Jump to content

Recommended Posts

Har man tro på Hval, burde tiden til å gå inn i den være nå. Hval har nå ute en emisjon på kr. 1.- der nåværende aksjpnærer kan tegne seg. Minimumsbeløp er kr. 30.000,- , det utgis ikke tegningeretter. Fordeling av de nye aksjene gjøres i forhold til hvor mye man har tegnet, forutsatt at man fra før av aksjonær - i tillegg er man garantert å få opprettholdt sin andel av selskapet. En mulighet er nå å kjøpe 1000 aksjer til kr. 1,50 og deretter tegne et passende antall a kr. 1,00. (kjøpekurs er nå kr. 1,30).

Informasjon finner du på www.sjokoladeriet.no

mvh

amatøren

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Da gikk det som jeg håpet, fikk 30K aksjer a kr. 1,00 (Med "inngangen" ble kostpris kr. 1,03 pr. aksje). Så får tiden vise hvor godt kjøp det var:

 

AKSJONÆRINFORMASJON 27 JULI 2007

 

 

Den rettede emisjonen på 3 mill kr i Hval Sjokoladefabrikk ASA til eksisterende aksjonærer med tegningsfrist i dag, ble overtegnet flere ganger, og de som tegnet seg får kun ca 12 % utover den prosentandel man hadde tidligere, eller minstetegningen på 30.000. Flere av de største aksjonærene tegnet seg, bl.a. Holding AS v/ Christen Sveaas tegnet en større post og daglig leder tegnet 10 %.

 

Overkursen på 2.4 mill kr tillegges overkursfondet mens aksjekapitalen økes med 0,6 mill kr.

Det er etter emisjonen 13.212.500 aksjer i Hval. Selskapets advokat Gunnar Hallenstvedt vil forestå aksjeregistreringen.

 

Produksjonen går for fullt da vi har store ordre som skal leveres i fra september og utover høsten. Ferdigvarelageret er nå fullt, og vi må bruke deler av emballasjelageret midlertidig. Emisjonen muliggjør ekstraordinære store råvareinnkjøp i sommer.

 

Salget i våre egne butikker ”Sjokoladeriene” har så langt i sommer gått bedre enn i fjor på grunn av dårlig vær.

 

Mandelprisene har gått tilbake og vi har låst prisen på leveranser ut 2008, mens kakaoprisen på verdensmarkedet øker fortsatt og det bekymrer oss da vi for tiden kjøper på spottmarkedet fordi kontrakten fra lang tid tilbake nå er utgått. Normalt har kakaoprisen falt utover høsten, og vi planlegger å binde prisene da.

 

 

Hval Sjokoladefabrikk ASA

R. Rune Forsberg

Daglig leder

 

En emisjon på lavt nivå i fellesferien har stimulert søtsmaken min - spørsmålet er om det blir noen sur svie?

 

mvh

amatøren

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Lage deg en bruker i dag for alle funksjoner. Helt gratis!

    Logg inn eller lag deg en bruker

×
×
  • Create New...