Jump to content

Kelly

Trainee
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kelly

 1. Ikke børsmeldt akkurat. Men jeg har hørt at leverandørene er villige, Aker Drilling ønsker, og Statoil med flere aner ikke hvordan de skal klare å skaffe tilsvarende rigger som H6-riggene i tide. Mer enn en ting som ikke rimer hvis ikke det blir vedtatt bygging av flere ganske snart. Hva er det Statoil/Hydro venter på? Rigger fra verdensrommet?
 2. Bare et par børsdager igjen av den forlengede opsjonen på rigg nr. 3 og 4. Håper og tror på positive meldinger. Har ikke hørt noe mer enn det som er nevnt for lenge siden: Det blir minst 3 rigger i første omgang. Regner med at grunnen til at det ikke har gått ut melding om den tredje er at det er håp om å melde den fjerde også.
 3. Avventer? Jeg forventer at aksjen går en god del på kort sikt også. Anbefaler å kjøpe nå.
 4. Moroa har startet! Nå kan dere lure!
 5. Noen dager nå er det stort sett ESO som har kjøpt. MSI hadde et anfall her om dagen og solgte mye. ASC ble smittet men klarte ikke å imponere like mye. Nå har to solgt og en kjøpt. Følg med følg med. Dette er så spennende at jeg må ta en badetur og kjøle meg ned.
 6. Surt å ha solgt seg ut i denne aksjen. Men en kan jo håpe på en bedre inngang... Jeg ville kjøpt mer om jeg hadde penger.
 7. Galgenhumor og resignasjon preger aksjonærene nå. Kjøper og kjøper jeg. Er det flere aksjer der ute? Regner med noen fete kontrakter i kveld.
 8. Det ser ut til å bli 3 H6-rigger uttalte en innsider i dag. Hvorfor den personen sa dette vet jeg ikke, men noe positivt har skjedd. At en stadig jobber med å fremskynde ferdigstillelsen av den første riggen er også positivt. Prøvde å snike til meg mest mulig i sluttauksjonen uten at kursen vippet opp ti øre. Var litt for forsiktig. Så i morgen går det rett opp når jeg plasserer restordren.
 9. Vel det ble ikke boller og brus i dag heller. Hva gjør jeg nå? Banker Sara? Hun skryter av at hun er ute og har en netto gevinst på 645 kroner. Hun burde spandert en bolle i det minste. Crude Oil Fut 65.14 bør hjelpe.
 10. Har faktisk vært langsiktig siden 10 over 9 i dag. Det er ny rekord. Eller litt mer nøyaktig: DNB Markets Oslo Pareto Securities Hovedtavle 09:07:54 2 400 37,90 Nordnet Securities AB Pareto Securities Hovedtavle 09:07:54 4 000 37,90
 11. Blir det bare en gjentagelse av det som er sagt tidligere på GF i morgen? Eller klarer de å sprite det opp? Uten konkrete nyheter kan dagen bli tøff for de som allerede har gnagsår på tålmodigheten. For sikkerhets skyld har jeg betalt husleia for denne mnd. allerede.
 12. Fikk solgt flere 10-talls k for over 40 i snitt. Har aldri realisert så mye gevinst som dette på en fredag før. Ikke i mars 2006 ihvertfall. Og de som kødder med bestemor....
 13. Kraftig kjøpssignal er herved gitt. Fra meg til dere.
 14. Hei Ivers. Du stiller tre spørsmål. Men det er egentlig bare ett. Hvorfor stiger ikke aksjen? (den stiger jo men for lite) Har gordt noen varp jeg også, kjøpt billige AKD opp til flere ganger. Flere gjør det samme. Det er en av forklaringene (altså vi trader). Og så ser vi at vi taper på det i forhold til om vi handlet andre aksjer. Det er også en av grunnene. Et par meglerhus har mer aksjer enn de har tenkt å sitte med selv. Det er en grunn. Og at disse meglerhusene selger gjør at enkelte blir lei / skeptisk. Kontrakter er ikke inngått (i hvert fall ikke offisielt). Om aksjen tar av i morgen eller om en mnd. har ikke jeg svar på, men hvis alt skal opp så regn med at AKD skal mye mer opp enn gjennomsnittet av aksjene på OSE. Det er ditt valg å eie eller ikke eie aksjene i mellomtiden. Selger du i morgen så er kanskje jeg kjøperen og du blir fantastisk mye mer frustrert enn du er nå hvis aksjen tar av sekunder senere. Lykke til. Tenk på all skatten du har spart.
 15. Siden det er fredag: Skål! Håper dere er like heldige som meg, og god helg. Bigger and better Norway´s Aker group, a pioneer designer and builder of semi-submersible drilling rigs in the 1970s, is aiming to rewrite the record books with its order for two sixth-generation units from its affiliate Aker Kvaerner. 17.02.2006
 16. Ingen smir fortere enn Aker Drilling på dette området. For aksjekursen sin del er det bra at selskapet venter med å annonsere rigg nr. 3 og 4 til de har solgt noe av kapasiteten til de to første. Og de som vet mest har størst tro på at rigg nr. 3 og 4 blir bygget (med bakgrunn i kunnskapen om pågående forhandlinger). Holder tidsskjemaet for alle de 4 riggene vil altså Aker Drilling ha 4 unike rigger lenge før evt. konkurrenter har bygget sin første (i samme divisjon). Og som kjent leverer aldri Aker Kværner Stord for sent, mest sannsynlig vil det bli en kraftig forsering hvis alle fire bygges. B)
 17. Ryktene sier at den første riggen mest sannsynlig har oppdrag når den er ferdig. Tror på alt som er postivt jeg, så jeg kjøpte i dag også.
 18. På en oljeoptimistisk børsdag var det mange som våget å vise at de har AKD-aksjer til salgs. Dette "skremte" ikke kjøperne før helt på slutten av handledagen. Da gikk de i hi (sikret meg 4800 da). Etter de rykter jeg hører benytter jeg anledningen til å fiske.... Og som Sara sier: Ikke fortell dette videre.
×
×
 • Create New...