Jump to content

Cashmoney96

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Cashmoney96's Achievements

 1. Okey, har sendt dem en mail nå. Men ett annet spørsmål. Er det negativt å benytte en nettmegler hvis valutaen blir gjort om til USD? Tenker bare at hvis jeg putter inn penger og det blir vekslet til USD om jeg taper penger på det, eller har ikke det noe å si?
 2. Hei På pluss500 står det at man må sende inn ID og kontoutskrift av addresse innen 10 dager får å kunne ta ut penger. Jeg får ikke rukket det før de 10 dagen og det er bare 1 dag igen. Jeg venter på et brev iposten, så får ikke sendt det inn innen 3-4 dager. Lurer på om jeg kommer til å miste alle pengene jeg har tjent hittil hvis jeg ikke rekker å sende inn dokumentene inn de 10 dagene?
 3. Vet du om jeg må betale skatt for de 11 tusen jeg tjente? eller hvor mye må jeg tjene før jeg behøver å betale skatt. Hvis alder har noe å si så er jeg 18 år.
 4. Kommer nok til å lese mer før jeg forsetter å kjøpe. Men på Pluss500 sin nettside under "User agreement Risiko Varsel" stod det - " Marginhandel innebærer at både fortjeneste og tap økes, med mindre du legger inn stopp tapeller en limitordre, kan du risikere å gå på svært store tap hvis posisjonen beveger seg i feilretning. Men du kan ikke tape mer enn saldoen på din Handlekonto." Betyr det at jeg er trygg på å ikke kunne tape mer en det jeg har på kontoen da?
 5. Men for eksempel Olje hvis den ligger på 50,55 og jeg velger "Lukk ved tap" når den når 50,45. Betyr det at jeg ikke kommer til å miste mer enn det jeg alleredet ville ha mistet fra 50,55 - 50,45?
 6. Så det hadde vært mulig at jeg måtte ha skyldt mer penger enn det jeg har? eller er det bare mulig å tape det jeg hadde vunnet? Det hadde ikke vært så farlig om jeg tapte de pengene, det eneste jeg lurer på er om jeg kunnet få en gjeld ellerno at jeg plutselig skylder mer penger enn det jeg har?
 7. Hei:) jeg lurer på om det er noe jeg ikke veit. Prøvde får første gang i går Pluss500 og la in 5000 ekte penger. Så kjøpte jeg olje og litt senere brent oil. Iløpet av igår til idag har jeg tjent 11 tusen. Fra 5000-16000. Bare lurer på om det er så enkelt som dette? eller er det en hake jeg ikke veit om? Har hørt sånn CFD greier er veldig risikofyllende, men jeg ser ikke helt hva som er risikoen untatt av at jeg kunne ha tapt de 5000
×
×
 • Create New...