Jump to content

Jørgen Skadsem

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Portefølje
  jason shipping
 1. Hei. Noen som har link til et chart av hovedindeksen på Oslo børs fra de siste 15-30 årene? Har lett litt, men finner kun 10 år. Takk
 2. Hei. kan du legge ut bilde av chartet litt oftere? Jeg ønsker å lære meg å lese candel sticksa bedre så det hadde vært fint om du villa lagt dem ut slik du av og til gjør. Takk :)
 3. Hei. Er det kun trend og motstandsnivåer du ser på når du trader eller trader du også på politik, naturkatastrofer, terror osv også?
 4. Hei. Noen som har noen formening om hva som skjer med Marine Harvest nå? Går inn i en dåligere sesong med tanke på avlingen av laks. Treffer også en motstand snart på rundt 80kr. De har varslet et bra utbytte og leverer Q1 rapport 30 april. Hvilken vei skal det videre? Har også sett litt på Seadrill. Har lenge vært i en stigende trend og det virker som Fredriksen bare skyter inn mer penger dersom det går dårlig. Om man er ute etter bra utbytte, er dette aksjer som er veldig bra etter min mening.
 5. Hei. Noen som har et bra program for tekniske analyser hvor jeg kan tegne støttenivå og trendkanaler osv. til Mac? Har lett lenge, men finner bare til microsoft :S
 6. Noen som har en formening om hva som vil skje videre med denne aksjen?
×
×
 • Create New...