Jump to content

Nickless

Medlem
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nickless last won the day on januar 20 2011

Nickless had the most liked content!

Nickless's Achievements

 1. Det er sant. Men håper at de store har lært fra før siden de har blitt tatt for dette før. Er forøvrig kallt inn til ekstraordinær generalforsamling i mars så jeg idag. Mulig ny mann skal inn i styret, noe som jeg håper styrker selskapet :)
 2. Satser på at det går greit :)
 3. Publisert: 23.02.2011 - 11:21 Oppdatert: 23.02.2011 - 11:42 I dag såvidt jeg kan se? EDIT: Du har visst rett, kom over http://dt.no/nyheter/borsen-vil-se-pa-eltek-1.5971778
 4. Hei. Leste idag at Eltek mulig har gjort ulovlig innsidehandel. Kan det få noe å si for aksjekursen som er nå, eller er det rett å slett ledelsen som vil få svi for dette? Takker for svar
 5. Vurderer å hente meg noen aksjer innenfor DNO i morgen, en god idè, eller er jeg for seint ute?
 6. Hei. Ser på teknisk analyse på Hegnaronline. Men kan egentlig ingenting om det (hvilke grafer som er viktig å se på osv). Noen som kan gi meg en rask innføring i hvordan dette egentlig gjøres?
 7. Hjertelig takk for svar, Sharpshoota
 8. Hei. Hvis det skulle oppstå en korreksjon, vil man da få en slags advarsel på forhånd slik at man har mulighet til å selge aksjene sine, eller vil bare aksjeprisen plutselig bli endret? Takker for alle svar.
 9. Hei. Er EK per aksje det samme som aksjeutbytte?
 10. Skjønner Takker for svar og velkomst
 11. Nickless

  Korreksjon

  Etter hva jeg har forstått er det fare for en korreksjon, burde man da selge det man da har så fort som mulig, og heller kjøpe seg inn igjen hvis disse aksjene skulle falle drastisk i verdi?
 12. Takker for svar :) Da velger jeg å sitte på dem en stund, og se hvordan det går =)
×
×
 • Create New...