Jump to content

UKES PORTOFØLJEN MIN UKE 23


Recommended Posts

STRATEGI NOTAT UKE 32 http://www.analyse.co.nr/

 

Vi har tjent på våre possisjoner i short. Men er ikke fornøyd alikevell. Det har vært en vinglete uke. Våre forventninger er dette vil fortsette. Men vi skulle gjerne sett bedre avkastning på våre short possisjoner. For den som er er litt nervøs for svingninger i aksjer kan du velge å doble din possisjon i NHY å ta ut ELT. Vi velger å sitte med ELT til tross. Vi bemerker også at vi gjør endringer i vår stopp loss løsning. Har du ikke motatt mail om det gi oss tilbakemelding.

 

Vi tror dette er en forbigående korreksjon. Men markdet må videre ned før det snur. Vi anbefaler å kjøpe dager det faller kraftig. Og selge dager det gå mye opp. De forrige korreksjoner var ned 14-15 % det er desverre ikke noen grunn til å tro ar dette er annerledes. Videre vil dere merke i portoføljen at vi går ut av olje realterte aksjer. Og dermed også mye av vår norske portofølje. Prisen på olje er rekordhøy. Dette nivået blir ikke enkelt å opprettholde. I et allerede surt marked med fallende oljepris, vil det slå kraftigere ut i Norge enn Usa.

 

Bunnen er ikke enkel å spå. Vi tror ikke markedet snur før vi hvertdall har sett en uke slutte opp 4% eller mer en uken før. Ofte er det enklere å sitte på sidelinjen å gå inn når denne returen kommer. Eller balansere ut portoføljen slik vi har gjort det nå. Er du uerfaren investor vær forsiktig i dette farvannet. SKAL DU SELGE NED PORTOFØLJEN DIN, GJØR DETTE I PERIODER FRA 2-5 DAGER.

 

MERK DERE 10 % AV PORTOFØLJEN CASH 30 % SHORT 60 % LONG

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Lage deg en bruker i dag for alle funksjoner. Helt gratis!

    Logg inn eller lag deg en bruker

×
×
  • Create New...