Jump to content
Sign in to follow this  
Ståle

Skal Vi Kutte Ut Traders Pit?

  

15 members have voted

 1. 1. Ønsker du at vi skal kutte ut Traders Pit?

  • Ja
   9
  • Nei
   6


Recommended Posts

På grunnlag av et forslag i denne tråden, starter jeg denne avstemningen.

 

Spørsmålet er enkelt; skal vi kutte ut Traders pit, og heller ta diskusjonene i de trådene som omhandler de aktuelle selskapene, og eventuelt større tråder for TA etc. Eller skal vi fortsette med de ukentlige episodene...?

 

Avgi din stemme, og kommentèr gjerne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gitt at aktiviteten her i forumet tar seg opp, noe jeg håper på, vil Traders pit blir alt for omfattende og dermed kanskje ikke så nyttig. Tid er penger, :-).

 

Hilsen LuKi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis jeg forstår bruken av Trader's pit riktig, så er det bra å lese noen ideer om uken som kommer, men at detaljert info legges under f. eks Oslo Børs. Et eksempel er om det er store nyheter om en aksje som en bør vurdere å ta med i sin portefølje eller spekulere i på kort sikt, for så å lese mer om denne aksjen på tråden for aksjen. Andre ting kan være synsinger om makrobildet og om uken som kommer vil være usikker(Hellas, USA, vulkan)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ser jo at det er en del som stemmer nei. Tar gjerne et par kommentarer på hvorfor vi ikke skal kutte ut Traders pit. Jeg syns det funker dårlig som den fremstår i dag, med lite aktivitet. Episoden denne uken har kun hatt 5 innlegg, altså èt om dagen. Det er ikke levedyktig.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...