Jump to content

svennis222

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

svennis222 last won the day on mai 28 2014

svennis222 had the most liked content!

svennis222's Achievements

 1. Hva tror dere resultatet av dette blir? At OBOS medlemmer får tilgang til flere og rimeligere boliger på sikt. Eller bare at BWG får monopol på å bygge for OBOS, til en høy markedspris? Ellers synes jeg OBOS bygger stygge g simple bygninger. De har aldri tapet som valgmulighet på veggene etc. Og de er heller ikke billigere enn markedsprisene, ofte det motsatte.
 2. 1) Årsaken til å eie egne aksjer er som regel at man lettere kan utvide aksjekapitalen, gi aksjer til ansatte etc. Styret har trolig ikke funnet grunn til å eie såpass mange aksjer, det finnes også regler på hvor mye aksjer et firma kan eie av seg selv. 2) Generalforsamlingen er jo stor sett et offentlig tilgjengelig dokument. Dermed er det trolig bestemt i offentlighet for lenge siden, men først skjedd nå. Markedet har trolig tatt det inn over seg allerede. 3) Dette kan være intern prisatt, ut fra avtale for lenge siden. 3)
 3. Noen som har lest den nye boken om han? Kan den anbefales og ønskes til jul, i såfall? For en mann, mistet litt respekten for han i det siste. Han skriver jo knapt om sine venner lengre, selv når det er negativt å skrive. Blitt hans propaganda magasin, til egen vinning.
 4. Ingen som vil dele en spotify liste som er grei å ha på øret når man daytrader? =)
 5. NEI! Det ble en internettbutikk! Og nå ny konkursbegjæring. Men han skal ha kudos for å kjempe!
 6. Russiske myndigheter bruker laks som en politisk trussel mot norge. Kjenner en fiskeriforsker som var over der, da norsk laks ble plutselig sperret fra russland. Forskerne i Russland bare latet som ingen ting og forsvarte deres modell- enda de visste den var feil. Det var umulig å få så mye gift inn i en fisk- uansett hvor mye man ville.
×
×
 • Create New...