Jump to content

Tysk avis henger ut nordmenn!


Thomas_Andre

Recommended Posts

Tyskerne sliter. Og det er ikke hyggelig for dem å se at en tidligere "lillebror" velter seg i rikdom som de gjerne ville hatt litt mer av selv. Når så Hydro er en av tre eiere som legger ned en stor bedrift, kommer agresjonen på trykk. Det selger aviser å hetse oss pga. de nevnte faktorer. Harde tider i Tyskland, usikkerhet om fremtiden og litt misunnelse blir lett en giftig suppe når journalister koker det sammen, spisser det usaklig og vrir kniven rundt i såret.

 

Ikke så ulikt årsaksforholdene som ga oss rødgrønn regjering fordi man lenge har kunnet lese at vi har fått det veldig dårlig og urettferdig under borgerlig regjering, hvilket jo er en forfalsket virkelighetsbeskrivelse.

 

Hverken det tyske presseoppslaget eller grunnene til å skifte regjering i Norge, har noen som helst kontakt med de faktiske forhold. Misunnelse er vanskelig å unngå når den stimuleres av ansvarsløse journalister, enten de er norske eller tyske. Misunnelsen er mao sterkere enn seksualdriften både i Norge og Tyskland.

 

Jeg forakter journalister som ikke bidrar til korrekt presentasjon av fakta eller mer positive vinklinger på vanskelige problem. Så dette er egentlig et tema som handler om pressen. Det er den som er grådig og foraktelig, ikke nordmenn eller tyskere, fordi de serverer negative vinklinger som lurer folk til å tro at noe nytt er "avslørt". Det stimulerer det mest negative i menneskers holdninger og pressen tjener penger på det. Slik journalistikk er en så dårlig og umoralsk forretningside, at det er verre enn å selge heroin. :angry:

Link to comment
Share on other sites

Alle som har den minste kjennskap til Tyskland vet at Bild knapt kan kalles en avis. De er kjent for å ha et seriøsitetsnivå og redaksjonell kvalitet som får Se & Hør og Sunday Sunday til å fremstå som evangelieblader.

 

Det er minst like latterlig at Aftenposten ikke nevner dette i sin artikkel.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Lage deg en bruker i dag for alle funksjoner. Helt gratis!

    Logg inn eller lag deg en bruker

×
×
  • Create New...