Jump to content

Oppdateringen


Ståle
 Share

Recommended Posts

Visuelt sett er ikke så mye forandret, men gamle funksjoner er blitt forbedret, og det har kommet til noen nye. I denne posten kan du lese om noe av det som er forandret.

 

Tekstbehandingen (WYSIWYG)

Måten du skriver innlegg og meldinger på blir helt forandret, du har nå mulighet til å se hvordan posten din blir med en gang. Hvis du velger å forandre en farge, så kom det tidligere en "tag" rundt setningen som skulle ha en annen farge. Nå forandrer setningen farge med en gang, mens du skriver. Det blir som å skrive i Word eller lignende skriveprogram.

 

Avsteminger

Lag avsteminger med flere spørsmål. Tidligere var det bare mulig å ha et og et spørsmål. Nå kan du ha flere! Trykk her for eksempel.

 

Rask edit

Du har nå mulighet til å forandre på posten din uten å gå til en ny side. Denne funksjonen kalles "Quick edit" og er perfekt hvis du oppdaget en skrivefeil el.

 

My assistant

Denne funksjonen er blitt helt forandret. Uten å måtte laste opp noen nye sider kan du se dine PMer, søke, se nye poster mm.

 

Det kan hende det er noen feil ved forumet etter oppdateringen, men vi jobber med å fikse disse. Hvis du kommer over noe, setter vi pris på en PM fra deg. Du kan også skrive en post i denne tråden: http://www.aksjeforumet.no/forum/index.php?showtopic=1297

 

Ellers er det meste på engelsk enda, men det jobbes med en norsk språkpakke som vil bli innstalert så snart som mulig. Hvis det dukker opp noe som du ikke forstår er det bare å spørre.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Lage deg en bruker i dag for alle funksjoner. Helt gratis!

    Logg inn eller lag deg en bruker

×
×
  • Create New...