appetitt på vestlige produkter. Noe høyt antall aksjer med en float på 1.15 milliarder, men med en god og transparent CEO. De har utstedt warrants som kan innløses på $0.025. Sist omsatt for 0,0011. De er i startfasen og har nylig nått 600 butikker som kunder og med et mål om å nå 1000 innen året er omme og å ha en positiv cash flow ved årets ende. Et langsiktig case på 12-18 mnd minst etter min mening. AMSZ.pk driver med massasje og akupunktur mm. De er profitable siste kvartalsrapport og med nylig annonsert at selskapet ønsker a kjøpe tilbake opptil 10 mill aksjer i det åpne markedet. Venter på nyheter om 2 ny lokaler som snart skal være klare for åpning også. Float er 115 mill og hvor litt mer enn floaten holdes av sterke hender som akkumulerer og holder. Sist omsatt for $0.005. Ingen reelle salg av aksjer på denne kursen, så mest air shares Volum og momentum er nøkkelen her. Et case på uker eller mnd itror jeg
×
×
 • Create New...