Jump to content

REPANT skal levere 1600 maskiner


Recommended Posts

Endelig, gratulerer repa!!!

 

Repant KJEMPEORDRE!!!!

 

Det hjelper å klage på Hegnar Forum. Nå kom informasjonen til alle!

 

 

REPA - Kjempeordre til Repant Company news 2006-02-15 22:03:13

- Skal levere 1600 panteautomater til stor tysk kjede

 

Repant har signert kontrakt med en tysk dagligvarekjede om leveranse av 1600 panteautomater til 800 butikker. Kontrakten representerer det endelige gjennombruddet for Repant.

 

Repant har i lengre tid jobbet intenst med testing og salg i det tyske markedet. Nå betaler innsatsen seg. Repant har nå signert kontrakt med en stor tysk dagligvarekjede om leveranse av 1600 frittstående panteautomater av typen Global til kjedens 800 butikker. Alle maskiner skal være levert og installert i løpet av 1.halvår 2006.

 

- Vi høster nå fruktene av det utviklingsarbeidet vi har lagt ned de siste årene, og det samarbeidet vi har etablert med Digi. Dette er en meget god start på det nye året og kontrakten representer det totale gjennombrudd for Repant i Tyskland. Repant går nå over fra en utviklingsfase til en industriell fase. Kontrakten gir oss en solid plattform for vår internasjonale industrielle satsning, og således er dette en viktig kontrakt for oss rent strategisk, sier administrerende direktør Per Kverneland i Repant.

 

Repant har ambisjoner om å ta inntil 20 prosent markedsandel i Tyskland. Denne kontrakten betyr at Repant er i god rute til å nå dette målet. Det er særlig Repants frittstående pantautomat Global som har fanget det tyske markedets interesse. Kjedens 800 butikker skal ha to slike maskiner hver.

 

- Global er veldig kostnadseffektiv for kjedene. De kan trilles rett inn i butikk og tas i bruk. Global krever ingen utvidelse eller ombygging av lokalene. Vi har stor tro på at flere vil gå for denne løsningen i tiden fremover, sier Kverneland.

 

Repant tror kombinasjonen av en unik panteteknologi, godt markedsarbeid i Tyskland og samarbeidet med Digi vil bringe dem videre i det tyske markedet også i tiden fremover.

 

- Vi har testinstallasjoner på plass hos flere kjeder som fortsatt ikke har tatt beslutninger, sier Kverneland.

 

Drammen, 15. februar 2006

 

For mer informasjon, kontakt administrerende direktør i Repant Per Kverneland på tlf. 32 20 91 00 og mobil 908 53 339.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Lage deg en bruker i dag for alle funksjoner. Helt gratis!

    Logg inn eller lag deg en bruker

×
×
  • Create New...