Jump to content

Corvus

Medlem
 • Posts

  646
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Portefølje
  BLO-GRO

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Corvus's Achievements

 1. Hoffa etterlyser gamle kjenninger.

 2. Hegnar Media har en bra bok som heter "Aksjeskolen" Prøv den, den er ganske informativ
 3. Corvus

  Gullmedlem

  Hvis hensikten er å opprettholde forumet er jeg enig. Da må det tilfelle gjøres klart. Jeg betaler gjerne hvis det er et være eller ikke for forumet, men ikke for å få hengende et gullmedlem rundt halsen
 4. Corvus

  Gullmedlem

  Jeg skulle akkurat til å registrere meg som "Gullmedlem". Overraskelsen var stor da det plutselig ble snakk om betaling. Dette synes jeg ikke noe om. Egentlig er det jo de mest ivrige skribentene som gjør at det ennå er aktivitet på forumet. Nå blir de avspist med gebyr hvis de vil bli gullmedlem. Nei,- dette var trasig!
 5. Hei haakonu! Kansje du finner noe på denne linken: UNOTERTE AKSJER Den er basert på rådata fra Norges Fondsmeglerforbund
 6. Hvis jeg sier at misbruket av sosiale goder er altfor stort , ja da blir jeg sannsynligvis stemplet som en avvikende egoist med god helse og inntekt. Hvorfor er det slik? Det er nesten ingen politikere som tør uttale seg slik pga. at de nesten automatisk vil bli ”misforstått”. Både du og jeg kjenner noen som mottar stønad uten at de er berettiget. Hvorfor skal jeg som har fast jobb og inntekt ikke bli trukket for de to eller tre første dagene når jeg har influensa???? Hvorfor kan ikke de som trenger sosialhjelp få mer, og de som bare utnytter godene knebles? Hvis vi tenker oss at 50 % er reelle stønadsmottakere, 30 % bør få redusert stønad og 20 % bør frataes alt, ja da får de trengende det de fortjener.
 7. Corvus

  VALG 2005

  Javisst gjør det. Var nok litt for tidlig oppe. Jeg får ikke til å endre pollen heller. Kansje Ståle kan redde meg ut av fadesen? Hvis ikke formoder jeg at kolonnen for "ANDRE" i 99% av tilfellene vil være VENSTRE.
 8. Corvus

  VALG 2005

  Hvordan er den partipolitiske sammensetningen .
 9. SELG: STL:126,75 Oljerelaterte papirer er overvurdert!
×
×
 • Create New...