Jump to content

steini777

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

steini777's Achievements

  1. Takk for svar. Men når jeg logger inn på plus500.no hvor jeg handlet aksjene, så finner jeg ingen statistikk over hva jeg har kjøpt. Virker som alt er blitt slettet? Trykket meg inn på "lukket posisjoner" og velget riktig tidsrom, men ingenting å finne der
  2. Jeg forsøkte meg på litt aksjehandel i fjor for første gang, men er usikker på føring i selvangivelse og "Aksjer og fondsandeler (RF-1059)". Jeg kjøpte noen Seadrill aksjer for ca 2300 i mai 2015 og solgte dem for ca 2800. Hvordan fører jeg dette?
  3. Jeg har vurdert å kjøpe aksjer i olja, men jeg lurer på følgende: Hvis jeg f.eks kjøper oljeaksjer til 50 dollar fatet, når dollarkurset er ca 8 og jeg kjøper 50 fat, da betaler jeg 20000kr Og hvis prisen stiger til 100 dollar fatet, og kurset kanskje er helt nede i 5 hvis man er maks uheldig, da selger jeg kun for 25000kr? Stemmer dette regnestykket eller tenker jeg feil nå?
  4. Hei! Jeg er helt ny på dette med aksjehandel. Jeg har klart å fått handlet meg noen aksjer gjennom programmet "Plus 500". Det jeg lurer på, er hvordan jeg selger aksjene. Trykker jeg bare på "Lukk posisjon", så blir dem solgt? Kanskje et dumt spørsmål, men må jeg vente til noen kjøper dem eller er det "børsen" som tar aksjene inn for videresalg? Jeg er litt grønn på hvordan dette egentlig fungerer.
×
×
  • Create New...