Jump to content

Notus2k

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Så ut som en price gikk inn i consolidation periode der, døde hvertfall veldig ut.. Sundetinvest; Ja, har førsøkt meg litt frem med MT4 og liker det godt! Så du hadde laget det klart med parene i tabs, akkurat sånn jeg har sett for meg å legge det opp! :)
 2. Ja, forstår hva du mener! :) Har det som en av mine regler også, skal alltid vente til ny bar dukker opp! Er nok litt igjen til demo tradingen begynner, har som sagt litt igjen på trading planen min. Ting tar litt tid pga holder på med flytting og maling av nytt sted så maling får ha første prio litt til :) Sitter å ser på chartene en del uansett da, hvor å få litt chart time. Merker det er en VELDIG stor forskjell mellom det å forstå det teoretiske og det faktisk å kjenne det igjen i et live marked! Så veldig fin ut det siste traden din der, en litt "Space" før det kan bli litt motstand! :D
 3. Se her ja! Kom skikkelig i gang med engang! :D Veldig fin trade med bias på din side! Kjører du pending entry som går inn hvis engulfing baren breaker?
 4. Åja, takker for forklaringen! :) Har ikke helt funnet ut hvilke broker jeg skal begynne med, men vil hvert fall ha tilgang til MT4 :) Prøvd meg litt frem med MT4 og liker den hvordan jeg kan lage og sette opp ting slik jeg liker det.
 5. Er ikke kjent med det chart programvaren du bruker. Den litt lengre blå stiplede linjen, er dette din entry? Og den grå stiplede linjen din SL? :) Bare lurer siden det da blir litt lettere å følge med! :)
 6. Takk skal du ha! :) Kan jo nevne at mye av metodene jeg skal bruke kommer fra FSO ( www.forexschoolonline.com ) Han som står bak den siden er kjempe flink rundt price action og har faktisk en god del gratis artikler for dere å lese om dere er interessert :) Denne siden har hjulpet meg veldig med å få en god forståelse av hvordan ting henger sammen! :)
 7. Fant du ut hvordan reglene var angående dette?
 8. Har sett at enkelte av dere har opprettet en slik type tråd, så tenkte hvorfor ikke jeg også? Det kan ha en god del positive sider, som god feedback osv. Har absolutt null erfaring med trading, men har lest nå non stop i snart et halv år :) Planen er å trade price action, med hovedfokus på å kombinere Support / Resistance med price action signaler. Kommer til å holde meg til D1 Charts mye på grunn av tidsmangel :) Blir ikke veldig mange trades på meg i måneden ca 3-6 men planen er at alle disse er av god kvalitet. Har ikke kommet helt i mål med min trading plan, men regner med alt er på plass og jeg begynner med demo trading om 1-2 måneder. Kommer til å legge ut Charts med entry, SL og profit targets slik at det er lettere for dere å følge med :) Safe Trading! Notus
 9. Veldig moro å følge med på deg sharpshoota :) Planen for meg når jeg endelig får skrevet trading planen min ferdig er å kun holde meg på D1, hvert fall i første omgang. Dette mye pga tids mangel og dermed trenger jeg kun å sjekke chartene etter US Close, da den nye baren kommer. (holder meg til en broker som har US Close time på candles, har gjort meg forstått at dette er det majoriteten av de som trader D1 holder seg til) Safe Trading!
 10. Åja, ja det er prosentene forståelige! :) Har ikke veldig mye erfaring med price action enda, begynner rett rundt hjørnet med demo trading. Mangler bare å skrive ferdig trading planen min :) Du får fortsette med updates når du er tilbake!
 11. Åja, takk for infoen! :) Det forklarer nok en hel del, syntes det virket som noe heavy profitt..
 12. Hei, nybegynner med price action så moro å se på tradene dine! Lov å spørre risk du kjører per trade? :) Keep on the good work! :) God Helg!
×