Jump to content

Golddigger

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Golddigger last won the day on juli 29 2012

Golddigger had the most liked content!

Previous Fields

 • Portefølje
  Bionor, Funcom, GJF, GTB

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ja, kjære medlemmer da er det på tide å tjene litt penger igjen Vil nok en gang komme med en anbefaling på FUNCOM for de som har et halvt år til 10 måneders perspektiv. Aksjen vil nok svinge litt opp og ned før The Secret World lanseres i April, men håper og tror den vil ligge rundt dagens nivå og gjerne litt høyere. 500.000 har allerede signert opp for betatesting av the secret world noe som er det høyeste tallet funcom har hatt noensinne. Personlig så tror jeg ikke du kommer til å angre hvis du kjøper deg inn i dag, tror kursmålet om 8-9 md vil være 18-19 kr....
 2. Hei kensher. Hvis du ser på de aller rikeste i Norge, så har de ingen utdannelse ellers har de veldig lite. De er nok ingen kleppere i matte heller, men kan finans og økonomi, og det er vidt forskjellig. Jeg var også akkurat som deg bare jeg begynte når jeg var 12 år. Mamma måtte underskrive i banken at jeg fikk kjøpe 4 stk dnb aksjer til 25 kroner stykket, he he. Good times. Uansett så trenger du ikke noen formell utdannelse, aksjemegler er ingen beskyttet tittel, men de fleste foretak tar inn folk med økonomisk bakgrunn. Jeg tenker som så: Hvis du har en hobby og vil gjøre den til jobben
 3. Ser nok ut til at aksjen har funnet et bunn nivå på kr. 6,60, kort og langsiktig ser det bra ut, trenden ser ut til å styrke seg med økende volum som styrker prissettingen av aksjen, samt at du har hatt lave volumer i nedgang i aksjen. Tror på videre oppgang.
 4. Prøvde å finne en mappe av Sølvtrans uten hell, så jeg begynner på den første tråden.Tror at dette kan være et interessant kjøpsobjekt. Her tror jeg man kan være tjent med å bunkre opp litt aksjer før 17. februar.Noen som har noen meninger?
 5. Golddigger

  SKATT

  Takk for godt svar. jeg mente på slutten at jeg måtte betale 28 prosent utbytteskatt. :) Ville du anbefale AS eller handle privat?
 6. Golddigger

  SKATT

  HJELP! Jeg lurer på noen og håper at de som vet svaret svarer. Jeg vet at det er 28 prosent skatt på realisert utbytte på aksjer, men er det lurere å opprette et AS for så å reinvestere? Jeg tror det er sånn og trenger hjelp hvis det ikke er sånn. Min teori. INVEST AS: Kjøper aksjer for 100.000 kr, de kjøper og selger om hverandre. etter et halvt år er det 150.000 på kontoen, de fortsetter å trade og i desember har de 200.000 styret beslutter å ta ut 70.000 kr i utbytte til eiere. Kan et AS reinvestere i aksjer uten å skatte? og bare skatte av utbytte? eller hvordan er det? Da kom
 7. Noen som tror JIN vil bli attraktiv de neste 6 md? Noen som har noen antagelser hvor tørrbulk tar veien? Hva syntes dere om prisen på aksjen?
 8. Gjort litt analyse rundt Alpha Gold Corporation (ALQ) Aksjen handles på Canadian Venture Exchange 0,09 canadiske dollar. Dette er en pennystock som ikke har forandret seg mye i det siste. Selskapet viser til store forekomster, de har borret mange hull og tatt ut en del metaller, det er fortsatt en god del igjen. Jeg tror at vi vil gå inn i en stille mai,juni,juli,august måned og at kobber og gull vil stabilisere seg og stige. Hvis økonomien skal få seg en smell vil i hvertfall gull øke, noe som gjør aksjen mer attraktiv. Jeg har et personlig kursmål på 0,14 dollar. Aksjen anbefales til kjøp.
 9. HO HO HO- Godt nytt år, hemm.... Nå tjener vi penger på funcom siden jeg sa før jul at dere burde laste opp aksjer, fra en kurs da på 3,50 har den nesten gått opp 3 kroner. Men det er ikke for sent for den som vil tjene litt ekstra cash dette året, sommerferien min er allerede i boks Ikke bli nervøs på grunn av at kursen har gått så mye opp, aksjen er fremdeles billig. Selg halvparten etter lansering og sitt på halvparten å la pengene jobbe for dere.
 10. FUNCOM-opp,BWO-opp - kjøp, kjøp, kjøp

 11. Har studert Funcom i ca et halvt år. Kjøpte rundt 3,50. Er veldig sikker på at man kommer til å høste gode gevinster hvis man kjøper seg inn nå, mye spennede kommer til å skje nå på slutten av året og fremover mot 2011. - Nytt spill med gode tilbakemeldinger - The Secret World. MMO spill, god grafikk, folk er spente, de gjør spillet enda bedre før release mm. Jeg tror spillet kommer i 2011 enten andre eller tredje kvartal, dette blir kun spekulasjoner fra min side... Tror med dette at vi kan se for oss nye aksjepriser lik dem vi så med AOC.
×
×
 • Create New...