Jump to content

Kelly

Trainee
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Kelly

 1. Ikke børsmeldt akkurat. Men jeg har hørt at leverandørene er villige, Aker Drilling ønsker, og Statoil med flere aner ikke hvordan de skal klare å skaffe tilsvarende rigger som H6-riggene i tide. Mer enn en ting som ikke rimer hvis ikke det blir vedtatt bygging av flere ganske snart.

  Hva er det Statoil/Hydro venter på? Rigger fra verdensrommet?

 2. Bare et par børsdager igjen av den forlengede opsjonen på rigg nr. 3 og 4.

  Håper og tror på positive meldinger. Har ikke hørt noe mer enn det som er nevnt for lenge siden:

  Det blir minst 3 rigger i første omgang. Regner med at grunnen til at det ikke har gått ut melding om den tredje er at det er håp om å melde den fjerde også.

 3. Avventer? Jeg forventer at aksjen går en god del på kort sikt også. Anbefaler å kjøpe nå.

  Rart at det kom børsmld om omsatt 900.000 aksjer idag 15.12 når det er omsatt skarve 700.000 idag på OSE.. Hva betyr det? enten at de meldes over børs mandag eller ... ikke vet jeg.

   

  Jeg sitter i AKD: vurderer å kjøpe mer, men avventer.. ESO ble hissige på slutten.. interessant.

 4. Noen dager nå er det stort sett ESO som har kjøpt. MSI hadde et anfall her om dagen og solgte mye. ASC ble smittet men klarte ikke å imponere like mye.

  Nå har to solgt og en kjøpt. Følg med følg med. Dette er så spennende at jeg må ta en badetur og kjøle meg ned.

 5. var innom klovneforumet HO en tur....bet meg merke i at AKD ble forsøkt pratet ned som bare det...I mine øyne ett sikkert kjøpssignal;)

   

  Surt å ha solgt seg ut i denne aksjen. Men en kan jo håpe på en bedre inngang...

  Jeg ville kjøpt mer om jeg hadde penger.

 6. :smile: Det ser ut til å bli 3 H6-rigger uttalte en innsider i dag. Hvorfor den personen sa dette vet jeg ikke, men noe positivt har skjedd. At en stadig jobber med å fremskynde ferdigstillelsen av den første riggen er også positivt. Prøvde å snike til meg mest mulig i sluttauksjonen uten at kursen vippet opp ti øre. Var litt for forsiktig. Så i morgen går det rett opp når jeg plasserer restordren. :smile:
 7. Vel det ble ikke boller og brus i dag heller.

   

  Hva gjør jeg nå?

   

  Banker Sara? Hun skryter av at hun er ute og har en netto gevinst på 645 kroner. Hun burde spandert en bolle i det minste.

   

  Crude Oil Fut 65.14 bør hjelpe.

 8. Har faktisk vært langsiktig siden 10 over 9 i dag. Det er ny rekord.

   

  Eller litt mer nøyaktig:

   

  DNB Markets Oslo Pareto Securities Hovedtavle 09:07:54 2 400 37,90

  Nordnet Securities AB Pareto Securities Hovedtavle 09:07:54 4 000 37,90

 9. Blir det bare en gjentagelse av det som er sagt tidligere på GF i morgen? Eller klarer de å sprite det opp?

  Uten konkrete nyheter kan dagen bli tøff for de som allerede har gnagsår på tålmodigheten.

  For sikkerhets skyld har jeg betalt husleia for denne mnd. allerede.

 10. Hei Ivers.

  Du stiller tre spørsmål. Men det er egentlig bare ett. Hvorfor stiger ikke aksjen? (den stiger jo men for lite)

  Har gordt noen varp jeg også, kjøpt billige AKD opp til flere ganger. Flere gjør det samme. Det er en av forklaringene (altså vi trader). Og så ser vi at vi taper på det i forhold til om vi handlet andre aksjer. Det er også en av grunnene. Et par meglerhus har mer aksjer enn de har tenkt å sitte med selv. Det er en grunn. Og at disse meglerhusene selger gjør at enkelte blir lei / skeptisk. Kontrakter er ikke inngått (i hvert fall ikke offisielt).

  Om aksjen tar av i morgen eller om en mnd. har ikke jeg svar på, men hvis alt skal opp så regn med at AKD skal mye mer opp enn gjennomsnittet av aksjene på OSE. Det er ditt valg å eie eller ikke eie aksjene i mellomtiden. Selger du i morgen så er kanskje jeg kjøperen og du blir fantastisk mye mer frustrert enn du er nå hvis aksjen tar av sekunder senere. Lykke til. Tenk på all skatten du har spart.

 11. Siden det er fredag:

   

  Skål!

   

  Håper dere er like heldige som meg, og god helg.

   

  Bigger and better

   

  Norway´s Aker group, a pioneer designer and builder of semi-submersible drilling rigs in the 1970s, is aiming to rewrite the record books with its order for two sixth-generation units from its affiliate Aker Kvaerner.

  17.02.2006

 12. For et pinglerykte! Det er jo flere år til.

   

  Skal det bli noe fart i selskapet, trengs mer enn to rigger; og skal man få oppdrag til disse (rigg tre og fire osv.), kan man ikke komme med dem i år 2011. Her må det smis mens jernet er varmt.

   

  Ingen smir fortere enn Aker Drilling på dette området. For aksjekursen sin del er det bra at selskapet venter med å annonsere rigg nr. 3 og 4 til de har solgt noe av kapasiteten til de to første. Og de som vet mest har størst tro på at rigg nr. 3 og 4 blir bygget (med bakgrunn i kunnskapen om pågående forhandlinger). Holder tidsskjemaet for alle de 4 riggene vil altså Aker Drilling ha 4 unike rigger lenge før evt. konkurrenter har bygget sin første (i samme divisjon). Og som kjent leverer aldri Aker Kværner Stord for sent, mest sannsynlig vil det bli en kraftig forsering hvis alle fire bygges.

  B)

 13. På en oljeoptimistisk børsdag var det mange som våget å vise at de har AKD-aksjer til salgs.

  Dette "skremte" ikke kjøperne før helt på slutten av handledagen. Da gikk de i hi (sikret meg 4800 da).

  Etter de rykter jeg hører benytter jeg anledningen til å fiske....

  Og som Sara sier: Ikke fortell dette videre.

 14. Etter en kjapp gjennomgang av dagens presentasjonsmatriell og kvartalsrapport er jeg styrket i troen på at AKS står foran en god utvikling i kvartalene fremover.

   

  Kortsiktig er aksjen kanskje noe usikker, ser man kun på tallene for denne Q'en er prisingen avskrekkende høy. Jeg hadde derfor håpet på ett fall i dag, slik at jeg kunne plukke aksjen.

   

  PA kundene er aktive i dag, akkurat det er spesiellt hyggelig - PA har vært nettoselger i flere måneder... (Kelly???)

  49107[/snapback]

  Jeg har kjøpt alt under 34 og solgt alt over. For noen dager siden begynte jeg også å kjøpe til 34 blank. Også i dag, men fortsatte å selge over 34. Høyner snart til 35. Selskapet er i pluss og inntektene øker i disse dager samtidig som utgiftene minker. Allerede om 3 mnd. vil til og med du se at selskapet er i storform. Kjøp (over 34).

 15. Håper ikke dette tar glansen fra AKS - optimister:

   

  Dette er for tiden aksjen jeg anbefaler til slekt og venner som ikke liker å gamble mye men som likevel er ganske pengegriske. Langsiktig. Ser ikke for meg den store oppgangen før ferien, men en bør ikke vente på den før en kjøper.

×
×
 • Create New...